kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 5 минута, Muramasa рече Prvo da vidim da li tvoj Bog pokušava da mi nametne svoju svetiteljku, kao mamac. prije ce biti da se to necastivi zeza sa tobom Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 10 минута, Sofija_ рече e moj ti, bas si naivan, ti zaista mislis da zenu mozes proveriti? sta je reko Njegos o zenama,kolko ce ono vera promeniti Pa sta preporucujes? Kako onda odabrati? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Управо сада, Muramasa рече Ima smisla, bar kada je subotarka u pitanju. Nego, da li to onda znači da je moje odbijanje prepodobnih bogougodno? Da, ti si Bogohulnik. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 11 минута, Mali Marko рече Мислиш на АИ (вештачку интелигенцију)? vjestacka inteligencija je prava stvar za tehniku, ali ce imati jako ogranicene sposobnosti, zbog toga jer nece imati svijest, svijest je produzetak duha, vrhovna psihicka funkcija, vjestacki duh ne moze da se napravi, ne moze se napraviti vjestacko bice i to je to. neuronske mreze imaju veliku snagu zahvaljujuci paralelnoj arhitekturi, ali same za sebe ne vrede mnogo bez svijesti kao vrhovne funkcije koja koristi sve te podatke, ako vasilije napravi vjestacki duh anstakjn ce za njega biti cista nula Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 ja sam bio toliko zaliudjen vjestackom inteligencijom kao tinejder da sam kupovao knjige iz neuronauke, znaci jos tad nisam bio normalan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 8 минута, Muramasa рече Ima smisla, bar kada je subotarka u pitanju. Nego, da li to onda znači da je moje odbijanje prepodobnih bogougodno? nije, ti si dobar covjek, osjeti se to, zato ces imati tezi put u zivotu jer si bandoglav, to nije nikom ugodno Sofija_, Лубеница and Дијана. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 4 минута, kordun рече ja sam bio toliko zaliudjen vjestackom inteligencijom kao tinejder da sam kupovao knjige iz neuronauke, znaci jos tad nisam bio normalan И шта би? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече И шта би? covijek kako stari postaje iskusniji i mocniji, odbaci mladalacke preambiciozne zablude i koriguje stvari na pravi kroj. na zalost covijek je duzan u zivotu da se bori za opstanak, egzistenciju i pristojan polozaj u drustvu, mora neke ljubavi da zapostavlja, takav je ovo svijet. Sofija_ and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 3 минута, Muramasa рече Da, oseti kad joj odmah Isusa nazovem jevrejskim stolarom i kažem da se upodobljavam Zevsu, a ona bi i dalje da komunicira, iako mi je rekla da je duže spavala, jer je došla sa svenoćnog bdenija. to su tvoje logicarske zablude, nisi ti zao i pokvaren covijek, naprotiv, ja bi prije od tebe ocekivao kap krvi da mi das, nego od nekih prepodobnih formalista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 16 минута, Liga Džentlmena рече Pa sta preporucujes? Kako onda odabrati? rekoh ti da se molis Bogu, jer dobra zena je dar od Boga,a ti radi kako hoces Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 37 минута, Muramasa рече Ne kaki. E moj intelektualce. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 6 минута, Sofija_ рече rekoh ti da se molis Bogu, jer dobra zena je dar od Boga,a ti radi kako hoces Savet je dobar, duhovni. Sve dobijes po veri. Moliti se mozes i ne moras. Bitno je sta osecas u srcu i dusi, da li osecas Bozije prisustvo ili ne. I biti zahvalan za sve sto ti da tog dana i uopste, za sve dobro i lose. Zahvalnost je delotvornija od molitve. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Sve dobijes po veri. Bitna je vera a ne molitva. tebi je ocigledno samo bitno ono sto tebi odgovara, znaci svi mi(ukljucujuci i svestenike i monahe)koji se molimo smo budale? molitve su uzaludne? Smaragdni kamičak, Вилер Текс, Лубеница and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 52 минута, Muramasa рече Tehnologija koju ću razviti ima da bude sama sebi svrha. Neće dugo služiti ljudima. Koji će ti to? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Sofija_ рече tebi je ocigledno samo bitno ono sto tebi odgovara, znaci svi mi(ukljucujuci i svestenike i monahe)koji se molimo smo budale? molitve su uzaludne? Malo horoskop, malo Ana Bučević, malo New age, malo hrišćsnstvo-TAAADAAAA religijska pomija od svega pomalo Лубеница, Вилер Текс and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука