Милан Ракић Написано Април 13, 2016 Пријави Подели Написано Април 13, 2016 1 hour ago, Goku рече Ја ћу повремено себи узети за право (и обавезу) да освјежим тему и уједно прозовем @Милан Ракић да се и он огласи по овом питању, све у циљу да идеја не остане мртво слово на папиру одн екрану. И успут дајем конструктиван приједлог: штампање мајица (100% памук) посевбно дизајнираних за овај ивент, са логом поука, натписом Сабор форумаша 2016 (или тако нешто) које би се продавале по симболичној цијени, а приход би ишао за хостинг. Ја носим величину L, боја маже јал црна јал бијела (зависи од дизајна), тек да знате Још увек чекам одговор за манастир Шишатовац. Ако буде потврдан, договорићемо се око термина и организовати дружење Goku, Paradoksologija, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 13, 2016 Пријави Подели Написано Април 13, 2016 1 hour ago, Милан Ракић рече манастир Шишатовац Прогуглао и свиђа ми се, дајам одобрење Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 13, 2016 Пријави Подели Написано Април 13, 2016 Ako bude od 10. maja do kraja maja, doci cu i ja. Veoma se radujem tome (mada ne koliko Goku, jer je njegovu radost zbog ZRU Sabora nemoguce nadmasiti). Svidja mi se i potencijalna lokacija, Fruska Gora... @Goku, moras doci sa zenom, da te celog upoznamo, a ne samo pola, kad si ceo. Ja Sveto Pismo bukvalno tumacim. Goku and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 13, 2016 Пријави Подели Написано Април 13, 2016 12 minutes ago, Марина Савковић рече moras doci sa zenom, da te celog upoznamo, a ne samo pola, kad si ceo. Видјећемо, волио бих тако, али у крајњем случају боље и пола, него ништа Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 13, 2016 Пријави Подели Написано Април 13, 2016 8 hours ago, Goku said: Ја ћу повремено себи узети за право (и обавезу) да освјежим тему и уједно прозовем @Милан Ракић да се и он огласи по овом питању, све у циљу да идеја не остане мртво слово на папиру одн екрану. И успут дајем конструктиван приједлог: штампање мајица (100% памук) посевбно дизајнираних за овај ивент, са логом поука, натписом Сабор форумаша 2016 (или тако нешто) које би се продавале по симболичној цијени, а приход би ишао за хостинг. Ја носим величину L, боја маже јал црна јал бијела (зависи од дизајна), тек да знате Gogo ti si dirljiv A ove majice bi bile super i da nas zezaju , a moglo bi i da se prikupi za hosting Neka svako iznese ovde ideje gde i kada bi moglo Goku је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Zovite me na vasu zurku! Znam svaku pesmu, pa mogu suflirati ako ko zablokira, a umem i bas brzo da premotavam kasete olovkom. -Владимир-, Goku and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 On 4/13/2016 at 8:52, Goku рече Ја ћу повремено себи узети за право (и обавезу) да освјежим тему и уједно прозовем @Милан Ракић да се и он огласи по овом питању, све у циљу да идеја не остане мртво слово на папиру одн екрану. И успут дајем конструктиван приједлог: штампање мајица (100% памук) посевбно дизајнираних за овај ивент, са логом поука, натписом Сабор форумаша 2016 (или тако нешто) које би се продавале по симболичној цијени, а приход би ишао за хостинг. Ја носим величину L, боја маже јал црна јал бијела (зависи од дизајна), тек да знате Radi li se na ovome ? 'ocemo li se druziti ? Goku је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Pa radi se, mislim svako ko zeli moze da pomogne. Stalo se kod smestaja, ko ce dozvoliti da dvadeset, trideset ljudi prespava u manastiru, organizuje tamo neko okupljanje, kloou, pice, liturgiju, treba naci em manastir s tolikim konakom em nekog voljnog da primi toliko ljudi na nocenje i da to vladika blagoslovi...nije lako. -Владимир- and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 8 hours ago, Јелена011 рече s tolikim konakom Вреће за спавање, љето и јест'. Једна ставка мање. LogosAgape је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 Е, да, имам и конкретан приједлог, па ко се већ озбиљно бави организацијом може ми се јавити на пп у инбокс (увијек волим када имам прилику позвати људе да ми се јаве у пп, то ми дјелује некако тако конспиративно и ексклузивно, није за свачије очи ) Лапис Лазули, -Владимир-, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 Dakle hit, samo pazi s kim konspiriras da te glava ne zaboli Brate care slobodno kampuj, neki od nas su matori za to. Proslo je vreme kad sam lezala na travi uoci manastirskuh slava, vala sad cenim mokri cvor i tvrdu poglogu iznad betona, ne trave Ako pravimo sabor sa sve porodicama, decama kako mislis da se to izvede? Ja bih rado predlozila za lokaciju pecku patrijarsiju, inaju dovoljno veliki konak, al tamo od druzenja nista u ovom saborskom vidu. Nego pricam mnogo, a ne sam ckolovala Ziveo Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 A sta mislite o onom hotelu pored Studenice?Valjda moze da primi 20 gostiju i ima sve manastir odma tu Vladiku ne deranziramo trava ko voli nek izvoli -Владимир-, Лидија Миленковић and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 1 minute ago, Јелена011 рече ...Nego pricam mnogo, a ne sam ckolovala Ziveo Eto, tako. (pusti ljude koji su u volji da urade nešto, jer nekima ne smeta ni trava ni vreća, i nisu svi matori kao ti ili ja ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 8 minutes ago, Ayla рече Eto, tako. (pusti ljude koji su u volji da urade nešto, jer nekima ne smeta ni trava ni vreća, i nisu svi matori kao ti ili ja ) Ajli naravno...i na mini druzenja u bg su svi pozvani pa dođe nas cetvoro petoro ljudi iz Bga, a svi nesto oce Samo prenosim ideju sabora za koju znam, da se okupi sto vise ljudi iz svih krajeva, da dođu ljudi porodicno i da bude okupljanje tipa u subotu pre podne, da se druzimo, jemo pijemo, prespavamo i posle liturgije raziđemo. Nekom ko prevali mnogo stotina km sa sve klincima nije do satora. A nemamo svi ni satore i to nije mala stavka za opremiti se Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 1 minute ago, Јелена011 рече Ajli naravno...i na mini druzenja u bg su svi pozvani pa dođe nas cetvoro petoro ljudi iz Bga, a svi nesto oce Samo prenosim ideju sabora za koju znam, da se okupi sto vise ljudi iz svih krajeva, da dođu ljudi porodicno i da bude okupljanje tipa u subotu pre podne, da se druzimo, jemo pijemo, prespavamo i posle liturgije raziđemo. Nekom ko prevali mnogo stotina km sa sve klincima nije do satora. A nemamo svi ni satore i to nije mala stavka za opremiti se Tačno...ko ne može, neće doći...neka rade na tome ovi koji hoće i koji su voljni. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука