Jump to content

Сабор форумаша-ЖРУ 2016

Оцени ову тему

Дијана.

Препоручена порука

ti si jedan od njih  
од којих је први он :)

лепо је дружити се, па макар и на жру сабору ;)

за мога времена, био је један (званичан) коме сам присуствовао, чак и мало сецкао лук и помагао да се обрне неко крилце, мада је бата Рака највише дима надимио....

не треба да смо гадљиви на та саборовања, мада је можда некима испод нивоа...мора :coolio:  

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Optimisti organizuju, cinici dolaze il' jok :D

циници цинкују

витези се боре

а шта форумаши имају

жру саборе

циници су ту да нам покажу колико смо патетични и колико се превише ложимо :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Пошто је иницијатива покренута, "турбина се завртела", ето прилике да се на овој посебној теми договоримо око окупљања чланова Форума...

1277712_600456790006432_170677572_o.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja sam uvek za neki dernek i pivo u hektolitirima :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

То је најбоље организовати крајем маја, почетком јуна, или у другој половици септембра. Тада је некако најљепше вријеме. :)

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Пошто је иницијатива покренута, "турбина се завртела", ето прилике да се на овој посебној теми договоримо око окупљања чланова Форума...

1277712_600456790006432_170677572_o.jpg

појели сте торту без мене. :ljut:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Поздрав, људи,
ради ли се ишта по овом питању?
Чини ми се да Милан Ракић на некој другој теми (коју сада не могу наћи) рече да би требало бити некад на прелазу са прољећа на љето негдеј при манастиру, субота на недјељу... Па како се ваља почети припрамати (сакупљати паре и молити жену да ме пусти, ако не буде могла/хтјела ићи са мном), било би добро почети на вријеме...

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Поздрав, људи,

ради ли се ишта по овом питању?

Чини ми се да Милан Ракић на некој другој теми (коју сада не могу наћи) рече да би требало бити некад на прелазу са прољећа на љето негдеј при манастиру, субота на недјељу... Па како се ваља почети припрамати (сакупљати паре и молити жену да ме пусти, ако не буде могла/хтјела ићи са мном), било би добро почети на вријеме...

дипломатски чекају да прође пост :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Отац Иван једном кад је видео моје двориште у селу рече - што бре, не кажеш да се овде окупљамо?!

Тако да ето, ја прилажем двориште и топао дочек, можда неки кус-кус да направим :D)

А само да одредимо датум. Нешто ван поста, да мож'се једе свашта! :-)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Sjajna ideja, Nidžo! može  jedna nedelja posle Vaskrsa! Ili u junu.

Mada je i ideja sa manastirom odlična, može oboje, lijepo raspoređeno u vremenu... Kad već postoji volja, godinama se to ne organizuje, forum se obnovio,narastao, pa mreža je sad tu...

Подели на овим сајтовима

можда неки кус-кус да направим )

ма дај бре какав кускус

суши и канелони

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

ма дај бре какав кускус

суши и канелони

... Zasto da ne odemo na Zlatibor i da tamo probamo od svega po malo ... Lep je Zlatibor .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ја ћу повремено себи узети за право (и обавезу) да освјежим тему и уједно прозовем @Милан Ракић да се и он огласи по овом питању, све у циљу да идеја не остане мртво слово на папиру одн екрану. 
И успут дајем конструктиван приједлог: штампање мајица (100% памук) посевбно дизајнираних за овај ивент, са логом поука, натписом Сабор форумаша 2016 (или тако нешто) које би се продавале по симболичној цијени, а приход би ишао за хостинг. Ја носим величину L, боја маже јал црна јал бијела (зависи од дизајна), тек да знате :D

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...