Vladan :::. Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 4 минута, Smaragdni kamičak рече Zaprašuju nas, iz svemira Ту мислиш на ванземаљце или на ове наше, домаће Smaragdni kamičak and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 20 минута, Vladan :::. рече Ту мислиш на ванземаљце или на ове наше, домаће Ne znam, možda neki hibrid. ;D "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 1 hour ago, Smaragdni kamičak рече Who are you and what have you done to Nesha? Тражили смо, добили смо ? АлександраВ, Драгана Милошевић and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 1 hour ago, Smaragdni kamičak рече Who are you and what have you done to Nesha? пре 33 минута, Smaragdni kamičak рече Zaprašuju nas Smaragdni kamičak, Лубеница and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 10 минута, Smaragdni kamičak рече Ne znam, možda neki hibrid. ;D Уф... нећу ноћас у филмове страве и ужаса... ја сам много плашљив... Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 25 минута, АлександраВ рече .... неколико година касније.... Лубеница, Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 10 минута, АлександраВ рече .... неколико година касније.... ... а ја ипак овако мина м, Flojd and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 3 минута, АлександраВ рече ... а ја ипак овако Ma ti uzivas. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 пре 3 минута, Neša_ рече Aj dont andrstend ingliš. Ју донт сеј! Flojd and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 Where are you all day? Neša_, АлександраВ, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 @Neša_ Svratila samo da pozdravim Nesu. Nisam odavno. Neša_ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 пре 2 часа, Neša_ рече I’m working on my new secret project. S obzirom da si najaktivniji u ovim temama o muško -ženskim odnosima,i bračnim pitanjima,nije teško pretpostaviti iz koje oblasti je Your secret project Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 On 16.8.2018. at 21:26, Lady Godiva рече Моја прва фотка на форуму, мој аватар, асесин. To bese tvoj znak? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 Neobavezno ćaskanje na forumu Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 @Neša_ Citao sam danas neki winbleman misli da se zove blog. Napravili su neku studiju sa 150 zena. Hteli su da dodju do zakljucka sta to najvise privlaci zene. Neki su pricali da je to sarm, neki da je to novac, neki fizicki izgled. Imale su pred sobom slike od 30 razlicitih muskaraca ( razlicito obucenih) koji su na slikama isticali jedan od tri gore ponudjena odgovora. Zene su trebale da poredjaju muskarce po tome koliko im se svidjaju. Odgovori i slaganje je bilo razlicito. Ali 70 posto zena je u prve redove stavljalo muskarce koji su fizicki dobro igledali, ali ne fizicki lepi nego lepo gradjeni. Tako da Neso brate nije fizicka lepota presudna nego vezbanje, pa onda bacimo se na vedzbanje i vi mrsavi i mi debeli. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука