Jump to content

Добродошли на прву црквену друштвену мрежу Црква.нет!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поштовани пријатељи,

Прошло је много времена, истраживања, проба, неверица, хоће-неће... да се покрене нешто као што је ово.

и дошао је тај дан!

У саставу Поуке.орг покренута је прва црквена друштвена мрежа Црква.нет

Важно је да се зна да ово није фејсбук, мада има сличне опције, али поједностављено. Сигурни смо да многе опције на фејсбуку се не користе, тако да смо одрадили нешто што ће бити веома лако за коришћење, уз јединствен дизајн, лепе опције, чет, прављење група и страница са јединственом адресом (crkva.net/nestostovizelite )

Ово је коначна верзија, али ће веома брзо бити урађен и лого Црква.нет, тако да ће ових дана бити коришћен лого Поука.

Отворите Ваш профил са вашим правим именом (на Црква.нет ће то бити једно од правила), са вашим јединственим корисничким именом и крећемо...

У ходу ћемо сређивати додатне опције, а веома брзо ће бити објављена и Андроид и ОС апликација.

Ваше,

Поуке.орг

Адреса је www.crkva.net

Подели на овим сајтовима

Zasto niste napravili da se mogu prijaviti sa fejsbukom?

Биће у будућности и са фејсбуком и са гуглом..

Подели на овим сајтовима

Super je ovo. Ja se registrovao, sad treba da cekati da se nakupi ljudi :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

ја не могу да се региструјем??? ne_shvata

Ако сте имали стари  пробни профил, потребно је да направите нови. Црква.нет за сада није везан за форумске профиле, па је зато потребно направити нову регистрацију.

Сигурно све ради како треба, мада су могући поједини багови..

Подели на овим сајтовима

Sad ima opcija da se registrujem sa FB, rekoh zar je moguce da je buducnost tako brzo stigla :D, al izgleda da nije posto se ne mogu registrovati.

Isprobavamo je, imamo neki problem oko toga, ali cem je srediti...

Подели на овим сајтовима

невероватно, регистровала сам се, али сада не могу да активирам налог 12:smeha: ...биће да ово није за мене

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

невероватно, регистровала сам се, али сада не могу да активирам налог 12:smeha: ...биће да ово није за мене

Исто и код мене :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...