Milica Bajic Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 3 часа, Danijela рече Mislim, ne razumem, cemu ova pateticna predstava, fotografisanje, montiranje...? Ako neko razume, nek mi objasni. У превеликом болу људи различито реагују, мимо свих правила. Добро је да је нашла неки вентил, какав год да је. Ја лично нисам такав тип и у сличној ситуацији сам се понашала управо супротно од ње, и дан данас избегавам сусрет са људима који су нас знали срећне. Али једном ми се десило, када сам први пут после смрти супруга отишла сама на Литургију, да пожелим само да легнем на под између оних људи, чинило ми се да би ми било лакше тако. Једноставно да легнем и умрем. Једва сам остала на ногама. Да нисам, изгледало би исто као што вама изгледа сада ово њено фотографисање - види представа...али нажалост није... Smaragdni kamičak and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Slusaj, razumem i prepoznajem iskrene emocije al ovo montiranje do najsitnijeg detalja, sigurno nije. Neša_ and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 15 минута, Danijela рече Skorz namontirana, uredno slozen slep vencanice, presamicena preko nadgrobnog spomenika... Mislim ko se normalan tako ponasa. Ma dajte ljudi odrastite. https://noizz.rs/kultura/crna-svadba-vlaski-obicaj-koji-ni-tim-barton-ne-bi-mogao-da-izmisli/epddf05 Paradoksologija, Neša_ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Jbg nista je to ne shvatam. Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 10 минута, Danijela рече Jbg nista je to ne shvatam. Ни ја... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Хвала Богу што не схватате Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Ljudi, izbegavajte ženske časopise. Uređuju ih mizogini likovi koji gledaju na žene kao debile. Pogotovo izbegavati ljubavne priče...čuj Džesika napravila crnu svadbu...plavušice dođi u istočnu Srbiju da vidiš šta je morbidnost koja je zajebala i Timoti Bartona . RECIMO NE BLIC ŽENI...I NE DAO TI BOG SUPER ŽENU !!! Paradoksologija and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече У наслову пише:„On je odavno mrtav, ali je dan protekao baš kao što su planirali". То је бесмислено и смешно ми је. Danijela је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 1 hour ago, Vegeta рече Ja donekle shvatam. Trebalo joj je da to nekako "zatvori", jer nije mogla da svari da joj je budućnost sa njim tek tako oteta. Čudan coping mehanizam, ali ako joj je pomogao, što da ne. Мени је све ово управо и дало идеју како бих могла уз помоћ фотошопа да направим макар једну једину заједничку фотографију са нашим дететом, како бих том детету могла да објасним да има и он тату без обзира на све ( сувише је мали и видим да га тај појам збуњује ). Од свег хаоса који смо прошли пропустили смо рецимо то да се фотографишемо скупа. Али бих сада могла написати пет страна о томе, опет неком не би било јасно. Поента је ваљда да смо људи да саосећамо, без обзира разумели или не. Није све у спољашњој манифестацији нечега. Плаво Небо, Paradoksologija and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече У наслову пише:„On je odavno mrtav, ali je dan protekao baš kao što su planirali". То је бесмислено и смешно ми је. У ствари волиш црни хумор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 2 минута, Milica Bajic рече Није све у спољашњој манифестацији нечега. My point exactly! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 1 минут, Milica Bajic рече У ствари волиш црни хумор Не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 2 минута, Danijela рече My point exactly! Разумем потпуно шта хоћеш да кажеш и, ако ћемо искрено, на први поглед и мени је све то изгледало одурно. Али одмах затим сам се сетила оног стања шока у ком сам се налазила тада и одједном сам је разумела. Било ми је само страшно жао што из свега овог видим само један огроман очај. Баш као што си и рекла, нико нормалан ово не би урадио. Е, буквално је ненормална сада и дај Боже да икада поново буде нормална. Надам се да сада схваташ шта хоћу... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече Него, џентлмену, у ком џентлменском приручнику пише о тој пасивној агресији коју испољаваш чим ти се укаже прилика према Годиви (и раније Данијели)? Ај рекох да оћутим, ал ти га баш онако претера. На који жуљ ти је нагазила? Danijela, Lady Godiva and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 4 минута, Lady Godiva рече Не Добро Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука