Jump to content

Не могу да будем део света где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kad bi se teleportovao iz mlađih dana  :blush:

Ma daj, tip se balsamovao, isto izgleda ko pre dvadeset godina.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da muskarci koji se opterecuju time kako se zene oblace imaju neki problem ...

to isto mozes da kazes za bilo sta, recimo mozes za sve forumase da kazes da imaju neki problem posto provode tu mnogo vremena u temaam sa svakakvim opterecenjima, mozes komotno i za zene to da kazes, samo sto to nije istina, valjda covijek ima pravo na svoje stavove o nekim temama, cemu inace sluze forumi?

Подели на овим сајтовима

ne znam ja brate sta ti vidis, ja vidim skoro sve i to na prvi pogled. nego ako je tako kako kazes, sto onda idu gole i to kad je hladno. ne odustaju mucenice, mozda je fora u tome da pokazu citave noge i sise da ce  time skretati pogled na svoje oci i leprsavu dusu, more i to biti, a jesu opasne...

Ne moze se sve videti na prvi pogled, moras neceg da se odreknes da bi dublje video, probao sam ja tako sve odjednom nije valjalo. Epistemoloski nije dobro, jer epistemologija kaze da ako hoces o necemu vise da saznas moras to vise i dublje da posmatras, a ne preletis ocima. Al dobro znamo kakav je tvoj odnos sa tom epistemologijom. 

Подели на овим сајтовима

Значи Natasa. дозволићете ми и да Вас сиктеришем?

Briga me šta ćeš, tvoja stvar. Mada ti se nisam prva ni obratila da bi me sikterisao, al tvoja volja.

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da muskarci koji se opterecuju time kako se zene oblace imaju neki problem ...

Pa hajde da ima neki ukus, evo ja obozavam zensku modu i licno mi se ne svidja kako se kod nas vecina djevojaka oblaci i sminka jer mi je dosta kicasto. Ali ovo sto radi Kordun, to veze sa mozgom nema, on zna kakva je neka djevojka na osnovu oblacenja i jos se drugi prime na njegovu pricu. Neka se oblaci ko kako hoce mogu i gole da hodaju njihova stvar.

Подели на овим сајтовима

па замислићеш оно што виђаш сваки дан

Проблем је кад на основу онога што виђамо сваки дан судимо генерално о томе шта је нормално, а шта не, а то је само један веома мали део стварности. 

Подели на овим сајтовима

Ne moze se sve videti na prvi pogled, moras neceg da se odreknes da bi dublje video, probao sam ja tako sve odjednom nije valjalo. Epistemoloski nije dobro, jer epistemologija kaze da ako hoces o necemu vise da saznas moras to vise i dublje da posmatras, a ne preletis ocima. Al dobro znamo kakav je tvoj odnos sa tom epistemologijom. 

ma dzaba se trudis da me iznerviras, ne smeta mi kad ti pominjes epistemologiju, nego aquilius, zato sto on i jos jedan ovdje na forumu uzivaju da nipodastavaju slabije od sebe, ja kad god to vidim skacem protiv njega, samo sto je aquilius dobar covijek, ovaj drugi je sitna dusa i zlopamtilo, kod njega cijenim samo obrazovanost i nesto od sklonosti ka blagom hedonizmu, necu ga imenovati, sam ce da se prepozna. tu je na temi

te zene koje se tako oblace se oblace sa jasnim ciljem, on nije sigurno da bi ti zavirio dublje u neciju dusu, sta ce ti uostalom tako povrsna dusa koja spadne na to, pa to ti je isto kao i oni muskarci sto se isprse kad hodaju kroz grad i jos se ogledaju u izlogu ko djevojcice, kome treba takva poremecena dusa!? Jos nesto da ti kazem, da me npr. pozovu negdje u goste, i da tamo zateknem medju meni bitnim ljudima svoju sestru ko drolju obucenu, bilo bi mi vrlo neprijatno, cijelu vece bi mi pokvarila, crko bi od stida, moze biti da sam ja bolestan a vi koji mislite drugacije od mene ste zdravi po tom pitanju, ja ne znam, ali je i to moguce

Подели на овим сајтовима

Epistemoloski nije dobro, jer epistemologija kaze da ako hoces o necemu vise da saznas moras to vise i dublje da posmatras, a ne preletis ocima.

Зато ја подробно и дуго посматрам жене, због епистемологије.

Подели на овим сајтовима

Проблем је кад на основу онога што виђамо сваки дан судимо генерално о томе шта је нормално, а шта не, а то је само један веома мали део стварности.

Ma glupost je da uopste neko moze da govori o nekoj normalnosti, jer niko nije u stanju da definise sta je normalno, a gotovo nemoguce da iz toga izvede neki objektivni zakljucak.

Подели на овим сајтовима

ma dzaba se trudis da me iznerviras, ne smeta mi kad ti pominjes epistemologiju, nego aquilius, zato sto on i jos jedan ovdje na forumu uzivaju da nipodastavaju slabije od sebe, ja kad god to vidim skacem protiv njega, samo sto je aquilius dobar covijek, ovaj drugi je sitna dusa i zlopamtilo, kod njega cijenim samo obrazovanost i nesto od sklonosti ka blagom hedonizmu, necu ga imenovati, sam ce da se prepozna.

te zene koje se tako oblace se oblace sa jasnim ciljem, on nije sigurno da bi ti zavirio dublje u neciju dusu, sta ce ti uostalom tako povrsna dusa koja spadne na to, pa to ti je isto kao i oni muskarci sto se isprse kad hodaju kroz grad i jos se ogledaju u izlogu ko djevojcice, kome treba takva poremecena dusa!? Jos nesto da ti kazem, da me npr. pozovu negdje u goste, i da tamo zateknem medju meni bitnim ljudima svoju sestru ko drolju obucenu, bilo bi mi vrlo neprijatno, cijelu vece bi mi pokvarila, crko bi od stida, moze biti da sam ja bolestan a vi koji mislite drugacije od mene ste zdravi po tom pitanju, ja ne znam, ali je i to moguce

A jesi vido one istetovirane cure i muskarce?

Ne moras ni da im pridjes... na sto metara se vidi da su probisveti i dangube koje se šaraju da privuku paznju i izlece komplekse

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ma glupost je da uopste neko moze da govori o nekoj normalnosti, jer niko nije u stanju da definise sta je normalno, a gotovo nemoguce da iz toga izvede neki objektivni zakljucak.

https://en.wikipedia.org/wiki/Normality_(behavior)

Подели на овим сајтовима

ma mozes da vidis iz svog morala sta je normalno, sta nije, moral inace razvijas pokajanjem posto si vjernik, znas za taj proces.

Moja djevojka ima odlican pristup svemu ovome, nikada mi kod nje nije smetalo njeno oblacenje jer ona ima za svaku situaciju elegantno rjesenje, inace u crkvu nikada ne ide bez marame, ali nikada, u nasoj crkvi sam svasta vidjao, zene u  crvenim mini suknjama, onim najkracim, mozda je vama to sasvim ok, meni nije

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...