Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 3 минута, Вукашин Ковачевић рече Не, Одисеја би теби шкодила. Само Илијаду. A koji deo Ilijade bi mi preporucio? ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 1 минут, Вукашин Ковачевић рече по питању фереремона FERARImona? Вукашин Ковачевић and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече A koji deo Ilijade bi mi preporucio? ? Има много добрих делова, почетак је веома драматичан, само уми читај, ал прво спали све те књиге. Жртвуј их као жртву паљеницу волшебној идеји Лиге Џентлемена, нека је дим понесе у стигију где кентаури и друга митска бића обитавају, па се напој за извора људскости. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 7 минута, Вукашин Ковачевић рече Има много добрих делова, почетак је веома драматичан, само уми читај, ал прво спали све те књиге. Жртвуј их као жртву паљеницу волшебној идеји Лиге Џентлемена, нека је дим понесе у стигију где кентаури и друга митска бића обитавају, па се напој за извора људскости. Hahaha, e bas sam se nasmejao. ? E dobar si brate. A sta ti se ne svidja u onome sto sam objavio? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече A sta ti se ne svidja u onome sto sam objavio? Не свиђа ми се ни најмање што читаш те књиге. Упоропашћавају те. Дају ти опис митског, фиктивног бића које се зове Лига Џентлмена. Запали и Лигу Џентлмена. Vladan :::. and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 3 минута, Вукашин Ковачевић рече Не свиђа ми се ни најмање што читаш те књиге. Упоропашћавају те. Дају ти опис митског, фиктивног бића које се зове Лига Џентлмена. Запали и Лигу Џентлмена. Vidi brate, sve knjige su dobre, pitanje je samo kako rasudjujemo o njima. Sad bas ne kapiram, zasto mitskog bica? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 Kako vi interpretirate drugu zapovest? Ili bolje reci kako treba da se interpretira? Ljubi bliznjeg svoga kao sebe samog. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 23 минута, Liga Džentlmena рече Kako vi interpretirate drugu zapovest? Ili bolje reci kako treba da se interpretira? Ljubi bliznjeg svoga kao sebe samog. Kako vodis racuna o sebi, tako vodi i o drugima. Ako ne volis da budes povredjivan, nemoj ni ti povredjivati.Naravno, ne treba meriti, kao sto ti pises, ja njoj i ona meni da se prilagodjava, to je vec trgovina.Voli bliznjeg sa svim manama i vrlinama, a jedino ga tvoja dobrota i dugotrpljenje moze promeniti na bolje, sve ostalo sto ti pises je trgovina i ocekivanje, a ako bi tako gledali, svi bi bili sami i otudjeni. Рапсоди and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 24 минута, Sofija_ рече Kako vodis racuna o sebi, tako vodi i o drugima. Ako ne volis da budes povredjivan, nemoj ni ti povredjivati.Naravno, ne treba meriti, kao sto ti pises, ja njoj i ona meni da se prilagodjava, to je vec trgovina.Voli bliznjeg sa svim manama i vrlinama, a jedino ga tvoja dobrota i dugotrpljenje moze promeniti na bolje, sve ostalo sto ti pises je trgovina i ocekivanje, a ako bi tako gledali, svi bi bili sami i otudjeni. jadni su ga moji bivsi, ja sebe nista ne stedim Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 23 минута, Sofija_ рече Kako vodis racuna o sebi, tako vodi i o drugima. Ako ne volis da budes povredjivan, nemoj ni ti povredjivati.Naravno, ne treba meriti, kao sto ti pises, ja njoj i ona meni da se prilagodjava, to je vec trgovina.Voli bliznjeg sa svim manama i vrlinama, a jedino ga tvoja dobrota i dugotrpljenje moze promeniti na bolje, sve ostalo sto ti pises je trgovina i ocekivanje, a ako bi tako gledali, svi bi bili sami i otudjeni. Ovo mi se svidja i ima smisla sve sto pises i slazem se sa dosta stvari. E sad, ono sto mi nije jasno, ako ja moram da trpim zasto tako ne radi i druga strana? Al zar nije to prilagodjavanje ustvari prihvatanje nekoga sa njagovim vrlinama i manama? ( uopsteno gledano, ne samo musko zenski odnosi). Nasao sam jedan zanimljiv text pa rekoh da vidim sta mislis o tome? Не треба се гневити на оне који греше - чак ни онда када њихови поступци нису ништа друго до злодела која заслужују казну. Дужни смо, напротив, ради саме правде, да кривце враћамо [на прави пут], па и да их, ако затреба, кажњавамо, било лично, било преко других људи. Међутим, никако не треба да се на њих гневимо или љутимо. Гнев, наиме, дејствује само по страсти, а не по расуђивању и по правди. Не треба, опет, ни да прихватамо поступање оних који се [према кривцима односе] превише милостиво. У ствари, зли треба да буду кажњени ради самог добра и ради правде, а не ради властите страсти гнева. Свети Антоније Велики Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 8 минута, Liga Džentlmena рече Ovo mi se svidja i ima smisla sve sto pises i slazem se sa dosta stvari. E sad, ono sto mi nije jasno, ako ja moram da trpim zasto tako ne radi i druga strana? Al zar nije to prilagodjavanje ustvari prihvatanje nekoga sa njagovim vrlinama i manama? ( uopsteno gledano, ne samo musko zenski odnosi). Nasao sam jedan zanimljiv text pa rekoh da vidim sta mislis o tome? Не треба се гневити на оне који греше - чак ни онда када њихови поступци нису ништа друго до злодела која заслужују казну. Дужни смо, напротив, ради саме правде, да кривце враћамо [на прави пут], па и да их, ако затреба, кажњавамо, било лично, било преко других људи. Међутим, никако не треба да се на њих гневимо или љутимо. Гнев, наиме, дејствује само по страсти, а не по расуђивању и по правди. Не треба, опет, ни да прихватамо поступање оних који се [према кривцима односе] превише милостиво. У ствари, зли треба да буду кажњени ради самог добра и ради правде, а не ради властите страсти гнева. Свети Антоније Велики brate ti se sa svima zivima slazes koliko sam ja vidio, ili oces da budes sa svima familija ili imas trojnu licnost, ne znam kaki ti je horoskop, ali jos nisam kod tebe namirisao nikakve stavove koje ne dovodis u pitanje tri komentara nizvodno... Sofija_, Natasa. and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 2 минута, kordun рече ne znam kaki ti je horoskop Zajeban. ? пре 3 минута, kordun рече brate ti se sa svima zivima slazes koliko sam ja vidio, Slazem se zato sto svako ima pravo na svoje misljenje, koje treba ispostovati, kao sto imam i ja svoje. Ne kapiram sta treba da radim, da vredjam i svadjam se sa ljudima ili napinjem moj stav po svaku cenu? пре 5 минута, kordun рече ili oces da budes sa svima familija ili imas trojnu licnost, Hvala Bogu, pa to treba i da bude cilj svih hriscana. Pa da, svetotrojstvo. пре 6 минута, kordun рече ali jos nisam kod tebe namirisao nikakve stavove koje ne dovodis u pitanje tri komentara nizvodno... Ovo nisam ukapirao, ajde pojasni? Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 5 минута, Liga Džentlmena рече Zajeban. ? Slazem se zato sto svako ima pravo na svoje misljenje, koje treba ispostovati, kao sto imam i ja svoje. Ne kapiram sta treba da radim, da vredjam i svadjam se sa ljudima ili napinjem moj stav po svaku cenu? Hvala Bogu, pa to treba i da bude cilj svih hriscana. Pa da, svetotrojstvo. Ovo nisam ukapirao, ajde pojasni? ja sam po kompasu lezbo orjentacije , el se i sa mnom slazes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 9 минута, kordun рече ja sam po kompasu lezbo orjentacije , el se i sa mnom slazes bas lepo vas dvojica caskate o ljubavi, milina vas je citati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 1 сат, Liga Džentlmena рече Kako vi interpretirate drugu zapovest? Ili bolje reci kako treba da se interpretira? Ljubi bliznjeg svoga kao sebe samog. Previđamo je. Da nam ne bi neki kao ti podmetali nogu. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука