Agnostik Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Svaki narod ima vladu koju zasluzuje, posebno Srbi. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Па можеш ти да дођеш овдје и на црно који мјесец, ако хоћеш, скупиш неке паре или научиш нешто језика, и ако они виде да си им користан, можеш добити боравишну дозволу.. Мени је јако жао твоје ситуације, јер си јако паметан. Da sam ja pametan davno bi otišao odavde, no dobro...sve ima svoje razloge, vreme i način. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Па за земље еу и ефте, можеш слободно да дођеш и радиш, за ове треће земље је мало теже... на крају крајева, не мораш ни да дођеш у иностранство, сигурно постоји нешто у чему сте добри, и покушате на основу тога да нађете нешто... кажу,добијају се послови страначки, па учланите се и ви у неку странку, урадите нешто ново, истакните се, покушајте нешто.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 МА каква влада, опет смо под турцима али не примећујемо, јер се играмо гласања. Лапис Лазули and kordun је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Ја имам теорију да у Србији не треба тражити посао већ га правити. А паре нису проблем, пара нема.... Tačnije ima, dala je evropska aunija, i nemamo ljudski kapital. Moji prijatelji, kojis u radili u jednom ministarstvu, dobili su projekte, pare, ali nisu imali čoveka da iznese posao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Da sam ja pametan davno bi otišao odavde, no dobro...sve ima svoje razloge, vreme i način. Ако Бог да, вјерујем ја да ћеш ти успјети! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 ne mora doci na crno, on ima hr drzavljanstvo a u svicarskoj ima pravo da ucestvuje na trzistu rada od ove godine, ne treba mu nikakva radna dozvola... eto ti si tamo nadji mu gdje bi mogao da radi i moze odma poceti sto se tice prava na rad.... ja bi te zamolio samo da mu nadjes neki posao sa teskim radnim vremenom, da nema vremena da nas ovamo banuje po forumu :P ево има посао у Мекићу :Д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 па учланите се и ви у неку странку, урадите нешто ново, истакните се, покушајте нешто pre ću se baviti prostitucijom, to mi je časnije...ipak sam ja neko ko drži do obraza... Saandra, Млађони, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Tačnije ima, dala je evropska aunija, i nemamo ljudski kapital. Moji prijatelji, kojis u radili u jednom ministarstvu, dobili su projekte, pare, ali nisu imali čoveka da iznese posao... Па кад је тај стручњак отишао у Швицу да пере судове. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Па кад је тај стручњак отишао у Швицу да пере судове. Kako koji, moji prijatelji su otišli u svet i bave se strukom, tačnije , pobegli su u svet... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 pre ću se baviti prostitucijom, to mi je časnije...ipak sam ja neko ko drži do obraza... зато и нећеш имати радног стажа док тако будеш размишљап... поштени увијек највише наје*у, а за поштене нема мјеста у овом свијету, има, али тако што ће други да им диктирају све живо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 зато и нећеш имати радног стажа док тако будеш размишљап... поштени увијек највише наје*у, а за поштене нема мјеста у овом свијету, има, али тако што ће други да им диктирају све живо... zavisi u kom procentu, tamo negde ipak živi neki pošteniji i časniji svet, mnogo su više "nebeski" od nas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Samo oni koji imaju dobre skole mogu bez problema da idu u svet (koji se kod Srba zastoji od Zapadne Evrope i Severne Amerike). Za ljude bez toga je tesko posebno sto u vecini zemalja imaju problem za nezaposlenost sopstvenih gradjana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 zavisi u kom procentu, tamo negde ipak živi neki pošteniji i časniji svet, mnogo su više "nebeski" od nas... Ако желиш да опстанеш, мораш да се прилагодиш, једноставно мораш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Ако желиш да опстанеш, мораш да се прилагодиш, једноставно мораш. Samo se umreti mora Лапис Лазули, Млађони, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука