Дијана. Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 gre'ota otkad sabor forumaša nije pravljen... a potrebno je samo malo dobre volje i jedan dan. Лапис Лазули and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Kada je poslednji put održan sabor forumaški i koliko je ljudi bilo? Paradoksologija and Несташна је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 нешто не могу да ископам тему.. прије 2, ако не и 3 године.. буде увијек доста људи... ево је и тема... и то сви сабори на једном мјесту https://www.pouke.org/forum/topic/834-%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%99%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D1%87%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0/ ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Kada je poslednji put održan sabor forumaški i koliko je ljudi bilo? 20-30 људи у Умчарима, почетком септембра 2013. године Несташна and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Лепо би било да се тако дружимо. Несташна, Paradoksologija and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Ako je okupljanje u Drazevini, dolazim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Gde i kako se najlakše održavaju sabori forumaša? Meni je želja da upoznam neke, tj. mnoge Несташна and Biky83 је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Mislim da su se održavali na različitim mjestima, zavisno od mogućnosti logistike. Možda ipak najčešće u okolini Bg, nisam sigurna. Npr. neki sveštenik (najčešće otac Ivan) organizuje mjesto gdje ima crkva (zajednička liturgija, pričešće obavezno), pa onda obližnje mjesto gdje se ije i pije i ljudeka. Jedan se zvao u dvorištu Sare i MIle, što znači da je bio u dvorištu jednog brata. Svi doprinesu za iće i piće i to je najmanji problem. Samo treba dobra volja ljudi da pokrenu i elan jednog dobrog organizatora da sve sprovede. Несташна and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Da razmišljamo o saboru posle Božića? Ja bih rado preuzela deo organizacije. Џуманџи, ВИЛМА, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Znači, Beograd, posle Božića, naći mesto (to bih mogla, ako neko nema dooobar predlog), vreme (verovatno popdne ili nedelja posle liturgije), napraviti temu... ? Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 pazi nema se love za restoran to treba nešto u poluprivatnoj režiji.. u blizini neke crkve.. i mora da bude organizovan prevoz, to ide solidarnošću..evo tema pa nastavite https://www.pouke.org/forum/topic/834-%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%99%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D1%87%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0/ ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Од када постоје православни форуми, био сам бар на 6-7 званичхих окупљања , плус онако необавезно виђење са форумашима... У принципу ништа посебно,мени мало усиљено,сви као нешто фини, једини што је занимљиво да видиш лице онога са ким се свакодневно виртуелно виђаш... Иначе готово 80% људи са форума,па и са тих окупљања,се временом изгубе,као и свака врста дружења,тако да се не ложите бзв... feeble, Плутон and Danijela је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Од када постоје православни форуми, био сам бар на 6-7 званичхих окупљања , плус онако необавезно виђење са форумашима... У принципу ништа посебно,мени мало усиљено,сви као нешто фини, једини што је занимљиво да видиш лице онога са ким се свакодневно виртуелно виђаш... Иначе готово 80% људи са форума,па и са тих окупљања,се временом изгубе,као и свака врста дружења,тако да се не ложите бзв... Eto, ja nikad, do sada sam se klonila pravoslavnih (pa i drugih) foruma. Ali neke ljude odavde bih volela da vidim i uživo - pazi, ti si jedan od njih Pa normalno da će da se izgube, nećeš kući da ih vodiš Ali je lepo ljude sa kojima neko vreme provodiš videti u krvi i mesu Sanja Т., Драшко, ИгорМ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Okupljanje posle Božića - koliko vas je zainteresovano? Gde ste? Koji dan i čas vam odgovara? Koliko novca biste mogli da potrošite? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Eto, ja nikad, do sada sam se klonila pravoslavnih (pa i drugih) foruma. Ali neke ljude odavde bih volela da vidim i uživo - pazi, ti si jedan od njih Pa normalno da će da se izgube, nećeš kući da ih vodiš Ali je lepo ljude sa kojima neko vreme provodiš videti u krvi i mesu Ма ок,све је то нормално за, да тако кажем форумаше-неофите, и ја сам био пун усхићена кад сам први пут почео да пишем на форуму, а тек за прво виђење лајв,да не причам... Овде сам сад више по навици и тако, да се мало истресем на невиним жртвама... А и ја бих волео да упознам неке људе уживо,а и ти си међу њима... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука