Arsenija Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Predlazem da mesto buduceg sabora bude u Crkvi Svetog Jovana Krstitelja na Bagdali , ili ti u Gasicevoj crkvi ... Bar bi imali o cemu da pricamo . P.s. Ponesite stolice na rasklapanje , a za ostalo cemo se nekako snaci . Ja cu sa svojim auticem da skoknem do Oca Ivana , pa cemo da napravimo neki dil oko klope . Sta mislite ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Ма ок,све је то нормално за, да тако кажем форумаше-неофите, и ја сам био пун усхићена кад сам први пут почео да пишем на форуму, а тек за прво виђење лајв,да не причам... Овде сам сад више по навици и тако, да се мало истресем на невиним жртвама... А и ја бих волео да упознам неке људе уживо,а и ти си међу њима... Eto, ja ću nešto da pokušam da organizujem, pa ko - ako iko - hoće i može... to je verovatno realan pristup Зосима and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Znači, Beograd, posle Božića, naći mesto (to bih mogla, ako neko nema dooobar predlog), vreme (verovatno popdne ili nedelja posle liturgije), napraviti temu... ? Imam ja predlog , a da li je dobar , prosudite sami - Zakupite neki kafic , malo ga adaptirajte ... I eto resenja , moze i diskoteka , pravoslavna verzija . Ja cu prvo da odem kod Oca Ivana , pa ako mi da blagoslov , dolazim , a ako ne , onda nista . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Imam ja predlog , a da li je dobar , prosudite sami - Zakupite neki kafic , malo ga adaptirajte ... I eto resenja , moze i diskoteka , pravoslavna verzija . Ja cu prvo da odem kod Oca Ivana , pa ako mi da blagoslov , dolazim , a ako ne , onda nista . Ja mislila neka kafanica, jeftino a domaćinski, raspitaću se po kraju Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Ja mislim da je red da feministkinje lepo urade nesto konkretno, posto smo vec prozvane Kakvi kafici, kakve zezancije, gde ima volje, pa sto bre Srbi sve moraju na veliko i na esktremno tesko... Lepo eto mi iz Bg se vidjamo i svako po gradovima, preferencijama i slicno... A javicemo unapred, recimo cak i ne moramo da zakupimo kafanu, sta vam je, nego odredimo datum i ko se prijavi prijavio se na osnovu toga organizujemo sve. Meni recimo nedelja posle liturgije nikako ne odgovara zbog malog deteta, dok su bili sabori verujema to je bilo drugo, mladost ludost Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Ајмо људи прво да поставимо приоритете...Дајте паре за хостинг, па ако преживимо да саборујемо. Sto volim kada se "ovima" demonstrira sva uzvisenost i uravnotezenost kristalno cistog, zenskog racia! Иначе готово 80% људи са форума,па и са тих окупљања,се временом изгубе,као и свака врста дружења,тако да се не ложите бзв... Ja ovo ic ne kontam. Svi cemo se "izgubiti" jednog dana, no to nije razlog da ne krunisemo forumasenje jednom u 2 godine, bas naprotiv... Paradoksologija and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Ja mislila neka kafanica, jeftino a domaćinski, raspitaću se po kraju Sto da ne . To je prakticnije nego bilo koja druga varijanta , posebno u ovom zimskom periodu . Pozeljno je da atmosfera bude prigodna , nista trubaci , pevaci , plesaci ... Moze to da se iskombinuje nekako , samo treba imati entuzijazam ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Џуманџи Па шта ти можеш са дваест година да сконташ ?... па ко ти брани да се крунишеш ,ја само причам како то иде, а рећи ћу ти да и ти што кукају да се виде,обично не дођу... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 па ко ти брани да се крунишеш Zoske, nemam pojma u cemu je tvoj problem, al' to obrtanje forica na licni nivo kod mene ne pali, cak upucuje na lenjost (da se nesto bolje smisli). "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Optimisti organizuju, cinici dolaze il' jok Danijela, Дијана., Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Zoske, nemam pojma u cemu je tvoj problem, al' to obrtanje forica na licni nivo kod mene ne pali, cak upucuje na lenjost (da se nesto bolje smisli). Ајде пали,иначе ме нервираш... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 иначе ме нервираш... Pa, zato ti i kazem "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Predlazem da se januar maximalno izbegne (mnogo rodjendana = previse ljubljenja (sa zenama )). Лапис Лазули, Paradoksologija, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Ајде пали..Ау бре Зоске! Шта ти је сад па ово? Ружно брате... Плутон and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Okupljanje posle Božića - koliko vas je zainteresovano? Gde ste? Koji dan i čas vam odgovara? Koliko novca biste mogli da potrošite? не бих да минирам, али можда би ипак требало одложити сабор за пролеће...знам да то из ове перспективе делује далеко, али је по мом мишљењу много лакши за организацију, а и економски исплативији јер може и негде напољу да се организује, а постоји и већа могућност да дође више људи. До тада... Уплатите неки динар за хостинг. Хвала Дијана., Milan Nikolic, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука