Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 49 минута, Кратос рече Šta da ti se sviđa duša il telo? Ne razumem. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 14 минута, Liga Džentlmena рече Neko kome se mnogo svidjas pa kad te je video uzivo prosto se izgubio. Desava se to i najboljima. Ma da, a onda u porukama "imala si grudvicu od maskare na trepavicama", "šta će ti šminke, samo se umiješ ledenom vodom", "zašto devojke ne čekaju momke... do braka" (?!) itd. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 9 минута, Smaragdni kamičak рече Ma da, a onda u porukama "imala si grudvicu od maskare na trepavicama", "šta će ti šminke, samo se umiješ ledenom vodom", "zašto devojke ne čekaju momke... do braka" (?!) itd. Previse mu se svidjas mu se mnogo, pa se plasi da ne bude povredjen, i onda ti pise takve stvarii . Stvar zrelosti i sujete. Mada je mozda i do tvoje postavke. ( ne znam sad detalje). U proncipu takve stvari govore o njegovoj nesigurnosti. Ja iskreno imam poblem sa prilaskom nepoznatoj devojci koja mi se svidja a ne da mi neki znak osmeh itd. Ali kad se upoznamo posle ide kao po loju. Pazi ima i momaka npr kada mu se bas mnogo sidjas on je nesiguran u prici, ne zna kako da se ponasa u tobm, tipa kad da te zagrli itd, u tvom prisustvu smotan je, trapav. I sad mudre devojke iskoriste to u sboju korist, one pametne to interpretiraju kao nesigurnost. A kod zena je drugacije, cim dira kosu, vrti je, cim zeli da ostvari komtakt ( dodirne te vise puta u toku razgovora) smeska se iskreno na tvoje fore, to govori da joj se svidjas. U principu konacan odgovor na tvoje pitanje je da on nije siguran u sebe jer mu se mnogo svidjas se plasi da bude povredjen ili je neiskusan. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 Poenta je da mi je nerazumljiva tolika razlika u ponašanju i iznošenju stavova i samim stavovima virtuelno i uživo, ne u stidljivosti. Ima i onih koji nisu stidljivi, u porukama su normalni da poželiš da ih upoznaš, a uživo su zajedljivi, nedžentlmeni, viču i lupaju šakom o sto, bukvalno. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 22 минута, Smaragdni kamičak рече Ne razumem. Šta te više privlači karakter ili izgled,šta je bitnije za tebe? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 5 минута, Smaragdni kamičak рече a uživo su zajedljivi, nedžentlmeni, viču i lupaju šakom o sto, bukvalno А камоли да деле кокице... Кратос and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 6 минута, Кратос рече Šta te više privlači karakter ili izgled,šta je bitnije za tebe? Oba, ne mogu da izdvojim samo ljušturu ili ono u njoj. Flojd and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 5 минута, Smaragdni kamičak рече Oba, ne mogu da izdvojim samo ljušturu ili ono u njoj. Hm,ipak to nazivaš ljušturom....tako da ja mogu ti kažem da ti je bitnije ipak ovo drugo. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 10 минута, Кратос рече Hm,ipak to nazivaš ljušturom....tako da ja mogu ti kažem da ti je bitnije ipak ovo drugo. Možda je to zamka. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 4 часа, Smaragdni kamičak рече Poenta je da mi je nerazumljiva tolika razlika u ponašanju i iznošenju stavova i samim stavovima virtuelno i uživo, ne u stidljivosti. Ima i onih koji nisu stidljivi, u porukama su normalni da poželiš da ih upoznaš, a uživo su zajedljivi, nedžentlmeni, viču i lupaju šakom o sto, bukvalno. Taj neko nije iz moje lige. Verovatno takva osoba ima neki problem sama sa sobom. Ne znam sta bih mogao drugo da ti kazem. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 24 минута, Neša_ рече Možda ima neku vrstu blokade u centru za govor. Postoje takvi slučajevi gde čovek npr. toliko muca dok priča da ga je teško razumeti, a kad krene da peva, onda izgovara reči perfektno. A možda neko drugi piše umesto njega? Nisi razumeo. Film Dr Dzekil i mr Hajd, je prica o coveku doktoru Dzekilu prijatne spoljasnjosti i privlacnih manira koji se pretvara u zlog Hajda, opasnog coveka koji se krije iza nevinog i privlacnog spoljasnjeg izgleda. Prica o podvojenoj licnosti koja vise naginje ka zlu. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 Ste se ozenili vas dvojica ? Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 3 минута, Neša_ рече Znam. Ako je podvojena ličnost to je onda bolest. Nesto ga muci e sad pitaj Boga sta. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 3 минута, Broken рече Ste se ozenili vas dvojica ? Zar nije lepse da zivis sam? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Zar nije lepse da zivis sam? Ne znam. Mozda je bolje ne zeniti se. Citam sad na onoj zakljucanoj temi kako ozenjeni smeju samo tri puta godisnje. Ana B. and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука