Veliki Marko Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 1 минут, kordun рече ja nisam maco muskarac, to me oduvijek nerviralo, ako je konzervativan u znacenju da nisam otvoren za ove nove slobodarske trendove onda jesam konzervativan Ти си добар човек на првом месту. Нису то слободарски трендови и никакве теорије завере већ чињенице које треба разматрати и укалупити. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 1 минут, Mali Marko рече Ти си добар човек на првом месту. Нису то слободарски трендови и никакве теорије завере већ чињенице које треба разматрати и укалупити. a koje cinjenice treba razmotriti? feminizam i individualizam, treba se u to ukalupiti jel ? Снежана, Lady Godiva and Лубеница је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече O pa hvala bro za unapredjenje. ? Po restoranima da, ali ne i po kucama. ? Да, али ти си рекао да су око 10% мушкараца кувари па су зато занимљиви женама, а то није тачно, обрнуто је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 3 минута, Mali Marko рече Ти си добар човек на првом месту. Нису то слободарски трендови и никакве теорије завере већ чињенице које треба разматрати и укалупити. Не треба се укалупљивати. Мада је јасно и из претходног твог писања да је то оно што ти радиш. Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 1 сат, todor рече Лиго Каваљера, читав живот сам провео по хотелима и ресторанима, од тога живим, и кажем ти из искуства да су мушкарци кувари у огромној већини у односу на жене, отприлике 10:1. Шефове сам ти навео само као пример. ti si konobar? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 4 минута, Sofija_ рече ti si konobar? хаха, не, али бих могао да будем. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 8 часа, todor рече Да, али ти си рекао да су око 10% мушкараца кувари па су зато занимљиви женама, а то није тачно, обрнуто је. Kazem to zati sto sam upoznao samo jednog lika koji dobro kuva, a imam i drugara kuvara. Mednurim kad dodju kuci, tamo im zene kuvaju. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 12 часа, Снежана рече ма не, само таквим причицама за малу децу стварате атмосферу жабокречине и уљуљкиваља у нереалном животу, а то је горе од генерализације. Nisam sigurna da mislimo isto i da smo se razumele.,pre bih rekla da je vaša percepcija onoga što sam napisala upravo takva.Nekome je nešto realni život,a nekome je upravo to nerealni život. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 @Liga Džentlmena Молим те, дакле молим те, одмах запали ту књигу, и све друге књиге и часописе са сличним саветима. Уместо њих, узми читај Илијаду. Снежана, Vladan :::. and Flojd је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 4 минута, Вукашин Ковачевић рече @Liga Džentlmena Молим те, дакле молим те, одмах запали ту књигу, и све друге књиге и часописе са сличним саветима. Уместо њих, узми читај Илијаду. A Odiseju? Mozda ima i tu necega pametnog?? Savremeno vreme nosi savremeno breme. Prilagodjavaj se novonastaloj situaciji. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 18 часа, kordun рече jos bi i iskoristio priliku da kazem da zene imaju manji mozak od muskaraca i radi na drugaciji nacin, nisam ja to izmislio , nego bog i ne morete mi nista У просеку, дефицитарне су за величину једног сапуна. Замисли да теби сад неко извади ту запремину мозга, ја не знам како оне уопште живе kordun and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече A Odiseju? Mozda ima i tu necega pametnog?? Не, Одисеја би теби шкодила. Само Илијаду. Flojd and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 2 минута, Вукашин Ковачевић рече за величину једног сапуна Zato lepše mirišemo od vas. Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 2 минута, Вукашин Ковачевић рече У просеку, дефицитарне су за величину једног сапуна. Замисли да теби сад неко извади ту запремину мозга, ја не знам како оне уопште живе Како сте се лепо изразговарали. Мушке паметнице... Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 Управо сада, Smaragdni kamičak рече Zato lepše mirišemo od vas. Брокен се не би сложио са тим, а он је колега пчелар, дакле веома искусан чоек и ауторитет по питању фереремона Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука