Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 dobar je tekst, dobar je i Kijanu Rivs....i ostalo nije važno.... . Dobar je Kianu, dobar Text je tu nebitan Лапис Лазули and Данче* је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 @@Natasa., i to što kažeš.... Natasa. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Nije ni cudo sto su uzeli Kianu Rivsa za ovaj laznjak, skovan negdje u islamskom svijetu. Kijanu je poznat po brojim tragedijama koje su mu se dogodile, pa je idealan za nekoga ko sad kontemplira o smislu zivota i sta je pravo sta nije. Плутон and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Normalno, a on baš ume ružno da troluje. Ja čak i cenim dobrog trola, kad radi nešto pametno, ali on nije uopšte classy. o kakvom trolovanju ti pricas i sta ti je klasi, ako mozes na velikosrpski da prevedes, ja kazem da mlade zene danas hodaju po gradu ko drolje, vide im se noge do kukova, sise, cak se ocrtavaju i najintimniji djelovi, ebo te klasi, a muskarci padaju na to jer su boelsni... ti ces mi o nekom nivou pricati, tebi prva asocijacija van beograda muza krava kao sto si juce pokazala svoje lice... Рапсоди and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 o kakvom trolovanju ti pricas i sta ti je klasi, ako mozes na velikosrpski da prevedes, ja kazem da mlade zene danas hodaju po gradu ko drolje, vide im se noge do kukova, sise, cak se ocrtavaju i najintimniji djelovi, ebo te klasi, a muskarci padaju na to jer su boelsni Šta je to velikosrpski, #ebo te velikosrpski ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Па није лепо, стварно... Осим тога, није тачно да мушкарци желе да жене буду такве. Мушкарци желе да жене буду лепе. jeste samo sto je pojam lijepo vrlo relativno, za necastivog kazu da je najljepsi. ja pricam o sundu u drustvu, one iskvarcane, gole, plasticne zenske po gradu su sund, drustvo je trulo do daske, ti trazi u tom ljepotu, za mene je to sund i kulturna katastrofa Рапсоди and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 o kakvom trolovanju ti pricas i sta ti je klasi, ako mozes na velikosrpski da prevedes, ja kazem da mlade zene danas hodaju po gradu ko drolje, vide im se noge do kukova, sise, cak se ocrtavaju i najintimniji djelovi, ebo te klasi, a muskarci padaju na to jer su boelsni... ti ces mi o nekom nivou pricati, tebi prva asocijacija van beograda muza krava kao sto si juce pokazala svoje lice... Pa ko su napaljeni bikovi, oni migranti sto dolaze iz zemalja gdje su pokrivene ili ovi zapadnjaci sto svaki dan gledaju te razgolicene? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 o kakvom trolovanju ti pricas i sta ti je klasi, ako mozes na velikosrpski da prevedes, ja kazem da mlade zene danas hodaju po gradu ko drolje, vide im se noge do kukova, sise, cak se ocrtavaju i najintimniji djelovi, ebo te klasi, a muskarci padaju na to jer su boelsni... ti ces mi o nekom nivou pricati, tebi prva asocijacija van beograda muza krava kao sto si juce pokazala svoje lice... Prepravljao si post http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Pa ko su napaljeni bikovi, oni migranti sto dolaze iz zemalja gdje su pokrivene ili ovi zapadnjaci sto svaki dan gledaju te razgolicene? jedni i drugi, svaki covijek sa sumnjivim karakterom Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Prepravljao si post nemas nista pametnije napisati, pitam te o kakvom ti classy pricas, pogledaj sebe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 nemas nista pametnije napisati, pitam te o kakvom ti classy pricas, pogledaj sebe. Bitno je da si ti sav pametan kad pričaš da žena mora da izgleda kao drolja da bi je muškarci primetili. To za Bg neću ni da udostojim odgovora, dovoljno me isprovocirala ona što joj ime ne bih ni pominjala. I zabole me gde ko živi, i za srpski, Srbski, velikosrpski, samo mi je žao što sam pala na onako nisko podjebavanje, pa ne bih da ponovim situaciju Tebi ako se nešto ne sviđa, stavi me na ignore i zaobiđi moje postove. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 samo mi je žao što sam pala na onako nisko podjebavanje Шта је "ниско пођебавање"? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Шта је "ниско пођебавање"? E ajde zaobiđite me svi sa tim šta je to, šta je ovo. Ako vam se ne sviđa nešto u mom stilu pisanja, imate ignore, ili jednostavno nemojte čitati šta pišem. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 To za Bg neću ni da udostojim odgovora, dovoljno me isprovocirala ona što joj ime ne bih ni pominjala. I zabole me gde ko živi, i za srpski, Srbski, velikosrpski, samo mi je žao što sam pala na onako nisko podjebavanje, pa ne bih da ponovim situaciju Tebi ako se nešto ne sviđa, stavi me na ignore i zaobiđi moje postove. ma nisam ja slabic da nekog stavljam na ignore, ovo drugo o tebi govori, sta ti ja mogu sto nisko padas, cemu onda od drugih ocekivati da budu classy, izvini al malo mi to debilno, samo to sam zelio reci, ja tebe nisam pominjao, pricam generalno sta ja mislim o nekim pojavama u drustvu koje su ruzne, jer te djevojke tako gole srecu u gradu i svog brata, strica, dedu, odvratno.... meni lice na drolje i ima ih jako mnogo i licno smatram da to uopste nije lijepo, zenska ljepota je malo vise od toga, ovo je neukus, to je moje misljenje, ja nisam kriv ako tebi zadaje bol, ali bilo bi fer da onda to iskuliras i napises neke kontraargumente, a ne tu javno sama sebe blamiras i pokazujes da te boli i mlatis nekim emoticonima ko malo dijete. usput za jednu zenu imas terminologiju boze me sacuvaj.... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 ma nisam ja slabic da nekog stavljam na ignore, ovo drugo o tebi govori, sta ti ja mogu sto nisko padas, cemu onda od drugih ocekivati da budu classy, izvini al malo mi to debilno, samo to sam zelio reci, ja tebe nisam pominjao, pricam generalno sta ja mislim o nekim pojavama u drustvu koje su ruzne, jer te djevojke tako gole srecu u gradu i svog brata, strica, dedu, odvratno.... meni lice na drolje i ima ih jako mnogo i licno smatram da to uopste nije lijepo, zenska ljepota je malo vise od toga, ovo je neukus, to je moje misljenje, ja nisam kriv ako tebi zadaje bol, ali bilo bi fer da onda to iskuliras i napises neke kontraargumente, a ne tu javno sama sebe blamiras i pokazujes da te boli i mlatis nekim emoticonima ko malo dijete. usput za jednu zenu imas terminologiju boze me sacuvaj.... Usput, za nekog ko toliko ceni srpski, nauči da pišeš pravilno, jedva ti dešifrujem postove. Ne znam uopšte zašto razgovaraš sa mnom kad ti se ne sviđa toliko moj stil pisanja. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука