Jump to content

Сабор форумаша-ЖРУ 2016

Оцени ову тему

Дијана.

Препоручена порука

gre'ota otkad sabor forumaša nije pravljen... a potrebno je samo malo dobre volje i jedan dan.   

Подели на овим сајтовима

Kada je poslednji put održan sabor forumaški i koliko je ljudi bilo? :)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

нешто не могу да ископам тему.. прије 2, ако не и 3 године.. буде увијек доста људи...

ево је и тема... и то сви сабори на једном мјесту  :D https://www.pouke.org/forum/topic/834-%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%99%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D1%87%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0/

Подели на овим сајтовима

Kada je poslednji put održan sabor forumaški i koliko je ljudi bilo? :)

20-30 људи у Умчарима, почетком септембра 2013. године

Подели на овим сајтовима

Лепо би било да се тако дружимо.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Mislim da su se održavali na različitim mjestima, zavisno od mogućnosti logistike. Možda ipak najčešće u okolini Bg, nisam sigurna.

Npr. neki sveštenik (najčešće otac Ivan) organizuje mjesto gdje ima crkva (zajednička liturgija, pričešće obavezno), pa onda obližnje mjesto gdje se ije i pije i ljudeka. 

Jedan se zvao u dvorištu Sare i MIle, što znači da je bio u dvorištu jednog brata. 

Svi doprinesu za iće i piće i to je najmanji problem. Samo treba dobra volja ljudi da pokrenu i elan jednog dobrog organizatora da sve sprovede.

Подели на овим сајтовима

Da razmišljamo o saboru posle Božića? :D

Ja bih rado preuzela deo organizacije.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Znači, Beograd, posle Božića, naći mesto (to bih mogla, ako neko nema dooobar predlog), vreme (verovatno popdne ili nedelja posle liturgije), napraviti temu... ? :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Од када постоје православни форуми, био сам бар на 6-7 званичхих окупљања , плус онако необавезно виђење са форумашима... 

У принципу ништа посебно,мени мало усиљено,сви као нешто фини, једини што је занимљиво да видиш лице онога са ким се свакодневно виртуелно виђаш...

Иначе готово 80% људи са форума,па и са тих окупљања,се временом изгубе,као и свака врста дружења,тако да се не ложите бзв...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Од када постоје православни форуми, био сам бар на 6-7 званичхих окупљања , плус онако необавезно виђење са форумашима... 

У принципу ништа посебно,мени мало усиљено,сви као нешто фини, једини што је занимљиво да видиш лице онога са ким се свакодневно виртуелно виђаш...

Иначе готово 80% људи са форума,па и са тих окупљања,се временом изгубе,као и свака врста дружења,тако да се не ложите бзв...

Eto, ja nikad, do sada sam se klonila pravoslavnih (pa i drugih) foruma. Ali neke ljude odavde bih volela da vidim i uživo - pazi, ti si jedan od njih :D

Pa normalno da će da se izgube, nećeš kući da ih vodiš :) Ali je lepo ljude sa kojima neko vreme provodiš videti u krvi i mesu ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Eto, ja nikad, do sada sam se klonila pravoslavnih (pa i drugih) foruma. Ali neke ljude odavde bih volela da vidim i uživo - pazi, ti si jedan od njih :D

Pa normalno da će da se izgube, nećeš kući da ih vodiš :) Ali je lepo ljude sa kojima neko vreme provodiš videti u krvi i mesu ;)

Ма ок,све је то нормално за, да тако кажем форумаше-неофите, и ја сам био пун усхићена кад сам први пут почео да пишем на форуму, а тек за прво виђење лајв,да не причам...

Овде сам сад више по навици и тако, да се мало истресем на невиним жртвама... :)))

А и ја бих волео да упознам неке људе уживо,а и ти си међу њима... :mahmah:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...