Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, kordun рече

jos bi i iskoristio priliku da kazem da zene imaju manji mozak od muskaraca i radi na drugaciji nacin, nisam ja to izmislio , nego bog i ne morete mi nista 

Е сад си све упропастио са тим мањи. Где пише?

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, kordun рече

jos bi i iskoristio priliku da kazem da zene imaju manji mozak od muskaraca i radi na drugaciji nacin, nisam ja to izmislio , nego bog i ne morete mi nista 

Катастрофа си као цунами у Јапану :)

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Овде се не слажеш са мном јер оно што си ти написао нема везе с мојим постом.

Pa sta si ti ustvari napisala? Kao sam trebao da razumem tvoj post?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

sta god da imaju manje, zene su ostale pored raspetog Hrista kad su se svi apostoli razbezali, i ne mores nam nista :tongue:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Sofija_ рече

sta god da imaju manje, zene su ostale pored raspetog Hrista kad su se svi apostoli razbezali, i ne mores nam nista :tongue:

pa kad su im se noge oduzele od straha

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Liga Džentlmena рече

A zadto su najuspesniji kuvari muskarci? Zato sto ih ima 10% pa su zenama simpaticni.

Одакле ти брате тај наопаки податак?

У професионалном куварству у великој већини су мушкарци.

Погледај само листу шефова кухиња у најпрестижнијим хотелима и ресторанима у свету, скоро све мушкарци.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Mali Marko рече

Катастрофа си као цунами у Јапану :)

ne , nego vi upropastavate zene time sto glumite neke bijele vitezove, pustite tu da se sepure svojim holivudskim teorijama i jos se slazete sa njima, treba pod hitno dzingis kana probuditi da vas potamani. 

to je isti onaj efekat kad dodje stara baba pa kaze nekom mladom da je lijep ko lutka, pa onda kad taj prodje pored deset baba, stavrno utripuje da je lijep, e isto to pranje mozgova vi zenama radite, za to cete odgovarati na sudu

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, todor рече

Одакле ти брате тај наопаки податак?

У професионалном куварству у великој већини су мушкарци.

Погледај само листу шефова кухиња у најпрестижнијим хотелима и ресторанима у свету, скоро све мушкарци.

Aha, kuvaju i po kucama, po narudzbini.?

Hajde sad taj podatak podeli sa brojem ozenjenih muskaraca na planeti. A onda  ce da ti ostane br zena koje kuvaju.

Glavni kuvari i sefovi su mkzda zbog toga sto imaju vise smisla za organizaciju vodjenje posla nego li cinjenica da su dobri kuvari.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, kordun рече

ne , nego vi upropastavate zene time sto glumite neke bijele vitezove, pustite tu da se sepure svojim holivudskim teorijama i jos se slazete sa njima, treba pod hitno dzingis kana probuditi da vas potamani. 

to je isti onaj efekat kad dodje stara baba pa kaze nekom mladom da je lijep ko lutka, pa onda kad taj prodje pored deset baba, stavrno utripuje da je lijep, e isto to pranje mozgova vi zenama radite, za to cete odgovarati na sudu

Како да не, ви  конзервативни "мачо мушкарци" у стилу петла који изиграва газду у свом кокошињцу на површини од два квадрата сте толико "јаки"  и пуни себе да ван своје територије не смете да писнете.  

Не ми не упропаштавамо жене,већ их стављамо на место које им припада а не терамо их у ћошак.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

Aha, kuvaju i po kucama, po narudzbini.?

Hajde sad taj podatak podeli sa brojem ozenjenih muskaraca na planeti. A onda  ce da ti ostane br zena koje kuvaju.

Glavni kuvari i sefovi su mkzda zbog toga sto imaju vise smisla za organizaciju vodjenje posla nego li cinjenica da su dobri kuvari.

Лиго Каваљера, читав живот сам провео по хотелима и ресторанима, од тога живим, и кажем ти из искуства да су мушкарци кувари у огромној већини у односу на жене, отприлике 10:1. Шефове сам ти навео само као пример.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, todor рече

Лиго Каваљера, читав живот сам провео по хотелима и ресторанима, од тога живим, и кажем ти из искуства да су мушкарци кувари у огромној већини у односу на жене, отприлике 10:1. Шефове сам ти навео само као пример.

O pa hvala bro za unapredjenje. ?

Po restoranima da, ali ne i po kucama. ?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Mali Marko рече

Како да не, ви  конзервативни "мачо мушкарци" у стилу петла који изиграва газду у свом кокошињцу на површини од два квадрата сте толико "јаки"  и пуни себе да ван своје територије не смете да писнете.  

Не ми не упропаштавамо жене,већ их стављамо на место које им припада а не терамо их у ћошак.

ja nisam maco muskarac, to me oduvijek nerviralo, ako je konzervativan u znacenju da nisam otvoren za ove nove slobodarske trendove onda jesam konzervativan

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...