Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 25.3.2020. at 9:42, Flojd рече

E da jos jedan predlog za upoznavanje preko mreza. Treba da pojurim o. Ivana da nekako ako moze ubaci ovde u porukama da moze video cat, to bi bio pravibpogodak, zato je dobro razmeniti mreze drusrvene jer je to tamo moze, smaraju bre brate poruke, kad ih pises. ?

Шта ће ти то, ако добијеш број телефона?

Ако овде неку другарицу упознам, шта да јој кажем јави ми се на ФБ који не користим. На ФБ уђем пар пута годишње, хоћу то све да угасим. Мени су месинџер и телефон довољни. А данас користе 100 апликација за које треба два телефона да би све инсталирао на један број.

пре 19 часа, Flojd рече

Tako je momci, ajde podrska za mene, da ne slusamo ove zenske glupe zenske izgovore i uopste ta neka nebulozna opravdanja. Ajmo momci podrska, samo jakoo. :kriminalac:

Дошла пандемија…

Шта очекујеш од Ајле или неке друге девојке на форум? Није те увредила а ти износиш приватну преписку. Неће ти се ниједна девојка јавит кад види да то поставиш, ипаде да си заљубљен.

Треба данас имат стрпљења са девојкама овако на ФБ или телефон, њима или дође неко ко се заљуби и већ су у вези. Или дођу ајвани некад па глуме да су веће муке од исуса прошли. Па онда глуме да нису нормални или да имају слабо срце због адреналина (у преводу не нервирај ме, срчани удар ћеш изазват)… Па гледају дал су им прави профили, па даве у п.п. мсм. пређу границу људи, а оне укроћене, немају више ту световну итнелигенцију да слажу… И онда морају да лажу на силу, шта да раде…

није те лагала, значи да те ипак поштује:D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 42 минута, Antonio рече

Шта очекујеш од Ајле или неке друге девојке на форум? Није те увредила а ти износиш приватну преписку. Неће ти се ниједна девојка јавит кад види да то поставиш, ипаде да си заљубљен.

Ne očekuje on ništa od Ayle, nitu su @Flojd i Ayla imali privatne prepiske... jednostavno, nisu nam se stavovi poklopili na ovoj temi. Mišljenja nam se razlikuju, i svako je rekao svoje. Nisam primijetila da je on izbacio privatne prepiske sa nekom forumašicom, mora da si pogrešno shvatio neki njegov komentar. Istina da se malo zaletio i uputio par uvreda, ali izolacija različito utiče na sve nas... 

Подели на овим сајтовима

image.jpeg

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

ево ја,који сам на форуму недавно упознао и оженио предивну жену,желим момцима да упутим савете,везано за комуникацију порукама:0.пре сваког покушаја треба се молити Господу да буде Његова воља,ако упознате неког - слава Богу,ако вас неко игнорише/одбије -  слава Богу (врло је тешко одбијање,у том моменту падају вам различите погрешне мисли изазване тим осећајем,али ћете касније рећи "хвала ти Господе,опрости",верујте ми,из искуства пишем све ово),1.према свакој девојци се опходите као према сестри,2.прва порука нека буде кратка (ћао,како си?) 3.ако не одговори,НЕМОЈТЕ досађивати,не тражите разлоге њеног неодговарања (губите драгоцено време и здравље),4.ведар дух,опхођење према свима како доликује православном мушкарцу,5.не трчите ко... за лепом профилном фотографијом,29.физички изглед је МАЊЕ битан,материјални - ЈОШ МАЊЕ...обзиром да сам на форуму доста дуго и да имам поприлично искуства везано за овај "проблем" радо ћу вам помоћи...молим се за све бракотражитеље,уз вас сам ?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, шпиља рече

физички изглед је МАЊЕ битан,материјални - ЈОШ МАЊЕ...

joooj зар вас Нешо (Бојан) ништа не научи, а толико је трубио :smeh1:,

@Bojan* Fire all of your guns at once!

• Волим 1

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

3.ако не одговори,НЕМОЈТЕ досађивати,не тражите разлоге њеног неодговарања (губите драгоцено време и здравље)

хаахахахахахах жене ко дрога

већа смртност него од дроге крокодил.

P.S није ништа лични Г-дине,ја нешто сам са собом

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Брада рече

joooj зар вас Нешо (Бојан) ништа не научи, а толико је трубио :smeh1:,

@Bojan* Fire all of your guns at once!

Gotovo svi polaze od fizičkog izgleda, a najviše žene. E kad se zalete, pa se posle pokaže da su omanule, onda traže razne izgovore prebacujući krivicu na drugog. Nema tu mnogo ni mudrovanja ni filozofiranja. Sve se svodi na primitivne nagone koliko god da lete visoko.

Ja na primer pored neprivlačnog izgleda imam i dodatni problem, a to je loš finansijski status, pa ne mogu da finansiram noćne izlaske i provod, a da ti kažem pravo, čak i da sam privlačan i sa dovoljno para, ne bih tražio ženu po noćnim lokalima, jer su mahom iskvarene i ogrezle u promiskuitetu. To nekom da bude sutra dobra supruga, teška posla.

(pretpostavljam da bi se i Neša složio sa mnom)  :ladan:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...