Paradoksologija Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Natasa. рече Možeš ti da viđaš dete i da budeš razveden. Znam lika koji daleko više viđa dete posle razvoda, jer mora sam da se stara o njemu vikendom - ranije je sve prepuštao ženi i niko ga nije viđao danima. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 7 минута, Ana B. рече a dobro preterah ga malo, al znaju da naprave problem gde ga nema i da gube vreme na glupe priče... Ti mora da si jedna od onih posebnih, drugačijih, različitih, nisam ja kao ostale i te fore . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Natasa. рече Možeš ti da viđaš dete i da budeš razveden. to u tvom filmu u mom jok, moje dijete od mene ne moze niko da vodi dok sam ja ziv, a kome se ne svidjam , moze slobodno da ide i to je sto posto tako, ne zanima me ni zakon ni drzava niko i to ti je sto posto to Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, Paradoksologija рече Znam lika koji daleko više viđa dete posle razvoda, jer mora sam da se stara o njemu vikendom - ranije je sve prepuštao ženi i niko ga nije viđao danima. ima i toga, ima i zena koje ostave suprugu djete namjerno, svacega ima. ali je bolest iz hira ciniti takvo zlo, raskopavati porodicu, sta je samar u odnosu na to, nista, a ovo drugo je zlocin i teski greh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 5 минута, kordun рече ne, mene ne privlace borbene zene, nemam ja problem sa zenama, udario sam sestru pred zetom po ruci, pukla joj solja u ruci, da sam je po glavi , ubio bi je, ali moja sestra je jako temperamentna, bukvalno mi je u oci skakala i tresla joj brada od agresivnosti, nisam mogao izdrzati, molio sam je da stane tri puta, ali nije, mama mi je ista takva bila, vrlo agresivan tip zene, ja to ne mogu trpiti, svaka cast svakome. Моја бивша девојка нија била темпераментна онако нит горе нит доле.Били смо на неком концерту Црвене Јабуке нас десетак и пази сада ситуацију ЈА спуштам пиво на бетон и случајно је закачим по сукњи и мало јој се иста подигне на горе и шта се деси бум шамар (леле,куку) после ми се извињавала а мени било симпатично нисам јој узео за зло и само сам се окренуо и наставио причу...Али видео је мој друг и дан данас ме зафркава Milica Bajic, obi-wan and Alegzandar је реаговао/ла на ово 2 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, kordun рече to u tvom filmu u mom jok, moje dijete od mene ne moze niko da vodi dok sam ja ziv, a kome se ne svidjam , moze slobodno da ide i to je sto posto tako, ne zanima me ni zakon ni drzava niko i to ti je sto posto to I u mom filmu niko ne može moje dete da odvede od mene, niti da me bije. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Ti mora da si jedna od onih posebnih, drugačijih, različitih, nisam ja kao ostale i te fore . ma na faksu sve žene, u jednom vrtiću sve žene, u fabrici sve žene, u udruženju sve žene, opet u vrtiću sve žene, veruj mi to ne govorim ja već iskustvo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече I u mom filmu niko ne može moje dete da odvede od mene, niti da me bije. pa sta onda podrzavas ovu razbijacicu porodice, vidis da si kontradiktorna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, kordun рече pa sta onda podrzavas ovu razbijacicu porodice, vidis da si kontradiktorna On je nju udario i ona ode sa detetom. Nije ostavila dete niti je pustila da je neko maltretira. Šta je tu kontradiktorno? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Natasa. рече On je nju udario i ona ode sa detetom. Nije ostavila dete niti je pustila da je neko maltretira. Šta je tu kontradiktorno? e natrasa postedi me svog smisla za pravdu, dal si ti normalna, zar se porodica raskopava zbog jednog samara, jel mozes ti u svojoj glavi da zamislis situaciju da ti neko odvodi tvoje djete od tebe i zbog cega ga odvodi, zbog samara, ajde nemoj biti smijesna, takvo zlo se radi samo ako nema drugog nikakvog rjesenja, pa ne odvode se djeca iz kuce zbog samara nit se ljudi ubijaju zbog samara, meni ako ce neko dijete uzetri mora me ubiti, ja moje dijete ne bi prepustio nikom drugom pa ni hirovitoj majci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 8 минута, Mali Marko рече Моја бивша девојка нија била темпераментна онако нит горе нит доле.Били смо на неком концерту Црвене Јабуке нас десетак и пази сада ситуацију ЈА спуштам пиво на бетон и случајно је закачим по сукњи и мало јој се иста подигне на горе и шта се деси бум шамар (леле,куку) после ми се извињавала а мени било симпатично нисам јој узео за зло и само сам се окренуо и наставио причу...Али видео је мој друг и дан данас ме зафркава ma ima dosta situacija gdje zena opali muskarcu samar, premda je fizicki slabija, al kad je neko ogranicen ili ima bolesnu sujetu onda on unapred zna da to ne bi mogao prezivjeti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 3 минута, kordun рече jednog samara Nikad nije samo jedan šamar...tako se počinje. Juanito and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Natasa. рече Nikad nije samo jedan šamar...tako se počinje. pocinje se sa nedostatkom blagodati u porodici, sa odsustvom boga, sa zlom u ljudima, ja ne znam pozadinu te price sa tom zenom, znam samo da je raskopavanje porodice jako tezak zlocin, zena nema pravo to da radi bez jako krupnog razloga, a ni tada sama bez svestenika veceg ranga ako ne i vladike, iz tvoje price ja vidim da je hir i sujeta u pitanju, e pa stani malo, ne ide to tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 3 минута, kordun рече pocinje se sa nedostatkom blagodati u porodici, sa odsustvom boga, sa zlom u ljudima, ja ne znam pozadinu te price sa tom zenom, znam samo da je raskopavanje porodice jako tezak zlocin, zena nema pravo to da radi bez jako krupnog razloga, a ni tada sama bez svestenika veceg ranga ako ne i vladike, iz tvoje price ja vidim da je hir i sujeta u pitanju, e pa stani malo, ne ide to tako. А како ти мислиш да та жена треба да поступи? Хоће ли то што она ћути и трпи, а он млати да донесе благодат и мир? У шта ће и то дете да одрасте у таквој породици? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече А како ти мислиш да та жена треба да поступи? Хоће ли то што она ћути и трпи, а он млати да донесе благодат и мир? У шта ће и то дете да одрасте у таквој породици? ja licno mislim da je ta zena i popila samar zbog svojih hireva, trebala je da se rjesi svojih hireva jer ne mozes ti bas svakoga zajebavati, neko to ne trpi, ja recimo ne trpim, sa mnom se moze samo lijepo i nikako drugacije, ukoliko je ona ta koja je mucenica, ukoliko je muz bezrazlozno nasilan i nezadovoljan svojim zivotom, to je onda druga stvar, ali svakako da sam ja zena, pokusao bi da mu dam sansu i da preispitam svoj dio odgovornosti, nikad nije samo jedan kriv, krivica je uvijek na obe strane, razbija nje porodice je jako krupna negativna stvar, od toga je gore samo ubistvo, to je odma do ubistva i sta cete vi meni tu da objansjavate kako se tako veliko zlo radi iz hireva, ajde budite malko ozbiljni Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука