Milica Bajic Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 3 минута, kordun рече jos bi i iskoristio priliku da kazem da zene imaju manji mozak od muskaraca i radi na drugaciji nacin, nisam ja to izmislio , nego bog i ne morete mi nista Е сад си све упропастио са тим мањи. Где пише? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 4 минута, kordun рече jos bi i iskoristio priliku da kazem da zene imaju manji mozak od muskaraca i radi na drugaciji nacin, nisam ja to izmislio , nego bog i ne morete mi nista Катастрофа си као цунами у Јапану Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Овде се не слажеш са мном јер оно што си ти написао нема везе с мојим постом. Pa sta si ti ustvari napisala? Kao sam trebao da razumem tvoj post? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 4 минута, kordun рече jos bi i iskoristio priliku da kazem da zene imaju manji mozak od muskaraca i radi na drugaciji nacin, nisam ja to izmislio , nego bog i ne morete mi nista sta god da imaju manje, zene su ostale pored raspetog Hrista kad su se svi apostoli razbezali, i ne mores nam nista Veliki Marko and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 Управо сада, Sofija_ рече sta god da imaju manje, zene su ostale pored raspetog Hrista kad su se svi apostoli razbezali, i ne mores nam nista pa kad su im se noge oduzele od straha Вукашин Ковачевић and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Pa sta si ti ustvari napisala? Kao sam trebao da razumem tvoj post? Не објашњава ми се. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 40 минута, Liga Džentlmena рече A zadto su najuspesniji kuvari muskarci? Zato sto ih ima 10% pa su zenama simpaticni. Одакле ти брате тај наопаки податак? У професионалном куварству у великој већини су мушкарци. Погледај само листу шефова кухиња у најпрестижнијим хотелима и ресторанима у свету, скоро све мушкарци. Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 7 минута, Mali Marko рече Катастрофа си као цунами у Јапану ne , nego vi upropastavate zene time sto glumite neke bijele vitezove, pustite tu da se sepure svojim holivudskim teorijama i jos se slazete sa njima, treba pod hitno dzingis kana probuditi da vas potamani. to je isti onaj efekat kad dodje stara baba pa kaze nekom mladom da je lijep ko lutka, pa onda kad taj prodje pored deset baba, stavrno utripuje da je lijep, e isto to pranje mozgova vi zenama radite, za to cete odgovarati na sudu Milica Bajic, confianza.esc, Вукашин Ковачевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 11 минута, Lady Godiva рече Не објашњава ми се. Ok. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 7 минута, todor рече Одакле ти брате тај наопаки податак? У професионалном куварству у великој већини су мушкарци. Погледај само листу шефова кухиња у најпрестижнијим хотелима и ресторанима у свету, скоро све мушкарци. Aha, kuvaju i po kucama, po narudzbini.? Hajde sad taj podatak podeli sa brojem ozenjenih muskaraca na planeti. A onda ce da ti ostane br zena koje kuvaju. Glavni kuvari i sefovi su mkzda zbog toga sto imaju vise smisla za organizaciju vodjenje posla nego li cinjenica da su dobri kuvari. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 7 минута, kordun рече ne , nego vi upropastavate zene time sto glumite neke bijele vitezove, pustite tu da se sepure svojim holivudskim teorijama i jos se slazete sa njima, treba pod hitno dzingis kana probuditi da vas potamani. to je isti onaj efekat kad dodje stara baba pa kaze nekom mladom da je lijep ko lutka, pa onda kad taj prodje pored deset baba, stavrno utripuje da je lijep, e isto to pranje mozgova vi zenama radite, za to cete odgovarati na sudu Како да не, ви конзервативни "мачо мушкарци" у стилу петла који изиграва газду у свом кокошињцу на површини од два квадрата сте толико "јаки" и пуни себе да ван своје територије не смете да писнете. Не ми не упропаштавамо жене,већ их стављамо на место које им припада а не терамо их у ћошак. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Aha, kuvaju i po kucama, po narudzbini.? Hajde sad taj podatak podeli sa brojem ozenjenih muskaraca na planeti. A onda ce da ti ostane br zena koje kuvaju. Glavni kuvari i sefovi su mkzda zbog toga sto imaju vise smisla za organizaciju vodjenje posla nego li cinjenica da su dobri kuvari. Лиго Каваљера, читав живот сам провео по хотелима и ресторанима, од тога живим, и кажем ти из искуства да су мушкарци кувари у огромној већини у односу на жене, отприлике 10:1. Шефове сам ти навео само као пример. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 Veliki Marko and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 Управо сада, todor рече Лиго Каваљера, читав живот сам провео по хотелима и ресторанима, од тога живим, и кажем ти из искуства да су мушкарци кувари у огромној већини у односу на жене, отприлике 10:1. Шефове сам ти навео само као пример. O pa hvala bro za unapredjenje. ? Po restoranima da, ali ne i po kucama. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 5 минута, Mali Marko рече Како да не, ви конзервативни "мачо мушкарци" у стилу петла који изиграва газду у свом кокошињцу на површини од два квадрата сте толико "јаки" и пуни себе да ван своје територије не смете да писнете. Не ми не упропаштавамо жене,већ их стављамо на место које им припада а не терамо их у ћошак. ja nisam maco muskarac, to me oduvijek nerviralo, ako je konzervativan u znacenju da nisam otvoren za ove nove slobodarske trendove onda jesam konzervativan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука