Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 10 минута, Sofija_ рече

e moj ti, bas si naivan, ti zaista mislis da zenu mozes proveriti?:)) sta je reko Njegos o zenama,kolko ce ono vera promeniti :smeh1:

Pa sta preporucujes? Kako onda odabrati?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Ima smisla, bar kada je subotarka u pitanju. Nego, da li to onda znači da je moje odbijanje prepodobnih bogougodno?

Da, ti si Bogohulnik.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Mali Marko рече

Мислиш на АИ (вештачку интелигенцију)?

vjestacka inteligencija je prava stvar za tehniku, ali ce imati jako ogranicene sposobnosti, zbog toga jer nece imati svijest, svijest je produzetak duha, vrhovna psihicka funkcija, vjestacki duh ne moze da se napravi, ne moze se napraviti vjestacko bice i to je to. neuronske mreze imaju veliku snagu zahvaljujuci paralelnoj arhitekturi, ali same za sebe ne vrede mnogo bez svijesti kao vrhovne funkcije koja koristi sve te podatke, ako vasilije napravi vjestacki duh anstakjn ce za njega biti cista nula

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Muramasa рече

Ima smisla, bar kada je subotarka u pitanju. Nego, da li to onda znači da je moje odbijanje prepodobnih bogougodno?

nije, ti si dobar covjek, osjeti se to, zato ces imati tezi put u zivotu jer si bandoglav, to nije nikom ugodno

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

И шта би? 

covijek kako stari postaje iskusniji i mocniji, odbaci mladalacke preambiciozne zablude i koriguje stvari na pravi kroj.  na zalost covijek je duzan u zivotu da se bori za opstanak, egzistenciju i pristojan polozaj u drustvu, mora neke ljubavi da zapostavlja, takav je ovo svijet.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Da, oseti kad joj odmah Isusa nazovem jevrejskim stolarom i kažem da se upodobljavam Zevsu, a ona bi i dalje da komunicira, iako mi je rekla da je duže spavala, jer je došla sa svenoćnog bdenija.

to su tvoje logicarske zablude, nisi ti zao i pokvaren covijek, naprotiv, ja bi prije od tebe ocekivao kap krvi da mi das, nego od nekih prepodobnih formalista

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sofija_ рече

rekoh ti da se molis Bogu, jer dobra zena je dar od Boga,a ti radi kako hoces

Savet je dobar, duhovni.

Sve dobijes po veri. Moliti se mozes i ne moras. Bitno je sta osecas u srcu i dusi, da li osecas Bozije prisustvo ili ne. I biti zahvalan za sve sto ti da tog dana i uopste, za sve dobro i lose.

Zahvalnost je delotvornija od molitve.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

Sve dobijes po veri. Bitna je vera a ne molitva.

tebi je ocigledno samo bitno ono sto tebi odgovara, znaci svi mi(ukljucujuci i svestenike i monahe)koji se molimo smo budale? molitve su uzaludne? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

tebi je ocigledno samo bitno ono sto tebi odgovara, znaci svi mi(ukljucujuci i svestenike i monahe)koji se molimo smo budale? molitve su uzaludne? 

Malo horoskop, malo Ana Bučević, malo New age, malo hrišćsnstvo-TAAADAAAA religijska pomija od svega pomalo :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...