Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Natasa. рече

@Ronald

Ako živiš u nekom njemačkom gradu (to uključuje Austriju i Švicarsku, jer sve su to Švabe jelte), pošalješ neku dobru čminku forumskim drugaricama :smeh1:? Vazda me zanimalo ima li razlike u kvalitetu.

Nije razlika u kvalitetu, moja majka je prošle godine bila u Njemačkoj par mjeseci i tu je to.:) Ma nabavili bi i ovako odakle god, nije problem:)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Ronald рече

Ne živim, ali mislim da je u Beogradu u DM slična cijena, možda i jeftinija. Skuplja šminka ne mora biti i bolja, to je bar jasno. Ne mogu ja lično isprobavati na nekome jer nisam stilista, nego kad odem do parfimerija i kozmeticarskih radnji gledam, pogotovo ako krene neka drugarica ili neko iz porodice onda zajedno diskutujemo u radnjama, cestoi na netu gledam. Od parfema Jo Malone je nešto najbolje što sam ikad pomirisao, preskup je, jedino kod ovih sanera po Mađarskoj može dosta jeftinije, ali opet i to nije lako naći.

Ne pitam ja za skuplju čminku/kozmetiku, već za razliku u kvalitetu istog brenda koji izvozi za zapadnu Evropu i istočni blok. Da je Nivea kvalitetnija u Njemačkoj nego ovde? Isti brend, drugo tržište.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Nije razlika u kvalitetu, moja majka je prošle godine bila u Njemačkoj par mjeseci i tu je to.:) Ma nabavili bi i ovako odakle god, nije problem:)

To je to, samo smo u isto vreme slali post.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ne pitam ja za skuplju čminku/kozmetiku, već za razliku u kvalitetu istog brenda koji izvozi za zapadnu Evropu i istočni blok. Da je Nivea kvalitetnija u Njemačkoj nego ovde? Isti brend, drugo tržište.

Shvatio sam, ali ne bih rekao jer bi morale stajati i neke klase kao kod hrane. Mada Adel je u Minhenu i ona isto nije zadovoljna hranom, bar što se voća i povrća tiče, mada bi mogla i nešto za šminku da nam kaže jer je upucenija. Nema je na forumu, možda je upoznala nekog momka, hehehe:D

Подели на овим сајтовима

Shvatio sam, ali ne bih rekao jer bi morale stajati i neke klase kao kod hrane. Mada Adel je u Minhenu i ona isto nije zadovoljna hranom, bar što se voća i povrća tiče, mada bi mogla i nešto za šminku da nam kaže jer je upucenija. Nema je na forumu, možda je upoznala nekog momka, hehehe:D

Da da, žensko otišlo sa foruma, mora da je zbog muškarca :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Da da, žensko otišlo sa foruma, mora da je zbog muškarca :smeh1:

у ствари и јесте, колико знам, удала се и живи у Немачкама :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Снежана рече

у ствари и јесте, колико знам, удала се и живи у Немачкама :)

Super :), nek' je sa srećom onda :sunce:.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, st.anger рече

muško ženski odnosi, tzv. MŽ odnosi su takvi da muško donosi a žensko odnosi.......pare..u šoping (Amir Hadžić):)

One dvije tačke su od značaja?
Da se ne pogriješi u kontekstu. :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Natasa. рече

Ima neka tema Da li koristite skupe proizvode...samo zamrla.

:smeh1: Ударила криза. 

пре 3 часа, Ronald рече

Kod mene u gradu, u DM-u Max Factor 2000 maskara na sniženju 5 evra, dobra četka, deblja i mnogo djevojaka mi je reklo da je dobra, a nije skupa. Sad ima mnogo proizvođača i jedini način je da provjeris jer ništa nije sigurno:)

Прва маскара коју сам купила је била њихова (била је скупа ко ђаво, штедела сам бар месец дана од ужине) и од тада само њих користим, са неколико изузетака, које сам добила па да се не баце.

Сад би требало да купим нову, али ми се не иде у куповину, нећу одолети па ћу потрошити више него што бих смела. :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Natasa. рече

Ako živiš u nekom njemačkom gradu (to uključuje Austriju i Švicarsku, jer sve su to Švabe jelte), pošalješ neku dobru čminku forumskim drugaricama :smeh1:? Vazda me zanimalo ima li razlike u kvalitetu.

Како нема разлике, у немачку стављају немачке фетусе, а у српску српске фетусе. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Juanito рече

Како нема разлике, у немачку стављају немачке фетусе, а у српску српске фетусе. 

Nemački su bolji, die beste die beste :smeh1:.

Sad bez zezanja, primećuješ li ti razliku u kvalitetu kućne hemije/kozmetike u Srbiji i u inostranstvu? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Sad bez zezanja, primećuješ li ti razliku u kvalitetu kućne hemije/kozmetike u Srbiji i u inostranstvu? 

Не, али фора је у томе што се у Холандији генерално продају прилично јадни козметички производи. У Етосу, холандској верзији ДМ-а, можеш да нађеш тек пар брендова, а саме радње су мале и никакве. И имају тотални монопол, не постоји други ланац. Чак и у Србији имају два, Лили и ДМ. Холанђани једноставно не маре много за све то и не желе да троше паре. Цветају ланци са јефтином робом у којима можеш да нађеш све живо, од игле до локомотиве. И ту на пример имаш само две врсте дезодоранса или сапуна за три пута нижу цену. Немачка је сасвим друга прича... Размишљам да једном месечно идем тамо у куповину.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Цветају ланци са јефтином робом у којима можеш да нађеш све живо, од игле до локомотиве. 

Dači ko Kinezi :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...