kordun Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 8 минута, Lady Godiva рече И онда дође нека стидљива девојка на Кану и узме будала да је смара. Али битно је да нико неће да тужи и друка.. Sta velis da mi njega odma prikoljemo i gotovo, aaaa? crisbo88 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 24 минута, БанеЛ рече О чему беше ова тема? О свему по мало Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 3 минута, kordun рече Sta velis da mi njega odma prikoljemo i gotovo, aaaa? Едит.. нећемо ипак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 7 минута, kordun рече Sta velis da mi njega odma prikoljemo i gotovo, aaaa? Gotov je!!! Nece on vise pisati, ako ima imalo obraza i srama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 3 минута, Vegeta рече sada treba da utvrdim gde da kupim najbolje ćebe za tu svrhu, da mojoj ljubavnici bude udobno. У Лидлу? Lady Godiva, Veliki Marko and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Маните се клања. Кордун, чувај руку, треба ми помоћ за месец и нешто, ако Бог да. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Juanito рече У Лидлу? У Лиииииидлу! У Лиииииидлу! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 41 минута, Sofija_ рече Plus, kad sam mu u pp rekla koje sam godiste(pitao, ja odgovorila) on se rugao mojim godinama, ono tipa xaxa i to je neka mladost..a izgledam 100 puta bolje od njega(iako je razlika u godinama veeeelika), ali to nije moja poenta, vec da se nikom nizasta ne treba rugati!!!! To nije lepo, to nije hriscanski! Znaci ako se tako nekom rugas za godine, onda ces i za druge stvari nipodastavati. Zato, bakero, nauci nesto iz ovoga, nadam se da hoces, neka te Bog opameti ako ti sam ne mozes. Има нас свакојаких, зато ја у пп комуникацији не износим детаље о себи или се трудим да то минимализујем што је могуће (баш из тих разлога) имам једног и по баш добрих пајтоса на форуму и свака конверзација остаје међу нама. Што се тиче женског дела форума ту је цементирано са моје стране као бетон и нема места никаквом ругању а да сам имао контакте имао сам и то је то. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 11 минута, Juanito рече У Лидлу? Икеа?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 3 минута, Mali Marko рече Има нас свакојаких, зато ја у пп комуникацији не износим детаље о себи или се трудим да то минимализујем што је могуће (баш из тих разлога) имам једног и по баш добрих пајтоса на форуму и свака конверзација остаје међу нама. Што се тиче женског дела форума ту је цементирано са моје стране као бетон и нема места никаквом ругању а да сам имао контакте имао сам и то је то. Ruganje je nesto najjadnije. Ali, svaki covek moze iskreno da se pokaje, i da se ocisti od svoje prljavstine, samo ako stvarno to hoce.Onda mu Gospod kaze: oprastaju ti se tvoji gresi, idi, i ne gresi vise! Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 8 минута, Sofija_ рече Ruganje je nesto najjadnije. Ali, svaki covek moze iskreno da se pokaje, i da se ocisti od svoje prljavstine, samo ako stvarno to hoce.Onda mu Gospod kaze: oprastaju ti se tvoji gresi, idi, i ne gresi vise! On je meni reko da si ti gej, kao da je to nesto strasno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 1 hour ago, Sofija_ рече Dzentlmen se rodis ili ne. Ja se nisam rodio kao dzentlmen. I izuzetno sam zadovoljan zbog toga. Sofija_ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 11 минута, Sofija_ рече Ruganje je nesto najjadnije. Ali, svaki covek moze iskreno da se pokaje, i da se ocisti od svoje prljavstine, samo ako stvarno to hoce.Onda mu Gospod kaze: oprastaju ti se tvoji gresi, idi, i ne gresi vise! Да слажем се,људски је грешити али људски је праштати. Ја пишем уопштено треба бити опрезан,интернет је осмо светско чудо. obi-wan and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Ja se nisam rodio kao dzentlmen. I izuzetno sam zadovoljan zbog toga. ти си се родио као џедај obi-wan, Danijela and drvce је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 34 минута, Sofija_ рече Gotov je!!! Nece on vise pisati, ako ima imalo obraza i srama. Idi... to tako bese u Crkvi? Cim neko jednom pogresi, `odma da se strelja? Da onda krenemo tako prema svima da se postavimo? Svasta bi ispalo. Flojd and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука