Снежана Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 лепо, лепо, а шта ћемо ми ни богати ни сиромашни? да се тешите/мо Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Ma može posao i sa jelkama u šumi recimo Ipak ti je dosadno. Снежана је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Ipak ti je dosadno. мхм, а теби? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 мхм, а теби? Ma, zanimljiva mi dosada. Tebi? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Ma, zanimljiva mi dosada. Tebi? инспиративна Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Ipak ti je dosadno. Ma ne pijem kafu, jedem avokado. Misliš da ne bi bio dobar šumar, ili to od šume zavisi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 инспиративна Da, neki su do najvećih otkrića došli dosađujući se ispod drveta, na zelenoj travi...i pade jabuka. Trenutno sam ispod jednog golemog lustera. Da li da se zabrinem, ili da se nadam? Ma ne pijem kafu, jedem avokado. Misliš da ne bi bio dobar šumar, ili to od šume zavisi Mislim da bi bio, i vrlo ambiciozno od tebe. Šumar šumu čuva, šuma njemu pjeva. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 ah to suptilno forumsko prepucavanje... ali ja sam kriv sto procitah, evo necu vise obecavam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Šumar šumu čuva, šuma njemu pjeva. i ja bih voleo da budem sumar, svakako bih se osecao bolje nego ovo sto sad radim lapo u prirodu, ptice cvrkucu, lisce susti, cuvas bambija Олимп and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Da li da se zabrinem, ili da se nadam? да су се бринули они на чије је главе јабука пала, ти би седела испод отвореног неба. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Eto nama posla... ako neko ima šumu da iznajmi, ima zainteresovanih čuvara A možda mogu i ovce da se čuvaju na proplanku nekom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 да су се бринули они на чије је главе јабука пала, ти би седела испод отвореног неба. Pa da Tata baci ciglu? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Pa da Tata baci ciglu? ...само кашику да не баци Ayla је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 ...само кашику да не баци To nikako...dobro kažeš. Ma ne sumnjam ja u tebe. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 29, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 ел се разуме неко у звучну изолацију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука