obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, Mali Marko рече Не оби ни случајно никако, то је дно дна.Окренеш главу и избројиш до десет...Али ударац никако Ti i ja cemo tako, a (mnogi) drugi? Neki ce isto tako, neki nece. O tome pricamo. Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 3 минута, Mali Marko рече Не оби ни случајно никако, то је дно дна.Окренеш главу и избројиш до десет...Али ударац никако ja bi vala i tajsona udario ako bi me istjerao iz takta pa makar poginuo, nismo svi isti ljudi Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Ti i ja cemo tako, a (mnogi) drugi? Neki ce isto tako, neki nece. O tome pricamo. Упецао сам се,касно сам видео преписку (извини). obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 9 минута, Natasa. рече Postoji poseban krug pakla za žene koje smatraju da žene treba tući . Posebno odvratna sorta... Veruj mi da do sad u ove moje 4 ipo decenije nisam upoznao nijednu takvu. Kapiram da moze da ih ima, ali sam uveren da se broje u delicima promila. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Mali Marko рече Упецао сам се,касно сам видео преписку (извини). "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 37 минута, obi-wan рече Zajednicu moramo i da cuvamo - ljubavlju ali i trpljenjem, visokim etosom ali i shishodjenjem. A i ne moramo. Gde je jedan šamar i gorko kajanje, tu je i drugi, pa treći, pa batine, jedne druge...i eto pakla. Batali te fore sa kajanjem i mirenjem. Paradoksologija, Juanito and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, kordun рече ja bi vala i tajsona udario ako bi me istjerao iz takta pa makar poginuo, nismo svi isti ljudi Дал би треснуо жени песницу посред лица, колико видим из преписке сигурно не би... Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Veruj mi da do sad u ove moje 4 ipo decenije nisam upoznao nijednu takvu. Kapiram da moze da ih ima, ali sam uveren da se broje u delicima promila. HA! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 сат, Ana B. рече Ceo život radim sa ženama, mislim da treba a dobro preterah ga malo, al znaju da naprave problem gde ga nema i da gube vreme na glupe priče... Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, Mali Marko рече Дал би треснуо жени песницу посред лица, колико видим из преписке сигурно не би... ne, mene ne privlace borbene zene, nemam ja problem sa zenama, udario sam sestru pred zetom po ruci, pukla joj solja u ruci, da sam je po glavi , ubio bi je, ali moja sestra je jako temperamentna, bukvalno mi je u oci skakala i tresla joj brada od agresivnosti, nisam mogao izdrzati, molio sam je da stane tri puta, ali nije, mama mi je ista takva bila, vrlo agresivan tip zene, ja to ne mogu trpiti, svaka cast svakome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Sedim ja u linijskom taksiju i pričaju vozač i jedna ženetina. Osuđuju ženu koja se posle šamara razvela, pokupila dete i vratila se svojima. On ne može da veruje kako je olako ostavila muža, a ovoj kobili silno žao deteta koje će da odrasta kao dete razvedenih roditelja. Nisam izdržala do svoje destinacije, rekla mu da stane, morala sam da izađem da ne slušam sominu i kobilu. Juanito је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 sutradan joj je jako krivo bilo i znala je da je kriva, zna to i danas i nije meni zamjerila nego sebi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Sedim ja u linijskom taksiju i pričaju vozač i jedna ženetina. Osuđuju ženu koja se posle šamara razvela, pokupila dete i vratila se svojima. On ne može da veruje kako je olako ostavila muža, a ovoj kobili silno žao deteta koje će da odrasta kao dete razvedenih roditelja. Nisam izdržala do svoje destinacije, rekla mu da stane, morala sam da izađem da ne slušam sominu i kobilu. aha, e volio bi da vidim tu koja bi moje djete od mene odvela zbog samara, kakav je to hir i ludost i sebicnost i sujeta bolesna, ko zna zasto je i popila samar, garant opet zbog nekih hireva obi-wan and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 21 минута, Natasa. рече Postoji poseban krug pakla za žene koje smatraju da žene treba tući . Posebno odvratna sorta... Očigledno je da ne smatraju sebe 'ženama', odnosno da spadaju u onu sortu koja zaslužuje batine. пре 4 минута, Ana B. рече a dobro preterah ga malo, al znaju da naprave problem gde ga nema i da gube vreme na glupe priče... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, kordun рече aha, e volio bi da vidim tu koja bi moje djete od mene odvela zbog samara, kakav je to hir i ludost i sebicnost i sujeta bolesna, ko zna zasto je i popila samar, garant opet zbog nekih hireva Možeš ti da viđaš dete i da budeš razveden. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука