Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Сви који уз слику нису написали ознаку и тип кола имају опомену. :cheesy:

Ако не знаш ознаку и тип аутомобила који сам поставио можда би боље било да се искључиш са теме...  dobar decko

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Honda civic hybrid

Постављена слика

Постављена слика

Овај ми се не само свиђа, него ако будем имао други ауто, овај ће бити сигурно. Додуше мало старије годиште, јер неће бити парица за новији модел  :cheesy:

Постављена слика

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Сви који уз слику нису написали ознаку и тип кола имају опомену. dobar decko

Ако не знаш ознаку и тип аутомобила који сам поставио можда би боље било да се искључиш са теме...  :group111:

:cheesy:

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ја, пошто имам салон за негу лепоте кола :cheesy:, могу да препоручим која су добра и квалитетна.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ја, пошто имам салон за негу лепоте кола dada, могу да препоручим која су добра и квалитетна.

Причај. Мене занимају кола која се најмање у просјеку кваре  greengrin, а разумије се доступна су обичним смртницима.  4chsmu1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Та твоја Хонда је одлична, мада ја могу само да препоручим по квалитету унутрашњости: пластика, мебл, седишта што је ствар хигијене. Јапанска и Керејска кола су сва квалитетна. Остали произвођачи се разликују по серијама и умеју да направе веома лош квалитет, на пример мебл од патоса треба да се усисава претерано дуго да би се извукле мрвице и ђубре. Што се пластике тиче, такође уме да буде неквалитетна, која се тешко брише а лако скупља прашину. Корејска и Јапанска кола имају изузетно фину пластику која се лако брише.

Довезите кола код мене на сређивање па ћемо видети. 4chsmu1 Имате попуст. Комплет прање је 500 дин. greengrin

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Та твоја Хонда је одлична, мада ја могу само да препоручим по квалитету унутрашњости: пластика, мебл, седишта што је ствар хигијене. Јапанска и Керејска кола су сва квалитетна. Остали произвођачи се разликују по серијама и умеју да направе веома лош квалитет, на пример мебл од патоса треба да се усисава претерано дуго да би се извукле мрвице и ђубре. Што се пластике тиче, такође уме да буде неквалитетна, која се тешко брише а лако скупља прашину. Корејска и Јапанска кола имају изузетно фину пластику која се лако брише.

Довезите кола код мене на сређивање па ћемо видети. :bla: Имате попуст. Комплет прање је 500 дин. dada

Сад кад сам био у БГ био возио сам ауто на неку праону на Врачару јер ми је то било најближе код механичара код којег сам био. Но сљедећи пут кад будем долазио, а биће то брзо, пошто кажеш да имаш праону, онда обавезно долазим на једно прање код тебе.  greengrin

Иначе када ми је ова хонда запала за око, почела су ме колати мишљења, колико је мотор који комбинује електрику и петрол поуздан од кварова и ако је добар, а ипак се некад нешто поквари од електрике, коме водити на сервис и колико би то коштало.... 4chsmu1. Мада сумњам да се то тако олако или уопште може покварити, а ко може онда је на нивоу вјероватноће на којој се и сваки други бензински мотор може покварити.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...