Lady Godiva Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 21 часа, crisbo88 рече Жене пре од мушкараца постају свестне своје улоге у свету, али студије, потрага за послом, проблеми на послу, напредовање у каријери, осамостаљивање су процеси који трају и доводе жену у тридесете године када се изнова поставља питање шта сад!? Мушкарац јој је потребан, али ограничено она већ има све. Успешан мушкарац са својим обавезама у другом граду, дали је он опција за њу? Како ће њих двоје да функционишу? Ко ће да запостави своју каријеру? Значи потребан јој је неко без обавезе, слабић, папучар да прави и чува децу (трут). Баш површан коментар и наравно погрешан закључак. Danijela and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 3 часа, Juanito рече Ма људи у малим срединама су ко и сви људи, уз пар неких специфичности ту и тамо (и лоших и добрих). Ал саме мале средине су мртве, нема ничег. Има природа (које има и близу Београда), ал ја лично нисам Тарзан да живим у природи, него човек коме треба град и дух града. Кад се изузму неке основне ствари које свуда морају бити задовољене, мени је убедљиво најбитнији дух људи и дух места кад гледам где ћу да живим. Не какви су људи као људи (који су свуда мање више у просеку исти), него како дишу живот. Тешко је то објаснити, ал ето. Тренутна три фаворита су ми (тим редом) Барселона, Београд и Њујорк, с тим што у последњем не бих живео из разноразних разлога. Што се тиче мање урбаних средина, једино Кариби задовољавају ту моју личну потребу за духом (и вероватно Хаваји, ал тамо нисам био). Овако, из перспективе младе особе која још увек негде у мени живи, потпуно разумем то што причаш о духу простора где би живео. И мени дух Београда одговара, има неки шмек слободе. А када бих могла баш да бирам, мислим да бих се добро осећала негде у Италији, да буде близу мора а урбано. Са друге стране, као неко ко је осетио породични живот са малим дететом, ни једно место на свету ми није више тако пусто. Свуда се одједном свашта дешава Све је поново бескрајно занимљиво, ништа није мртво ни досадно када у то донесеш свој испуњен мини свет. Vladan :::. and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 1 сат, Lady Godiva рече Баш површан коментар и наравно погрешан закључак. Прихватам критику. Моје посматрање је свакако уопштено (површно) из мушког, ни у чему сличног, угла. Мајстор сам срећем пуно (35+) самохраних мајки и по дифолту запослених (мајстора зову они који могу да га плате тако да је моје виђење ситуације из богатије бранше). Чујем ту и тамо и разне судбине парова које прво живе невенчано, а затим одвојено углавном зато што успешна жена не жели више да трпи мање успешном оца своје деце. Не плаше мене ти случајеви без обзира колико су чести, а узрок томе сам мислио да знам. Ти ми реци где грешим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 17 минута, crisbo88 рече успешна жена не жели више да трпи мање успешном оца своје деце. Ko zna šta one ne žele da trpe. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata bračnih parova. Lady Godiva, Paradoksologija and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Ko zna šta one ne žele da trpe. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata bračnih parova. Да, управу си... Очигледно мени ово не иде не разумем се ја у то, немам личног искуства са брачним проблемима. Само је баш често у мојој средини и некако је постало очекивана да образована девојка оде одавде, а да она која пак и остане тешко се одлучује на брачну заједницу или не може да је сачува. Немам решење и не мислим да девојке не треба да буду образоване и запослена. Само мислим да је у свему независна девојка тешко освојив брег за обичног мушкарца и да би требало мало да смекшају и спусте се међу нас образоване, а ипак обичне. Гасе сам се села, девојка рођена на селу је најмотивисанија да из истог побегне и да се никад не врати. Зар нема вишег ничег романтичног у тишини села са звуком по неког гуштера, мирисом покошене траве и неких других мириса... Да има ту нечег лепог и ружног, али из такве средина излазе посебни људи. ☺️ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 9 минута, crisbo88 рече села Ne znam za selo, ali da je funkcionalno ne bi se ugasilo. Sistem koji radi neće tek tako da nestane. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 57 минута, crisbo88 рече Ти ми реци где грешим? Ајде само ово што сам цитирала.. Цитат Мушкарац јој је потребан, али ограничено она већ има све. Шта ово уопште значи? Ако жени не треба мушкарац да је издржава, то не може да буде лоше јер она онда неће ући у везу због материјалне сигурности. Али мушкарци само кукају зато што су сада многе жене финансијски независне јер им је ваљда лакше да искеширају за храну и рачуне и тај начин купе редован секс, топли оброк и чисту кућу, него да се мало потруде. Значи мушкарац би морао бити нешто више од мазгова који доноси храну и седи на каучу. Не знам што би за некога ко се изјашњава као хришћанин био проблем да буде пажљив и труди се, јер тај неко треба да чини не само то већ и да воли жену као Христос Цркву. Цитат Успешанмушкарац са својим обавезама у другом граду, дали је он опција за њу?Како ће њих двоје да функционишу? Ко ће да запостави своју каријеру? Значи потребан јој је неко без обавезе, слабић, папучар да прави и чува децу (трут). Значи ли ово да мушкарцу са неким океј послом и обавезама треба слаба жена, слушкиња, да рађа и чува децу (инкубатор)? И не капирам тај страх од "јаких жена". Ако се осећате несигурно, инфериорно идите на терапију, радите на себи.. нису вам жене криве што имате комплекс ниже вредности. Неће нико да вас кастрира, то је само у вашој глави. Mилена КШ, Paradoksologija, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 38 минута, Lady Godiva рече Али мушкарци само кукају зато што су сада многе жене финансијски независне јер им је ваљда лакше да искеширају за храну и рачуне и тај начин купе редован секс, топли оброк и чисту кућу, него да се мало потруде. Е ово си баш онако убола... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 пре 7 часа, Lady Godiva рече Ајде само ово што сам цитирала.. Шта ово уопште значи? Ако жени не треба мушкарац да је издржава, то не може да буде лоше јер она онда неће ући у везу због материјалне сигурности. Али мушкарци само кукају зато што су сада многе жене финансијски независне јер им је ваљда лакше да искеширају за храну и рачуне и тај начин купе редован секс, топли оброк и чисту кућу, него да се мало потруде. Значи мушкарац би морао бити нешто више од мазгова који доноси храну и седи на каучу. Не знам што би за некога ко се изјашњава као хришћанин био проблем да буде пажљив и труди се, јер тај неко треба да чини не само то већ и да воли жену као Христос Цркву. Значи ли ово да мушкарцу са неким океј послом и обавезама треба слаба жена, слушкиња, да рађа и чува децу (инкубатор)? И не капирам тај страх од "јаких жена". Ако се осећате несигурно, инфериорно идите на терапију, радите на себи.. нису вам жене криве што имате комплекс ниже вредности. Неће нико да вас кастрира, то је само у вашој глави. Ima zena koje bas to traze. Da budu ( inkubator) i da je muskarac izdrzava. Zasto koristis izraz " jaka zena"? Nema to veze sa jacinom vec sa odabirom koji zena napravi. To je stvar njene odluke. Koliko se secam pisala je jedna devojka na forumu da zeli muskarca koji ce da radi a ona da rajda decu. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 пре 9 часа, Liga Džentlmena рече Zasto koristis izraz " jaka zena"? Као опозит ономе што сам цитирала, да тражи слабића итд. У осталом, видиш да је под знацима навода. Paradoksologija and Снежана је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 пре 5 минута, Lady Godiva рече Као опозит ономе што сам цитирала, да тражи слабића итд. У осталом, видиш да је под знацима навода. не постоје јаке жене, ни јаки мушкарци, постоје само одговорни, зрели, стабилни људи који знају шта им је чинити, и са друге стране искомплексиране или ко зна у каком трипу људе који "траже слабиће", у осталом ни не знам шта значи то "слабић", вероватно неко киме је лако манипулисати или... (ово сам се само надовезала, није теби Лејди упућено) Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 пре 37 минута, Lady Godiva рече Као опозит ономе што сам цитирала, да тражи слабића итд. У осталом, видиш да је под знацима навода. Mislis procitao? Da sam skapitao stasi htela ne bih te ni potao. To je valjda ocigledno. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Mislis procitao? Не разумем шта ме сада питаш ни на који део моје поруке се односи. пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Da sam skapitao stasi htela ne bih te ni potao. To je valjda ocigledno. Да, је. Зато сам ти и одговорила.. :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 пре 1 сат, Lady Godiva рече Не разумем шта ме сада питаш ни на који део моје поруке се односи. Да, је. Зато сам ти и одговорила.. :/ "Vidis da je pod znacima navoda" zvucalo bi lepse da si upotrebila rec procitaj nego vidis. Pa hvala za odgovor. Vrlo si ljubazna. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 пре 2 часа, Снежана рече ни не знам шта значи то "слабић", вероватно неко киме је лако манипулисати или... Upravo to. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука