Рапсоди Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Да се похвалим тек се регистровала из прве не знам што ми је то требало....али ајде реко... куд сви ту и мали Муја... Караконџула, АлександраВ and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 не знам што ми је то требало Мрежа је, за разлику од фејсбука, много квалитетнија и нема претензију да пређе у баналност. Самим тиме неће да шкоди, може само да мало помогне и/или разоноди у правом смјеру. Јанко, АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 тек се регистровала Eto ti sad jedan zahtjev, zato. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Nemam neke volje za skorom registracijom ali ovo obecava i izgleda super kao produzena grana pouka.org...ne sumnjam da ce da bude na nivou i mozda otvori neke nove vidike & aktivnosti vezane za Crkvu. Komentari na portalima su besmisleni i sa njima se ne treba rvati. Kako rekose..gradimo dobro i samim tim rusimo zlo (neko je postavio temu prije neki dan) ИгорМ, мирођија, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Tesko se snalazim Sta ova poruka znaci ? Moze li neko da mi pomogne ? http://crkva.net/messages Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 http://crkva.net/messages Кликни име са стране са ким желиш да започнеш разговор и доле пишеш. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Неће се ништа тражити наравно. Али ако сматраш да и након што си прочитао Услове за коришћење "Црква.нета", треба да оставиш лажно име и презиме... Ja i neću da se registrujem na Crkva. net A koje uslove korišćenja? Ove? http://crkva.net/terms/terms Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 поребно је да унесете Ваше право име и презиме, годину рођења, место становања, статус брачне везе и остале потребне податке. LOL! Kome je to potrebno i zašto bi na nekakvu društvenu mrežu bilo potrebno unositi takve podatke pa još prave/istinite... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 LOL! Kome je to potrebno i zašto bi na nekakvu društvenu mrežu bilo potrebno unositi takve podatke pa još prave/istinite... ишта се не мора али ако поштујемо правилник мреже на којој желимо да учествујемо, а и људи смо са именом и без сумње у могућност злоупотребе ионако мало информација које би оставили негде и искључујући било какву могућност неке теорије завере и параноје, зашто да се не представимо личним именом? Плашимо се нечег, скривамо се од других? Само онда следи питање шта је мотив скривања иза тарабе? александар живаљев and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Ja i neću da se registrujem na Crkva. net A koje uslove korišćenja? Ove? http://crkva.net/terms/terms Па ако нећеш да се региструјеш, шта те се онда сматра Драшко је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Šta je motiv skrivanja iza tarabe? Haha:) Ma ne iza jedne tarabe, nego iza čak tri tarabe:) Nema nikakvog specijalnog motiva, jednostavno zdrav razum kaže da je bolje tako. Ne vidim ništa dobro ni svrsishodno u eksponiranju po društvenim mrežama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Ja i neću da se registrujem na Crkva. net Ni ja necu da se registrujem . Hejtujem tu djavolju mrezu za medjusobno hejtovanje ... ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 2, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Šećerberg umesto Šećerberga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Лепо изгледа. Кога буде занимало, нека сврати на овај линк. Овде ће бити објављивано све од данас што буде излазило:http://crkva.net/zemljazivih ИгорМ, Paradoksologija and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Април 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Ево један од коментара са Курира http://postimg.org/image/uko97nwr9/ Три коментара сам написао, ниједан нису одобрили. А сигурно нисам једини... Вечерас један од оснивача и администратора Александар Милојков на Б92 на дневнику у ударном термину. Припремите се да ће на сајту Б92 бити свакаквих коментара. Надамо се да ће бити и ваши позитивни коментари Драгана Милошевић, Џуманџи, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука