Вилер Текс Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 пре 14 минута, Neša_ рече Nije sramota nemati. Sramota je podsmevati se onome ko nema. Нису имали ни црнци у Бронксу па су џускали. Или ја лажем? БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече Хајде вичи хооо хајде вичи хеееј. Хип Хап хууурејеееј Шта ћеш, овде све богати, само он сиромашан. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 пре 4 минута, БанеЛ рече Шта ћеш, овде све богати, само он сиромашан. Да ли си данас био у голф клубу? Ја редовно идем са стјуардесама после сквош тренинга. Milica Bajic, Vladan :::. and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 пре 2 минута, Вилер Текс рече Да ли си данас био у голф клубу? Ја редовно идем са стјуардесама после сквош тренинга. Нисам, брате. Данас ми је био дан за тенис, а после сам морао на неки банкет. Смарање живо, замисли служили неко вино од само 200е по литру. Срамота! Milica Bajic and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 пре 2 минута, БанеЛ рече Нисам, брате. Данас ми је био дан за тенис, а после сам морао на неки банкет. Смарање живо, замисли служили неко вино од само 200е по литру. Срамота! Покварио се свет. Него, сутра летим првом класом, за Вегас. Одвешћу једну стјуардесу да се оженим са њом. Кажу да је 43. брак онај прави. Milica Bajic and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече Одвешћу једну стјуардесу да се оженим са њом. Кажу да је 43. брак онај прави. Надам се да си обезбедио доброг адвоката око предбрачног уговора. Зар није 50. онај прави? Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 пре 3 минута, БанеЛ рече Надам се да си обезбедио доброг адвоката око предбрачног уговора. Зар није 50. онај прави? Наравно. Добиће као и све остале, само 10 милиона. Све пише. Не, не, 43. То је због аутобуса којим се народ вози за Котеж. Има неке симболике у бројевима тих аутобуса. @Neša_ јел и даље тврдиш да за џускање треба да будеш овако трули богаташ ко ја и тебрица Бане ЕЛ или може да џуска свако? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 пре 5 минута, Neša_ рече Izgleda da sam “malo” omanuo u proceni, što se tiče razumevanja sa tvoje strane. Ali, bože moj, dešava se. џабе се шлихташ, паре не дам Neša_, Вилер Текс, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 @Neša_ Ми се шегачимо?!? Не, ми смо трули богаташи. Земљопоседници и власници некретнина. Џускање представља покрете телом (уз музику) који те увесељавају. Даклем, играње. Знаш оно ко пева зло не мисли и тако те ствари... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 @Neša_ ако не знаш да џускаш, а ти овако онда Шаб те габри Вилер Текс, Neša_ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 пре 36 минута, Neša_ рече Ne razumem te. Vidim da se šegačite, ti i Banel, ali ne znam šta predstavlja džuskanje. Znači da srčeš sok od džusa na slamku u ritmu muzike.Pusti ovog Vilera,kauboj je to i zaebant... Milica Bajic and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 пре 3 часа, БанеЛ рече Yes indeed, а ово потрошачко друштво само намеће робовање свим и свачим. pa da baš tako robovanje i služenje prividnoj sreći... БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Октобар 5, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2018 On 2.10.2018. at 18:26, Ana B. рече Sloboda nema cenu, to je pravi hedonizam Evo uživam vašu duboku misao :** Ana B. and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 6, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2018 Ako se sa devojkom upoznajete preko neta par sugestija. Ako zelite da upoznate nekoga na internetu, par sugestija :Ne pisite duge poruke - potrudite se da budu kratke i sazete u suprotnom cete ispasti dosadni ( smarsci). Ne izvinjavaj te se bez preke potrebe ( i ako vi zelite ispasti korektni i pazljivi) u njenim ocima ispadate slabic kao i ako joj previse povladjujete ispascete slabic .Ne pisite previse cesto jer cete izgledati kao da ste previse zainteresovani a to zna da udavi drugu osobu.Budite od pocetka korektni i direktni.Ne zurite sa upoznavanjem, ili trazenjem broja telefona.Posle 10 - 15 dana dopisivanja zatrazite br.Ne pricajte previse o sebi i ne iznosite nepotrebne informacije koje bi joj bile dosadne ili nepotrebne. Trudite se da prica bude laka.Ako osetite da joj smetate odmah odustanite.Ako prestane da se javlja, a onda se javi sama, pisite joj ali sa rezervom. Ako krene sa da se prenemaze sa porukama, ne pisite joj pa je pustite neki dan dva pa joj se javite. Budite strpljivi jer niste vi jedini koji joj pisete ali se pokazite kao najbolji. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Једна слика хиљаду речи, а ова и више. Па бих волео да се будуће мајке и очеви мало удубе у њу и напишу шта мисле. Посебно будуће мајке. Нисам за једнакост полова, да будемо начисто. Каже ми једна једна "девојка" "Ако желиш децу роди" и управу је, изгуглао сам, са научне тачке могу ће је. Такође и она уз помоћ стероида би могла да ме престигне у снази. Видео сам на Гуглу и како мачка чува пилиће, па ми кажу "ето видиш да је све то природно". Све је нормално и све је природно, али је природан и мој грч у души који ми неда да прихатим слику жене другачије од ове на слици. Однос мушкараца и жене је одувек био сложен, а замислите колико ће тек да се закомпликује кад питање "ко ће да га роди?" постане "нормално" питање. Свети Оци кажу "мање празнословите а више делајте" више се молите и радите свако СВОЈ посао. Не разумем зашто би девојци био идеал посао и каријера кад јој се читаво тело упроно изнова и изнова спрема за идеал над идеалима за инсталацију звану МАЈКА!? Ardita је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука