Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 1 минут, Брада рече може да облачи и облачи до миле воље без да ведри Ma pusti ga,sad se Frejerise. Glavni baja na temi. Bez uvrede Neso, salimo se malo. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 1 сат, Neša_ рече @Mali Marko Evo da ti odgovorim: Sa fizičkim izgledom. Ženi ne može neko oduzeti dah zato što zna kako se to radi, nego ako je on njoj seksualno vrlo privlačan. Razmisli sam: kakvo je znanje potrebno da muškarac “oduzme” ženi želju za drugim muškarcem? Pa naravno, nikakvo. Seks je suština muško-ženskih odnosa, a vrlo je primitivna i jednostavna radnja, koja ne zahteva znanje. Zahteva samo fizičku privlačnost, a hormoni već rade svoje. Smešno je što ljudi oko toga prave neku filozofiju. @Neša_ довољан је један загрљај и да је привучеш ка себи и да јој шапнеш на увце нешто што ти одувек стоји на срцу Секс није суштина али утиче на целокупне односе између мушкарца и жене. Физичка привлачност има такође значај али не пресудни,џабе смо лепи ако смо лоши у срцу. Ово сам ти написао из личног искуства. Ariadna је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 23 минута, Neša_ рече Jesi li ti ikad razgovarao sa ženama koje otvoreno pričaju o svemu? Ja sam pricao. To moras da zasluzis, odnosno da ona stekne poverenje u tebe. A to mogu samo, sestra, najbolje drugarica i devojka. Nego jedno pitanje, za nasega Frajera Nesu. Bro koliko je tebi bitan fizicki izgled devojke? I da li moze da te privuce devojka koja nije mnogo lepa ali je duhovita, srmantna...? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Drugarice, prijateljice i poznanice. Ne moraju da imaju poverenje, jer sa njima nemam ništa sem razgovora. Zato i jesu otvorene. Sve ti kažu bez uvijanja. Slušaj, ovde kod mene se mnogi lepi muškarci žene neprivlačnim devojkama, jer su lepe žene promiskuitetne, zahtevne, uobražene i mnogo gledaju na materijalni status muškaraca. Neće ljudi probleme u braku, pa biraju žene sa kojima neće imati probleme. Ne vredi da pričam o tome šta mi je bitno, kada nema nijedne zainteresovane. Mozda nisi bio dovoljno hrabar da nesto pokusas kod njih? Ma pitam te konkretno, kakve ti devojke volis? I sta je tebi bitno u vezi devojaka? Ma ima ce ih polako, svako ima neke svoje obaveze. Nego daj da vidimo u vezi tebe. Jel ti je bitno da je devojka fizicki bez mane, ili ti je bitan njen karakter? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 10 минута, Neša_ рече jer su lepe žene promiskuitetne, zahtevne, uobražene i mnogo gledaju na materijalni status muškaraca. Hoćeš da kažeš da sam ružna? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 5 минута, Neša_ рече Slušaj, ovde kod mene se mnogi lepi muškarci žene neprivlačnim devojkama, jer su lepe žene promiskuitetne, zahtevne, uobražene i mnogo gledaju na materijalni status muškaraca. Neće ljudi probleme u braku, pa biraju žene sa kojima ih neće imati. Аман брате куд извали овакву глупост, како ти то на памет паде?! Ја се све тешим да се зезаш...То што си навео је начин понашања, лоша особина која са физичком лепотом, па ни са изгледом ниђе везе нема.Има их које спољашњу лепоту и изглед користе као средство како би ''успеле'' у животу, али због чега на њих обраћаш пажњу? Flojd је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 3 минута, Брада рече Аман брате куд извали овакву глупост, како ти то на памет паде?! Zato što troluje ...i to vrlo uspešno . Mилена КШ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 1 минут, Брада рече Аман брате куд извали овакву глупост, како ти то на памет паде?! Ја се све тешим да се зезаш...То што си навео је начин понашања, лоша особина која са физичком лепотом, па ни са изгледом ниђе везе нема.Има их које спољашњу лепоту и изглед користе као средство како би ''успеле'' у животу, али због чега на њих обраћаш пажњу? Bravo, dosli smo do poente. Znaci, lepota je dar od Boga i nije losa niti greh, greh je samo kako se ta lepota koristi, odnosno u koje svrhe/ Bilo muska ili zenska. Tako da devojke i lepe dovojke koje koriste svoju lepotu da bi zavele nekoga zbog nekih svojih skrivenih namera je greh ali ako je koriste ispravno ( da se posvete jednom coveku, da budu dobre majke i supruge (to je ta unutrasnja lepota koju nose)) su ispravne potpuno i ima ih samo treba malo da se potrazi i priceka. Po mom misljenju, sve ove lose stvari koje je je Nesa naveo moze da poseduje 5 do 10 posto devojaka, ali nikako sve. U vek ima izuzetaka, samo ih treba pronaci. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Zato što troluje ...i to vrlo uspešno . Сећам се да си ми у почетку скренула пажњу Мени је деловало као да га сатра депресија, огорченост и у неким порукама је имао право (само кад не би генерализовао). Пожелео сам му све најбоље и даље тако мислим, али га човек претера. Лубеница је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Zato što troluje ...i to vrlo uspešno . Ma nek troluje, dobro je cuti i neko drugacije misljenje. Nije on los, samo mu treba vremena da podigne malo samopouzdanje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 Брат Шоне је у праву, само га ви не разумете. Natasa., Neša_ and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 17 минута, Neša_ рече Kod žena izgled jako utiče na njihovo ponašanje. Kod svih utice. Samo sto ti neces da prihvatis da izgled nije presudan. Uvek mora neko fizicki makar malo da te privuce, da bi se javila neka hemija. Tako je i sa devojkama ali nije presudan fizicki izgled. Zasto ne posmatras sve devojke kao 6tice nebitno je da li su prelepe ili manje lepe. Pa im povecavaj ocene tako sto pocnes da ih polako i postepeno upoznajes. Onda ces mozda imati vise uspeha sa devojkama i vise samopouzdanja? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 2 минута, todor рече Брат Шоне је у праву, само га ви не разумете. Pomozi nam da ga razumemo. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Ili se prave da ne razumeju prost narodski jezik. Ovde kod nas se devojke polomiše oko jednih istih zgodnih muškaraca, da bi sa njima imale seks, bez obzira da li su oženjeni ili ne. Tu se spuštaju jako nisko, ali su za prosečne muškarce teško dostupne. Ne štedi se šminka, tetovaže i pirsing na raznim mestima na telu, alkohol pod obavezno, a sa “običnim” muškarcima im nije interesantno. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 12 минута, Liga Džentlmena рече Pomozi nam da ga razumemo. Човек јасно преноси оно што примећује у свом окружењу (промискуитет, материјализам...), није потребно посебно тумачење, само, по ко зна који пут речено, треба да се бори за своје место, кукњаве без. =) Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука