Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

тачке=мачке :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Bar je bezbedan za vožnju i teško ga je obiti  greengrin

+ имаш предност гдје год да дођеш...............сви ти се склањају са пута  :0104cheesy:

Врашки добро возило!  :0104cheesy:  :0104cheesy:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

bmw 318i 1999 godište, auto koji sada vozim.Nemam njegovu sliku u komp-u, ali to je to, precrtan model i boja, osim felni.

udoban je za vožnju, simpatičan ali je benzinac, ne sviđa mi se, jer za moje uslove troši dosta, iako nema neki motor 1.9

bmw.jpg

Inače, par modela koje gotivim:

VoLvo c70 

Jaguar xj6

Subaru Impreza 

Cadillac Eldorado 1976

itd.

Подели на овим сајтовима

Ma bicikl je zakon ! 

Uvek nadjes parking, ne trosis noovac na derivate, cuvas dobru liniju .... 

Imam komsilje koji praktikuju autom da odu do komsija :D

Bicikleto je dobro radi kondicije,i sam volim nabiti sluske,suncane naocale i zapedalati.

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Ni ja ne znam da se parkiram .smesko. .

Bicikl je ok,mada nije praktičan za veće gradove,zato je za mene gradski prevoz zakon.

U suštini očajno vozim,pa zato i mrzim sve automobile i  semafore,a posebno kružne tokove...kao onaj čuveni nadomak Nemanjine.. .smesko.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ал је ружан, ал добар.

Руси су издржљиви . Мислим кад прође ова либерална економија што прави робу лошег квалитета и кад поново уђемо у неосредњевековље да ће тада Руси са Швабама правити најбоље махине и автомобиле и све остало, које ће трајати по 300 година брез проблема.

Знам ја да они могу то и сад, али је данас такво тржиште да и да оћеду не смеду.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...