kordun Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Ala ga pretera... hhaahaha ma ti si gotov, samo toga jos nisi svjestan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 5 минута, Smaragdni kamičak рече Pa ako tražiš postoji mogućnost da ti ne da. Ili da da jer joj je neprijatno ako se već znate duže... Ako sama traži onda je valjda zainteresovana. Meni to izgleda ovako, da kad trazis br i dobijed trebas dosta da se potrudis da bi je ocarao, e sad ako fobijes broj sama, znaci da je pola "posla" gotovo. Manje se trudis da je osvois. Mada je meni draze kada mi da sama br. E sad ako joj pridjes a ne znate se, pre ces morati da sam potrazis br nego sto ce ona sama da da. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 1 минут, kordun рече ma ti si gotov, samo toga jos nisi svjestan A jesam vala, evo oci mi se zatvaraju a radim ujutru. Odo da spijem, al je tema zanimljiva, pa nastavljam piskaranje sutra. A br, pa dobicu ga valjda nekad. Hehe ( ako bude Bozija volja ako ne i opet oke). kordun је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 Kad se vrati da procitam ono sto sam postovao i ukapiram da stalno gresim ova slova uhvati me bre sve sramota. Kad ti sama da br ( dok pisete ili se upoznajete) to je dobar znak jer znaci da ces manje da se potrudis kako bi je osvoio. A kad ti uzmes sam onda znaci da trebas vise da se potrudis da bi je osvio. E sad kad ti sama zatrazi br, e ond si stvarno magarac ako je ne smuvas. ? Tako meni izgleda a vi cure ispravite me ako gresim. ? U svakom slucaju sve tri opcije su oke. Bitno je samo da uzmes br i da ne smaras mnogo sa porukama, vec da kad uzmes br iskoristis da zakazes sastanak. Moje neko misljenje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 14 часа, Smaragdni kamičak рече Sama ti dala broj ili si tražio? Хајд', ради комплетне ''слике'' да објасним о чему се ради. Препорука је била. Видели смо се. Понудио сам јој свој број телефона, нисам хтео да тражим њен број. Није хтела, рекла је неодређено да ћемо се видети и да ће ми по особи која нас је упознала послати свој број телефона. На путу до куће сам већ дебело размишљао. Имао сам неке разлоге, па ипак, одлучио сам да чекам. Дан, два, три, можда и четири је прошло и ја сам се охладио. Е тог четвртог дана сам добио број телефона, али, џаба. Већ сам био одустао. Е сад, шта хоћу да кажем. Свако од нас има право да одустане од упознавања са неким, неком, без обзира што су ту можда радили ''сигнали''. Никада не знамо шта ће нам засметати за неки даљи ''корак'', већ, једноставно одустанемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 2 часа, Плаво Небо рече Хајд', ради Trebao si da joj das sansu, da cujes njene razloge zasto je kasnila sa brojem i da joj kazes svoje pa onda da odlucis da li ces da odustanes od upoznavanja ili ne. Nikada nr znas sta moze da se izrodi iz toga. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 2 часа, Плаво Небо рече Хајд', ради комплетне ''слике'' да објасним о чему се ради. Препорука је била. Видели смо се. Понудио сам јој свој број телефона, нисам хтео да тражим њен број. Није хтела, рекла је неодређено да ћемо се видети и да ће ми по особи која нас је упознала послати свој број телефона. На путу до куће сам већ дебело размишљао. Имао сам неке разлоге, па ипак, одлучио сам да чекам. Дан, два, три, можда и четири је прошло и ја сам се охладио. Е тог четвртог дана сам добио број телефона, али, џаба. Већ сам био одустао. Е сад, шта хоћу да кажем. Свако од нас има право да одустане од упознавања са неким, неком, без обзира што су ту можда радили ''сигнали''. Никада не знамо шта ће нам засметати за неки даљи ''корак'', већ, једноставно одустанемо. Pa dobro, iz cele ove priče vidi se da ni ti ni ona niste bili nešto posebno zainteresovani, više ste ispoštovali osobu koja vas je preporučila, inače ne bi bilo čekanja četiri dana i premišljanja već na putu do kuće... Плаво Небо, Flojd and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 Mislim da uvek treba dati sansu pa sta bude bez obzira dal se premisljas ili ne. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 21 минута, Liga Džentlmena рече Mislim da uvek treba dati sansu pa sta bude bez obzira dal se premisljas ili ne. па ако се не премишљаш тј. јасно ти је да ти се ништа не свиђа тј. да нема никакве шансе.... зашто онда замајавати некога? M a l a and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 31 минута, Vladan :::. рече па ако се не премишљаш тј. јасно ти је да ти се ништа не свиђа тј. да нема никакве шансе.... зашто онда замајавати некога? Nisam razumeo ovaj deo ako se ne premisljas znaci da ti se nista ne svidja ( valjda se premisljas kad nisi siguran u nesto a vidjanjem bi se to resilo)? Ne poznajem coveka koji je 100 posto u nesto siguran, elem mora nekada i rizikovati ( kao sto ja nisam kad je trebalo, al sta je tu je). Mi se cesto premisljamo i umisljamo svasta nesto ali kad se vidis sa nekim i upoznas onda si nacisto( tako bi trebalo da bude). Ne zavaravas nikoga ako sa tom osobom sednes na pice i procaskas pa ako vidis da tu nema nista kazes lskreno i ides dalje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 9 минута, Liga Džentlmena рече Nisam razumeo ovaj deo ako se ne premisljas znaci da ti se nista ne svidja ( valjda se premisljas kad nisi siguran u nesto a vidjanjem bi se to resilo)? Ne poznajem coveka koji je 100 posto u nesto siguran, elem mora nekada i rizikovati ( kao sto ja nisam kad je trebalo, al sta je tu je). Mi se cesto premisljamo i umisljamo svasta nesto ali kad se vidis sa nekim i upoznas onda si nacisto( tako bi trebalo da bude). Ne zavaravas nikoga ako sa tom osobom sednes na pice i procaskas pa ako vidis da tu nema nista kazes lskreno i ides dalje. ако мислиш да треба да се виђаш са неким за кога си сигуран (тј. не премишљаш се) да ти се уопште не свиђа онда ок, твоја ствар... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 Управо сада, Vladan :::. рече ако мислиш да треба да се виђаш са неким за кога си сигуран (тј. не премишљаш се) да ти се уопште не свиђа онда ок, твоја ствар... Aha to je drugo. Pa ako si siguran da ti se uopste ne svidja to je oke. Ali nisam mislio da morate da se vidjate i popijete kafu radi flerta. Vec cisto caskanja radi. Mislim da nema nista lose u tome. E sad svako ima svoj stav prema tome. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 U sustini iz poznanstva ( odlaska na kafu) moze da se rodi i prijateljatvo i to kvalitetno, ako ti se ta osoba ne svidja ili da te fizicki ne privlaci. A bas me zanima kako ljudi uspevaju da sa nekim budu prijatelji a taj neko im se svidja... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече A bas me zanima kako ljudi uspevaju da sa nekim budu prijatelji a taj neko im se svidja... Nikako, to i nije pravo prijateljstvo već nadanje da će se taj ipak predomisliti u nekom trenutku. U prijateljskom odnosu ne smeju da postoje romantična osećanja. Vladan :::., Flojd and Phoebe је реаговао/ла на ово 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече Nikako, to i nije pravo prijateljstvo već nadanje da će se taj ipak predomisliti u nekom trenutku. U prijateljskom odnosu ne smeju da postoje romantična osećanja. Tako sam i mislio. Ako ti neko ko ti se svidja ponudi prijateljstvo ne treba prihvatati jer je ta nada mucna stvar, bolje ostati na nekoj distanci pa se nikad nezna sta moze da bude. Cim udjes u frend zonu tu i ostajes jel tako? Ako ti se neko ne svidja fizicki, tj nema hemije, tada mozete da budete prijatelji, slazes li sa time? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука