Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Smaragdni kamičak рече

Svi smo različiti... Ja sam mrgud, jedva se nasmešim i onome ko mi se sviđa. :smeh1:

Знам и ја да се намрштим када ми послодавац стане на ''жуљ'' па онда испашта странка тим мојим строгим погледом.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Плаво Небо рече

Па брате радим са људима па дође и нека девојка и нормално да ћу и њој као и некој старијој жени исто отпоздравити и уљудно се насмешити.

Drugo je to ako ti je ljubaznost u opisu posla, ali kad se upoznaješ sa devojkom otprilike tvojih godina, ti slobodan, ona slobodna, ako joj se osmehneš valjda znači da ti nije odbojna i da bi imalo šanse za dalje upoznavanje. Sem ako nisi mrgud sa ubilačkim pogledom. :)))

• Волим 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Smaragdni kamičak рече

Drugo je to ako ti je ljubaznost u opisu posla, ali kad se upoznaješ sa devojkom otprilike tvojih godina, ti slobodan, ona slobodna, ako joj se osmehneš valjda znači da ti nije odbojna i da bi imalo šanse za dalje upoznavanje. Sem ako nisi mrgud sa ubilačkim pogledom. :)))

Е па сад, знаш како, ето, скоро ми се десило да сам се уљудно смешкао, причао, добио и број телефона од једне девојке, али, када сам дошао кући, тј већ уз пут сам схватио да није она за мене. Па нисам могао да јој се мрштим у лице и шгргућем зубима. Нормално је да сам се трудио да будем максимално културан. И прекинуо контакт на време.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Плаво Небо рече

Па брате радим са људима па дође и нека девојка и нормално да ћу и њој као и некој старијој жени исто отпоздравити и уљудно се насмешити.

Baki, poso je jedno a upoznavanje ili flertovanje drugo.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Плаво Небо рече

уљудно смешкао, причао, добио и број телефона од једне devojke.

Eto vidis, to je flertovanje.

A nema veze sa poslom.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Плаво Небо рече

Е па сад, знаш како, ето, скоро ми се десило да сам се уљудно смешкао, причао, добио и број телефона од једне девојке, али, када сам дошао кући, тј већ уз пут сам схватио да није она за мене. Па нисам могао да јој се мрштим у лице и шгргућем зубима. Нормално је да сам се трудио да будем максимално културан. И прекинуо контакт на време.

Sama ti dala broj ili si tražio?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече

Sama ti dala broj ili si tražio?

A kakva je razlika u tome da li ti sama da broj ili trazis?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

radna terapija + iscerivanje demona kod miropljuba

Ja bih tu prepisao gledanje komedija sto je cesce moguce.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

velika, ako ti sama da broj, ta nije normalna, dominantna feministkinja nasla zrtvu

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Pa ako tražiš postoji mogućnost da ti ne da. :))) Ili da da jer joj je neprijatno ako se već znate duže... Ako sama traži onda je valjda zainteresovana.

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

velika, ako ti sama da broj, ta nije normalna, dominantna feministkinja nasla zrtvu

:smeh1: Ala ga pretera... hhaahaha

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...