Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, kordun рече

ja nisam maco muskarac, to me oduvijek nerviralo, ako je konzervativan u znacenju da nisam otvoren za ove nove slobodarske trendove onda jesam konzervativan

Ти си добар човек на првом месту. Нису то слободарски трендови и никакве теорије завере већ чињенице које треба разматрати и укалупити.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Mali Marko рече

Ти си добар човек на првом месту. Нису то слободарски трендови и никакве теорије завере већ чињенице које треба разматрати и укалупити.

a koje cinjenice treba razmotriti? feminizam i individualizam, treba se u to ukalupiti jel ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

O pa hvala bro za unapredjenje. ?

Po restoranima da, ali ne i po kucama. ?

Да, али ти си рекао да су око 10% мушкараца кувари па су зато занимљиви женама, а то није тачно, обрнуто је.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Mali Marko рече

Не треба се укалупљивати. Мада је јасно и из претходног твог писања да је то оно што ти радиш.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, todor рече

Лиго Каваљера, читав живот сам провео по хотелима и ресторанима, од тога живим, и кажем ти из искуства да су мушкарци кувари у огромној већини у односу на жене, отприлике 10:1. Шефове сам ти навео само као пример.

ti si konobar?:D

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, todor рече

Да, али ти си рекао да су око 10% мушкараца кувари па су зато занимљиви женама, а то није тачно, обрнуто је.

Kazem to zati sto sam upoznao samo jednog lika koji dobro kuva, a imam i drugara kuvara. Mednurim kad dodju kuci, tamo im zene kuvaju.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Снежана рече

ма не, само таквим причицама за малу децу стварате атмосферу жабокречине и уљуљкиваља у нереалном животу, а то је горе од генерализације.

Nisam sigurna da mislimo isto i da smo se razumele.,pre bih rekla da je vaša percepcija onoga što sam napisala upravo takva.Nekome je nešto realni život,a nekome je upravo to nerealni život.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena  Молим те, дакле молим те, одмах запали ту књигу, и све друге књиге и часописе са сличним саветима. Уместо њих, узми читај Илијаду.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин Ковачевић рече

@Liga Džentlmena  Молим те, дакле молим те, одмах запали ту књигу, и све друге књиге и часописе са сличним саветима. Уместо њих, узми читај Илијаду.

A Odiseju? Mozda ima i tu necega pametnog??

Savremeno vreme nosi savremeno breme. Prilagodjavaj se novonastaloj situaciji. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, kordun рече

jos bi i iskoristio priliku da kazem da zene imaju manji mozak od muskaraca i radi na drugaciji nacin, nisam ja to izmislio , nego bog i ne morete mi nista 

У просеку, дефицитарне су за величину једног сапуна. Замисли да теби сад неко извади ту запремину мозга, ја не знам како оне уопште живе 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

A Odiseju? Mozda ima i tu necega pametnog??

Не, Одисеја би теби шкодила. Само Илијаду. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вукашин Ковачевић рече

за величину једног сапуна

Zato lepše mirišemo od vas. :tongue::smeh2:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вукашин Ковачевић рече

У просеку, дефицитарне су за величину једног сапуна. Замисли да теби сад неко извади ту запремину мозга, ја не знам како оне уопште живе 

Како сте се лепо изразговарали. Мушке паметнице... :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Smaragdni kamičak рече

Zato lepše mirišemo od vas. :tongue::smeh2:

Брокен се не би сложио са тим, а он је колега пчелар, дакле веома искусан чоек и ауторитет по питању фереремона

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...