Плаво Небо Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 Управо сада, Smaragdni kamičak рече Svi smo različiti... Ja sam mrgud, jedva se nasmešim i onome ko mi se sviđa. Знам и ја да се намрштим када ми послодавац стане на ''жуљ'' па онда испашта странка тим мојим строгим погледом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 1 минут, Плаво Небо рече Па брате радим са људима па дође и нека девојка и нормално да ћу и њој као и некој старијој жени исто отпоздравити и уљудно се насмешити. Drugo je to ako ti je ljubaznost u opisu posla, ali kad se upoznaješ sa devojkom otprilike tvojih godina, ti slobodan, ona slobodna, ako joj se osmehneš valjda znači da ti nije odbojna i da bi imalo šanse za dalje upoznavanje. Sem ako nisi mrgud sa ubilačkim pogledom. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 Управо сада, Smaragdni kamičak рече Drugo je to ako ti je ljubaznost u opisu posla, ali kad se upoznaješ sa devojkom otprilike tvojih godina, ti slobodan, ona slobodna, ako joj se osmehneš valjda znači da ti nije odbojna i da bi imalo šanse za dalje upoznavanje. Sem ako nisi mrgud sa ubilačkim pogledom. Е па сад, знаш како, ето, скоро ми се десило да сам се уљудно смешкао, причао, добио и број телефона од једне девојке, али, када сам дошао кући, тј већ уз пут сам схватио да није она за мене. Па нисам могао да јој се мрштим у лице и шгргућем зубима. Нормално је да сам се трудио да будем максимално културан. И прекинуо контакт на време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 7 минута, Плаво Небо рече Па брате радим са људима па дође и нека девојка и нормално да ћу и њој као и некој старијој жени исто отпоздравити и уљудно се насмешити. Baki, poso je jedno a upoznavanje ili flertovanje drugo. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 1 минут, Плаво Небо рече уљудно смешкао, причао, добио и број телефона од једне devojke. Eto vidis, to je flertovanje. A nema veze sa poslom. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 9 минута, Плаво Небо рече Е па сад, знаш како, ето, скоро ми се десило да сам се уљудно смешкао, причао, добио и број телефона од једне девојке, али, када сам дошао кући, тј већ уз пут сам схватио да није она за мене. Па нисам могао да јој се мрштим у лице и шгргућем зубима. Нормално је да сам се трудио да будем максимално културан. И прекинуо контакт на време. Sama ti dala broj ili si tražio? "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 18 минута, kordun рече to je poraditoga sto nisi kako treba vakcinisana I šta predlažeš? "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 2 минута, Smaragdni kamičak рече I šta predlažeš? radna terapija + iscerivanje demona kod miropljuba Neša_ and Лубеница је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече Sama ti dala broj ili si tražio? A kakva je razlika u tome da li ti sama da broj ili trazis? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 Управо сада, kordun рече radna terapija + iscerivanje demona kod miropljuba Ja bih tu prepisao gledanje komedija sto je cesce moguce. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 2 минута, kordun рече radna terapija + iscerivanje demona kod miropljuba Rad može a ovaj drugi nek ide da mu očitaju molitvu. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече A kakva je razlika u tome da li ti sama da broj ili trazis? velika, ako ti sama da broj, ta nije normalna, dominantna feministkinja nasla zrtvu Vladan :::., Лубеница and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 Управо сада, Smaragdni kamičak рече Rad može a ovaj drugi nek ide da mu očitaju molitvu. zezam te, ne uzimaj za ozbiljno. Smaragdni kamičak and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече A kakva je razlika u tome da li ti sama da broj ili trazis? Pa ako tražiš postoji mogućnost da ti ne da. Ili da da jer joj je neprijatno ako se već znate duže... Ako sama traži onda je valjda zainteresovana. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 1 минут, kordun рече velika, ako ti sama da broj, ta nije normalna, dominantna feministkinja nasla zrtvu Ala ga pretera... hhaahaha Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука