Дијана. Написано Јануар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Pa vi pitajte sta vas zanima, i sta biste hteli da znate, neka ce se naci da odgovori. Ако може, молићу, ипак на оној теми М/Ж питају/одговарају.. или на другој сврсисходно покренутој теми... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 зна све тајне сексуалног живота Pa ne mora baš toliko javno i otvoreno, makar nešto akademski na temu ženske seksualnosti i to ... ispade (što iz tekstova otaca/teologa, što iz priča forumaša) da samo muškarci masturbiraju. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Pa ja pitah na onoj temi i dobih samo ... "bljak, iju i hihihi" ... slabo je to Toliko te nesto zanima a pitao si samo jednom? Mene kad nesto interesuje, i kad zelim da saznam, pitam sve dok ne dobijem zadovoljavajuci odgovor... Ayla , Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Mene kad nesto interesuje, i kad zelim da saznam, pitam sve dok ne dobijem zadovoljavajuci odgovor... A šta ću ... stidljiv sam čovek. Juanito, Срђан Шијакињић, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 A šta ću ... stidljiv sam čovek. de su mladi tu je sala Adelaida and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Pa ne mora baš toliko javno i otvoreno, makar nešto akademski na temu ženske seksualnosti i to ... ispade (što iz tekstova otaca/teologa, što iz priča forumaša) da samo muškarci masturbiraju. Frojd napis'o onolike knjige, i ti nisi zadovoljan? ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 A šta ću ... stidljiv sam čovek. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Frojd napis'o onolike knjige, i ti nisi zadovoljan? Pa jeste, istina. Ali, on je za pacijentkinje imao tamo neke katolkinje i protestantice. Ja bih da čujem nešto živo od pravih pravoslavnih žena Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Cek, a sta je tema, propustih... Masturbacija kod zena? Ja glasam za one zene koje pricaju iz iskustva, dakle samo one koje su se sa tim izborile, ne koje to nikad nisu ni radile iz "sramote, stida, fuj toga" i slicnog... Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 da samo muškarci masturbiraju. Žene su anđeli,čedne,njima sex nikada ne pada na pamet a muškarci sexulane životinje kojima gornja glava više služi kao dekor a donja za razmišljanje. Јелена011 and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Није тема мастурбација код жена... и немој се љутите кад вам после ову расправицу пребацим на М/Ж разговоре.. или си отворите нову тему Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Није тема мастурбација код жена.. Sto nije...? Zar mi zene ne mozemo da padnemo u greh bluda? Плутон and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Није тема мастурбација код жена... и немој се љутите кад вам после ову расправицу пребацим на М/Ж разговоре.. или си отворите нову тему Опусти се мало, администрираш интернет-форумом, а не спејс-шатлом. Juanito and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 не аминистрирам.. само модеришем..тј. не управљам ничим већ посредујем, и увијек сам између двије ватре ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Pa ono...tema glasi : Борба са блудним помислима и страшћу блуда уопште за хришћанина у свијетуValjda su i zene ti hriscani u svetu...? Ili mozda ne? Zar zene ne mogu imati bludne pomisli? Strasti? Плутон and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука