Jump to content

Глупост дана...

Препоручена порука

Ovo je samo jedan segment propasti srpskog drustva u celini a nazalost kao narod ne pokazujemo ni spremnost ni sposobnost za borbu a bez borbe nema ni reprodukcije jer kako ce muskarac koji nije spreman da se bori za opstanak da uopste bude stub zeni !! Za tako nesto krivicu snose vise faktora a poslednji su i ovaj novokrsteni stalni ministar vulin sa njegovim zakonom o radu i stavljanjem radnika u polu robovski polozaj !! Drugo Srbija je kolonija i kaoo takva se i ponasa a kolonije se reprodukuju samo onoliko koliko gazda dozvoli i koliko mu je potrebno da bi se odrzala radna snaga dok kolonizatori ne postanu vecina a onda krece njihov procvat !! OD herojskog naroda postali smo robovi osudjeni na gej parade ,zadruge i fontane ,igara ima a i hleba ce da bude kad da vlada pa ti narode zivi ako mozes 

Подели на овим сајтовима

A i mi se ponašamo kao da se ovde zapošljava na osnovu zasluga, a ne preko...ajd da se izrazim preporuka. Pa ja nisam mogla prosveti da primirišem bez debele veze, a u cv-ju mi stoje i neke nagrade sa takmičenja, spremala decu, mislite da to nekog interesuje :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Иван ♪♫ рече

ima smisla da razmislja o tome da li ce zena koju razmislja da zaposli otici na trudnicko

Ко си бре ти то да питаш? Како бре имаш право да утичаш на то кад неко хоће да затрудни?

Може али под условом да се и ти одрекнеш права да својој жени направиш дете и да се само и искључиво бавиш бизнисом.

Битинји је бизнис који покрећеш ти од живота.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Иван ♪♫ рече

Ma daj, pusti te emo price. I nemoj ucitavati nesto sto nije receno. Napravite problem tamo gde ga nema.

Dakle, da ponovim, rekao sam da za onoga ko pravi posao, ima smisla da razmislja o tome da li ce zena koju razmislja da zaposli otici na trudnicko, jer mu/joj treba da se odradi posao. Nisam rekao nista protiv nataliteta. Ali vama prosto treba antagonista...

Tebra tvoj stav je apsolutno antinatalitetski...nisi glup da to ne vidiš...ono što ja vidim kao problem jeste individulana i društvena svest....kod tebe je društvena praktično izbrisana i jedino gledaš prosperitet biznisa...mada ti kažem opet to je apsolutno u skladu sa vremenom,a verovatno je od vajkada tako i bilo samo smo mi skloni idealizaciji prošlosti...i uvek postoji ta perspektiva kako je pre bilo bolje a ustvari ništa novo pod Suncem,kaka ljubav,kaki bakrači,socijalna odgovornost i briga...gledaj svoje doopence i uživaj....nažalost to je to....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Одбијање послодавца да запосли жену која је трудна или планира породицу би имало смисла само ако би та жена била потпуно незаменљива и њено одсуство би натерало послодавца да затвори фирму (а не би постојала ни могућност да она свој посао обавља од куће, рецимо, док је на одсуству). Стварно не капирам како таква комбинација уопште може да се деси у стварном животу.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Кратос рече

Probaću da ti dam jedan utilitaristički odgovor,nema tržišta bez ljudi a ljudi nema bez budućih pokoljenja...znači recimo za budućnost recimo nekog softvera je dobro da ima što više korisnika a da bi imao korisnike neke žene moraju da se porode...mada si ti u pravu sa strane logike i svrhe samo je to totalno neljudski...ili je možda ustvari ljudski s obzirom na brutalnost sistema...pa i same prirode....

Pa nisi posten. Niko ovde nije rekao da ljude treba tretirati kao sredstvo. Sta je receno: ako zaposljavas, tice te se da li ce kandidatkinja zapravo raditi ili nece. Samo to komentarisi.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, nikola888 рече

Ovo je samo jedan segment propasti srpskog drustva u celini a nazalost kao narod ne pokazujemo ni spremnost ni sposobnost za borbu a bez borbe nema ni reprodukcije jer kako ce muskarac koji nije spreman da se bori za opstanak da uopste bude stub zeni !! Za tako nesto krivicu snose vise faktora a poslednji su i ovaj novokrsteni stalni ministar vulin sa njegovim zakonom o radu i stavljanjem radnika u polu robovski polozaj !! Drugo Srbija je kolonija i kaoo takva se i ponasa a kolonije se reprodukuju samo onoliko koliko gazda dozvoli i koliko mu je potrebno da bi se odrzala radna snaga dok kolonizatori ne postanu vecina a onda krece njihov procvat !! OD herojskog naroda postali smo robovi osudjeni na gej parade ,zadruge i fontane ,igara ima a i hleba ce da bude kad da vlada pa ti narode zivi ako mozes 

:blessyou:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Одбијање послодавца да запосли жену која је трудна или планира породицу би имало смисла само ако би та жена била потпуно незаменљива и њено одсуство би натерало послодавца да затвори фирму (а не би постојала ни могућност да она свој посао обавља од куће, рецимо, док је на одсуству). Стварно не капирам како таква комбинација уопште може да се деси у стварном животу.

Em država plaća porodiljsko, em svi zamenljivi, taj što menja potpisuje poseban ugovor, znači napraviše zločin od rađanja. I još kao ima muža. Otkud bre ti znaš da li ima muža, da li muž dovoljno zarađuje, da li je ostavio...daj bre batali.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Вилер Текс рече

Зато што ти мајсторе када запослиш неку жену, не можеш да јој ускратиш право да води љубав са својим мужем и на тај начин добију потомство.

Ако мислиш да можеш због твог бизниса онда промени име у Кеба Краба :smeh1:

To nema ama bas nikakve veze sa onim sto sam ja napisao. Ali dobro, cilj je dobiti par internet poena...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Кратос рече

A el sramota da radiš neprijavljen i ćutiš?

Не треба да ћутиш. Али кад се побуниш добијеш отказ. Разуем људе који се боје и трпе.

Али боље је побунити се. Ако не можеш у пракси онда бар у срцу да не будеш роб који ће да говори ћути ћути добро је.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Иван ♪♫ рече

To nema ama bas nikakve veze sa onim sto sam ja napisao. Ali dobro, cilj je dobiti par internet poena...

Ок,кажи шта си хтео, можда нисам разумео добро. Дешава се то мени.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Avocado рече

Ne znam kako bih drugačije i mogao da razmišljam... budući da je majka rodila mene i brata i imala trudničko i porodiljsko, ne znam kako bih mogao to da uskratim budućim mamama, a da se ne osećam ko govno... prvo sam čovek, pa tek onda poslodavac...

Pa niko nije ni rekao nista protiv porodiljskog, niti protiv radjanja, niti ista od toga. Ne, nego si ti bezobrazan, i samo trazis nekoga za natezanje kroz svoje projekcije, uz podrsku urednistva.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Иван ♪♫ рече

takodje

Hvala Bogu, čekam bebu, pravim svoju porodicu, sve regularno i zdravo. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Em država plaća porodiljsko, em svi zamenljivi, taj što menja potpisuje poseban ugovor, znači napraviše zločin od rađanja. I još kao ima muža. Otkud bre ti znaš da li ima muža, da li muž dovoljno zarađuje, da li je ostavio...daj bre batali.

Ма за такво питање на разговоу се комотно се окренеш и одеш. Мислим да ће те и Бог погледати јер браниш своје људско достојанство и могућност да прихватише дете, које је дар Божији.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...