Драшко Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 ti si jedan od njih од којих је први он лепо је дружити се, па макар и на жру сабору за мога времена, био је један (званичан) коме сам присуствовао, чак и мало сецкао лук и помагао да се обрне неко крилце, мада је бата Рака највише дима надимио.... не треба да смо гадљиви на та саборовања, мада је можда некима испод нивоа...мора Дијана., -Владимир-, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Optimisti organizuju, cinici dolaze il' jok циници цинкују витези се боре а шта форумаши имају жру саборе циници су ту да нам покажу колико смо патетични и колико се превише ложимо Paradoksologija, Рапсоди, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Пошто је иницијатива покренута, "турбина се завртела", ето прилике да се на овој посебној теми договоримо око окупљања чланова Форума... Биљана 1234, Arsenija, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Ja sam uvek za neki dernek i pivo u hektolitirima Драшко, Милан Ракић, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Sanja Т., Данче*, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Зими је неизводљиво боље на пролеће. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 То је најбоље организовати крајем маја, почетком јуна, или у другој половици септембра. Тада је некако најљепше вријеме. Goku је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Пошто је иницијатива покренута, "турбина се завртела", ето прилике да се на овој посебној теми договоримо око окупљања чланова Форума... појели сте торту без мене. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Поздрав, људи,ради ли се ишта по овом питању?Чини ми се да Милан Ракић на некој другој теми (коју сада не могу наћи) рече да би требало бити некад на прелазу са прољећа на љето негдеј при манастиру, субота на недјељу... Па како се ваља почети припрамати (сакупљати паре и молити жену да ме пусти, ако не буде могла/хтјела ићи са мном), било би добро почети на вријеме... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Поздрав, људи, ради ли се ишта по овом питању? Чини ми се да Милан Ракић на некој другој теми (коју сада не могу наћи) рече да би требало бити некад на прелазу са прољећа на љето негдеј при манастиру, субота на недјељу... Па како се ваља почети припрамати (сакупљати паре и молити жену да ме пусти, ако не буде могла/хтјела ићи са мном), било би добро почети на вријеме... дипломатски чекају да прође пост Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Отац Иван једном кад је видео моје двориште у селу рече - што бре, не кажеш да се овде окупљамо?! Тако да ето, ја прилажем двориште и топао дочек, можда неки кус-кус да направим ) А само да одредимо датум. Нешто ван поста, да мож'се једе свашта! :-) Paradoksologija, Kaludjerovic Sreten, Дијана. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Април 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Sjajna ideja, Nidžo! može jedna nedelja posle Vaskrsa! Ili u junu. Mada je i ideja sa manastirom odlična, može oboje, lijepo raspoređeno u vremenu... Kad već postoji volja, godinama se to ne organizuje, forum se obnovio,narastao, pa mreža je sad tu... Paradoksologija, Kaludjerovic Sreten, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 можда неки кус-кус да направим ) ма дај бре какав кускус суши и канелони verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 6, 2016 Пријави Подели Написано Април 6, 2016 ма дај бре какав кускус суши и канелони ... Zasto da ne odemo na Zlatibor i da tamo probamo od svega po malo ... Lep je Zlatibor . Лапис Лазули, -Владимир-, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 13, 2016 Пријави Подели Написано Април 13, 2016 Ја ћу повремено себи узети за право (и обавезу) да освјежим тему и уједно прозовем @Милан Ракић да се и он огласи по овом питању, све у циљу да идеја не остане мртво слово на папиру одн екрану. И успут дајем конструктиван приједлог: штампање мајица (100% памук) посевбно дизајнираних за овај ивент, са логом поука, натписом Сабор форумаша 2016 (или тако нешто) које би се продавале по симболичној цијени, а приход би ишао за хостинг. Ја носим величину L, боја маже јал црна јал бијела (зависи од дизајна), тек да знате Биљана, Дијана., Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука