Нифада Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 3 минута, Anika рече Немој молим те да ме цитираш и изводиш неке своје закључке на основу онога што сам написала. Покајала сам се за учешће на овој теми, не причамо истим језиком. Мени је најбитнији мој мир, а не да се гањам ко је за шта у праву... испоштуј. Ако дискутујемо на друштвеним мрежама,онда је то јавна дискусија,и овде размењујемо ставове.Поготово што не дискутујемо са именом и презименом.Поменула си неке примере које сам прокоментарисала.Значи,не тебе,него примере које си навела.Поготово што ја појма немам ко си ти,и није ни битно.Тако да не разумем о каквом миру је реч,ово је необавезна дискусија,није исповест,није научни рад...и насловљено је као ћаскање. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 Да, у праву си, ја сам залутала... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 2 часа, Нифада рече Многи кажу да међу врхунским куварима у свету је већи број мушкараца него жена,према томе мушкарци не би требало да скривају тај свој таленат. У животињском царству има много тога што разумни људи не раде,иако и животиње имају своје место под сунцем. Рађање деце је израз љубави мушкарца и жене,значи ствар љубави и слободе,мислим да никоме не звучи баш примамљиво да је плод инстинкта. Мени емотикони баш иду уз овакве теме,углавном их не користим када се укључим у неку теолошку тему и сл.Тема је насловљена:Ћаскање о љубави (мушко-женским односима). nisam ja govorio o instiktima, to si ti svela na instikte, ja sam govorio o zenskoj prirodi uopste, uostalom ako ti je ona fotografija ok, nek ti bude, samo je ne mozes kaciti ispod mog komentara a da se ja ne ogradim od takvih gluposti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 3 минута, kordun рече nisam ja govorio o instiktima, to si ti svela na instikte, ja sam govorio o zenskoj prirodi uopste, uostalom ako ti je ona fotografija ok, nek ti bude, samo je ne mozes kaciti ispod mog komentara a da se ja ne ogradim od takvih gluposti Где си КОНЗЕРВАтивцу, поздрав од либералисте Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 2 часа, Lady Godiva рече Шта си ти овде све смуљао... Наравно да ми је стало да будем самостална и не зависим ни од кога. Не желим никоме да будем на грбачи. Самосталан не значи себичан и лишен односа с другим људима. А кад кажем равноправност, мислим на equality of opportunity not equality of outcome. И равноправност не значи биолошку једнакост, чисто да ми и то не учиташ. Деца одрастају без оба родитеља и људи живе сами, без партнера, па ето опет су некако живи тако некомплетни. То је тако у реалности, а како је васпостављено у твојој глави, е то стварно не знам. uopste se ne radi o tome da neko nekom bude na grbaci, nece se valjda brojati u sitne pare ko je sta kome koliko kratak, ajde, nismo poreska uprava... radi se o tome da je to nenormalna teznja u zivotu, normalna teznja u nasoj hriscanskoj civilizaciji je da ljudi budu u zajednistvu i da ni muskarac ni zena ne budu samostalni, zato sto je samostalnost u tom smislu degeneritet i to u vise aspekata Lady Godiva and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 1 минут, kordun рече nisam ja govorio o instiktima, to si ti svela na instikte, ja sam govorio o zenskoj prirodi uopste, uostalom ako ti je ona fotografija ok, nek ti bude, samo je ne mozes kaciti ispod mog komentara a da se ja ne ogradim od takvih gluposti Нисам сигурна колико ти пажљиво читаш коментаре других.Ито тако,нечији коментар на твој коментар не доводи у питање твој коментар да би се ти ограђивао,нико свој коментар не приписује теби,само полемишемо,у теми кој је насловљена као ћаскање. Ти си говорио о феминисткињама и индивидуалцима.Фотографија коју сам поставила је шаљив коментар на то.И хтела сам рећи и да феминисткиња има и у браковима. Но,видиш различити ставови о нечему не подразумевају да ако неко мисли о нечему другачије од нас да је то глупост..Има мушкараца који су толико супериорни и квалитетни да уопште немају проблем да нешто спреме и у кухињи,они не сматрају да тиме доводе у питање свој мушки идентитет,и знаш зашто то раде,зато што имају јако квалитетну жену поред себе.Комплекси су врло незгодна ствар. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 5 минута, Mali Marko рече Где си КОНЗЕРВАтивцу, поздрав од либералисте nisam ja konzerva, al sam cuo na hrvatskoj televiziji da ovakve ko ja zovu velikosrbocetnikkomunist Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 2 минута, Нифада рече Но,видиш различити ставови о нечему не подразумевају да ако неко мисли о нечему другачије од нас да је то глупост..Има мушкараца који су толико супериорни и квалитетни да уопште немају проблем да нешто спреме и у кухињи,они не сматрају да тиме доводе у питање свој мушки идентитет,и знаш зашто то раде,зато што имају јако квалитетну жену поред себе.Комплекси су врло незгодна ствар. слажем се, али велика је разлика између тога... да нешто спреми и да тотално замени улогу жене и свакодневно држи варјачу у руци Flojd је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 2 минута, kordun рече nisam ja konzerva, al sam cuo na hrvatskoj televiziji da ovakve ko ja zovu velikosrbocetnikkomunist Ја са тобом имам интерну зафрканцију тако да и слободно пишем. Па ти си три у један, ја волим за себе да кажем да сам Југословен. Али због чега ти тај феминизам толико копа очи? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 2 минута, Нифада рече Нисам сигурна колико ти пажљиво читаш коментаре других.Ито тако,нечији коментар на твој коментар не доводи у питање твој коментар да би се ти ограђивао,нико свој коментар не приписује теби,само полемишемо,у теми кој је насловљена као ћаскање. Ти си говорио о феминисткињама и индивидуалцима.Фотографија коју сам поставила је шаљив коментар на то.И хтела сам рећи и да феминисткиња има и у браковима. Но,видиш различити ставови о нечему не подразумевају да ако неко мисли о нечему другачије од нас да је то глупост..Има мушкараца који су толико супериорни и квалитетни да уопште немају проблем да нешто спреме и у кухињи,они не сматрају да тиме доводе у питање свој мушки идентитет,и знаш зашто то раде,зато што имају јако квалитетну жену поред себе.Комплекси су врло незгодна ствар. ma to sto feministkinja ima u brakovima nije nikakav argument, kakav ti je to argument, pa imas u brakovima i pedofila i pedera i masovnih ubica, sta sad to znaci? ona fotografija je glupost, to ja mislim, a ja kazem uvijek sta mislim, ja dobro kuvam kad sam raspolozen i kada imam vremena od posla, to sam vise puta rekao na forumu i imam u familiji najpoznatijeg kuvara bivse jugoslavije, al to nema veze sad, ona fotografija nije na mjestu. Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 1 минут, Снежана рече слажем се, али велика је разлика између тога... да нешто спреми и да тотално замени улогу жене и свакодневно држи варјачу у руци Не верујем да су то баш чести примери. Има примера где је нпр.мушкарац узео боловање да би бринуо о беби коју су добили,јер жена више зарађује,то је ствар њиховог споразума. Но,проблем је овде када се полемише о примерима из времена када је мушкарац углавном радио теже послове,а жена била домаћица,и савременог доба када најчешће обоје раде,и зарађују приближно,враћају се скоро у исто време с посла и подразумева се да жена иде у кухињу.Наравно,ако жена боље кува,ако мушкарац није баш добар у кувању,онда он може да иде на пијацу,да плаћа рачуне и сл.а жена да буде у кухињи,Има ту добрих решења,само ако има љубави и поштовања. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 5 минута, Mali Marko рече Ја са тобом имам интерну зафрканцију тако да и слободно пишем. Па ти си три у један, ја волим за себе да кажем да сам Југословен. Али због чега ти тај феминизам толико копа очи? nerviraju me polupani ljudi, ostalo od rata brate kad me krava udarila nogom u bubrege jer sam je dirao za rep, ostao mi refleks Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 4 минута, Нифада рече Не верујем да су то баш чести примери. Има примера где је нпр.мушкарац узео боловање да би бринуо о беби коју су добили,јер жена више зарађује,то је ствар њиховог споразума. Но,проблем је овде када се полемише о примерима из времена када је мушкарац углавном радио теже послове,а жена била домаћица,и савременог доба када најчешће обоје раде,и зарађују приближно,враћају се скоро у исто време с посла и подразумева се да жена иде у кухињу.Наравно,ако жена боље кува,ако мушкарац није баш добар у кувању,онда он може да иде на пијацу,да плаћа рачуне и сл.а жена да буде у кухињи,Има ту добрих решења,само ако има љубави и поштовања. ja sam sebe ne bi postovao kad bi bio na nivou zenskih sposobnosti i zenskog rada i zaradjivanja da se odma razumijemo, ja nisam pao na nivo zene , kod zena postujem neke druge stvari, zenske stvari. za divno cudo ako sam ja bolestan onda je i citav svijet bolestan, posto se nidje na slobodnom trzistu, cak ni na zapadu sa kog feminizam dolazi ne vrednuje jednako muski i zenski rad, zenski je slabije placen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 @kordun пре 1 минут, kordun рече nerviraju me polupani ljudi, ostalo od rata brate kad me krava udarila nogom u bubrege jer sam je dirao za rep, ostao mi refleks Црни кордунче ако си дирао краву за реп страдало би ти нешто друго а не бубрези Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 12 минута, kordun рече uopste se ne radi o tome da neko nekom bude na grbaci, nece se valjda brojati u sitne pare ko je sta kome koliko kratak, ajde, nismo poreska uprava... radi se o tome da je to nenormalna teznja u zivotu, normalna teznja u nasoj hriscanskoj civilizaciji je da ljudi budu u zajednistvu i da ni muskarac ni zena ne budu samostalni, zato sto je samostalnost u tom smislu degeneritet i to u vise aspekata Вдф? Бркаш појмове (или можда ја не знам њихово значење) па тако изводиш сумануте закључке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука