Иван ♪♫ Написано Децембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2015 да ли неко можда зна где на нету може да се нађе партитура за Иже Херувими од Мокрањца у пдф-у? Нашао сам неке слике овде http://www.sv-djordje.org/sabranadela.php?kat=lit али би ми пдф био згоднији. Чисто ако неко зна на прву, иначе нема везе, и слике ми врше посао. Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2015 да ли неко можда зна где на нету може да се нађе партитура за Иже Херувими од Мокрањца у пдф-у? Нашао сам неке слике овде http://www.sv-djordje.org/sabranadela.php?kat=lit али би ми пдф био згоднији. Чисто ако неко зна на прву, иначе нема везе, и слике ми врше посао. Хвала И ја бих ти могла у слици послати Мада, видјећу са једним колегом да их премјсти у ПДФ па ћу послати Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2015 И ја бих ти могла у слици послати Мада, видјећу са једним колегом да их премјсти у ПДФ па ћу послати jao, nisam napisao, Milan Rakic mi ie vec poslao pdf privatnom porukom Hvala Biljo u svakom slucaju Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Ако неко има неке текстове, књиге у пдф-у, ворду и сличном, у вези индустрије у Краљевини Југославији, нека ми се јави у поруци. Исто важи ако има исто за политичке елите у Краљевини Југославији. Контакт (ПП): https://www.pouke.org/forum/user/13154-deja-vu/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 је л' зна неко како се на црквено-словенском каже: покајмо се? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 је л' зна неко како се на црквено-словенском каже: покајмо се? Може овако рецимо: припадем к покаянию. Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Може овако рецимо: припадем к покаянию. meni ipak treba doslovan prevod, da reč pokajmo bude prva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 meni ipak treba doslovan prevod, da reč pokajmo bude prva Не сећам се да сам некад наишао на тај облик али ако хоћеш тако мислим да би ово одговарало: пока(ј)емся. Олимп and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Kako zastrani ova tema od pomoći za posao do kićenja jelke i ostalo... živo me interesuje pomažete li se forumaši međusobno ili ste svi situirani i smireni? Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Kako zastrani ova tema od pomoći za posao do kićenja jelke i ostalo... živo me interesuje pomažete li se forumaši međusobno ili ste svi situirani i smireni? Смирени смо и помажемо се, али знаш како је у нас увек било, код богаташа на глас, код сиромаха на част. Драшко and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Kako zastrani ova tema od pomoći za posao do kićenja jelke i ostalo... živo me interesuje pomažete li se forumaši međusobno ili ste svi situirani i smireni? Tražiš posao, ili mrziš jelke...ili te ubi dosada, pa samo grinjaš? Олимп and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Чини ми се да је члан Ортофил македонац, а и администраторка Дани, па можда да им се јавиш у инбокс. poelbuster је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 živo me interesuje pomažete li se forumaši međusobno ili ste svi situirani i smireni? помажемо се речима утехе, живим могу да набројим бар 4 форумаша које није мрзело да ме саслушају и упуте речи подршке, мишљења, охрабрења то не може новцем да се мери LogosAgape, Ayla , Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Смирени смо и помажемо се, али знаш како је у нас увек било, код богаташа на глас, код сиромаха на част. лепо, лепо, а шта ћемо ми ни богати ни сиромашни? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Tražiš posao, ili mrziš jelke...ili te ubi dosada, pa samo grinjaš? Ma može posao i sa jelkama u šumi recimo Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука