Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Џуманџи рече

Нашла сам је у Second Hand шопу (Бул. Краља Александра), ушла да видим неке мајчице и ето. 0505_music

Ето!  Ко би рек'о... И тамо свашта може да се нађе, имам неколико стварчица, али нешто не могу да се сетим да сам видела свечаније хаљине. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 238
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 3 минута, AnaLaz рече

Ето!  Ко би рек'о... И тамо свашта може да се нађе, имам неколико стварчица, али нешто не могу да се сетим да сам видела свечаније хаљине. 

Ови као добили хаљине и све су оне стандардне за сваки дан, плажу и сл. Било је пар свечаних (сали класика са златним нечим, бљештаво, шљаштаво) и само ова једна по мом укусу коју сам на крају и узела. И нова је, што је најјача фора, само нема етикете. 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Џуманџи рече

Најозбиљније. Нема да се нађе ништа нормално, бре. Да је човек милионер једноставно нема више нормалних модела... А и свакодневна обућа је ужас (најблаже речено) већ годинама. 

Едит: 6 месеци раније сам почела. Свадба је у мају, ја од новембра тражим. 

Шест месеци раније?! 

Ја обично почнем са гледањем излога недељу, две дана пред догађај. И онда ми ђаво буде крив кад у том року и са овим укусом не могу ништа да нађем. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, "Tamo daleko" рече

Moze li koja slicica od haljine? Cestitam na pronalasku posle toliko vremena!

Упозорење ( :D ) : хаљина је клише невиђен, али је (мени) нормална: 

0.jpg

1.jpg

Едит: @Ronald, хајде, експертУ, реци нешто. :D

Измењено од Џуманџи

Подели на овим сајтовима

Тенкју, и теби, и осталим девојкама, баш ми значи што сте се обрадовале са мном.   :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Џуманџи рече

Тенкју, и теби, осталим девојкама, баш ми значи што сте се обрадовале са мном.   :sunce:

Радујемо се и туђем шопингу. Није то зато што волимо одећу, већ због подстицања привредне активности. :smeh2:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

0.jpg

1.jpg

Evo dok ne dodje Ronald, samo da kazem da ti je izbor izvanredan! Nije klise, vec bas stilski, damski bas! Hoces li staviti neki lepi shal? Nesto od nakita? Kad smo vec dovde, hajde da vidimo cipelice? Izvini ako sam preterala sa radoznaloscu. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Џуманџи рече

0.jpg

1.jpg

Fina je, jos ako se cipelice lijepo uklapaju i neka mala tasnica( nikako veliku jer bi te progutala) i neki komad nakita, nista previse, da bude jedva upadljivo, svidja mi se. :)

Подели на овим сајтовима

Ja upadoh na temu nisam videla pocetak u vezi haljine reko Dzuca se udaje :smil443643319dc3d: 

Zato sto je svetla, skoro bela. Bas je lepa Dzumi i super ce ti stajati :) a bilo bi lepo i slikice da objavis bar neku onako skroz doterana da te vidimo  :choir:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...