Adelaida Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Vidim da dosta ljudi ipak nije stavilo svoje ime i prezime već neke nadimke. Pih... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Vidim da dosta ljudi ipak nije stavilo svoje ime i prezime već neke nadimke. Pih... Свако се региструје са никнејмом, али се после подешава име... Ускоро ћемо послати свима обавештење да промене име у право, јер ће у супротном бити скинути са Црква.нет ИгорМ, Sanja Т., Караконџула and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Дакле, ПИПЛ, но мор ник нејм. Нема мацо више, сад ћеш да се представиш и крвну групу да даш! Воли Вас Ваша, мила и најбоља, Поуке група! Караконџула, Драгана Милошевић, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 A kako će se znati da li je to zaista nečije pravo ime i prezime? Tražiće se lična karta na uvid ili šta već? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 A kako će se znati da li je to zaista nečije pravo ime i prezime? Tražiće se lična karta na uvid ili šta već? provera preko skajpa, lična na uvid Караконџула and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 A kako će se znati da li je to zaista nečije pravo ime i prezime? Tražiće se lična karta na uvid ili šta već? Неће се ништа тражити наравно. Али ако сматраш да и након што си прочитао Услове за коришћење "Црква.нета", треба да оставиш лажно име и презиме... Никола Поповић, JESSY, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Које су димензије позадинске фотографије профила? Пишем са телефона па да се не патим са тражењем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Које су димензије позадинске фотографије профила? Пишем са телефона па да се не патим са тражењем. Мислим да нема одређених димензија већ ће се сама слика прилагодити. Покушај, па види шта испадне. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Мислим да нема одређених димензија већ ће се сама слика прилагодити. Покушај, па види шта испадне.Хвала Ниџојла. [emoji4] Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Хвала Ниџојла. [emoji4] Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Кхм... Било је једно благо бомбардовање захтјевима за пријатељство. Бар онима које сам могао сконтати са форума. Sanja Т. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 http://www.telegraf.rs/vesti/2071198-lajkujte-boga-otvorena-prva-crkvena-drustvena-mreza-u-srbiji Ови хејтери у коментарима убише. Хајмо људи овде напишите по пар позитивних коментара да не остане овако како је сад. И на оном гласању наравно гласајте како треба. Paradoksologija, Плутон, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 http://www.telegraf.rs/vesti/2071198-lajkujte-boga-otvorena-prva-crkvena-drustvena-mreza-u-srbiji Ови хејтери у коментарима убише. Хајмо људи овде напишите по пар позитивних коментара да не остане овако како је сад. И на оном гласању наравно гласајте како треба. И дислајкујте пљувачке коментаре. Volim_Sina_Bozjeg, RYLAH, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Ови хејтери у коментарима убише. Какве "новине" такви и читаоци, а тек коментатори... Телеграф ми је одавно изван видокруга, намјерно га тамо изгурах. Но, гласах на анкети, која је такође неозбиљна /да не кажем глупа/. Одличан је потез то што се ради на избацивању са мреже оних који не остављају лична имена. Већ сам замјетио неколико неозбиљних ликова, провокатора и шатро-шаљивџија. Није проблем, волим и ја зезанцију, али зезајте се на фејсу, твитеру и сл. а не на једној друштвеној мрежи посвећеној неким другим, озбиљнијим стварима. + Је л' стварно мислите да је неопходно "дислајковати" некога ко напише "лајкуј те"/ а мислио је на лајкујте/ и њему сличне? Они су сами себе "дислајковали" својом необразованошћу и недостатком основне културе, гдје се настоји пробити својим коментаром на мрежи, а заправо не зна користити језик свога народа, чак ни оне најосновније ствари. Уопште се не обазирем на такве и сматрам да они не могу имати никакав утицај на било кога писменог. Али, ето, "дислајковах" понеки њихов коментар, јер кад сам већ био тамо и већ се изнервирао онда да нешто и "урадим". Данче*, Милан Ракић, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука