Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да се најежиш: Јелена* тврди да је Арсенија(е) месецима уходи(е) свуда по граду! Арсенија(е): "То су будалаштине!"

Ekskluzivno-Jelena* na Slobodistu fotografisala Arseniju kako drzi dvogled i pistaljku u pratnji malog plavokosog decaka.

Milan Rakic-Uvodimo pojacane mere bezbednosti na forumu -Arsenija prva na listi ozloglasenih

Sokantno!!!- Milojkov u roze majci . Kriza srednjih godina?

Glavni administrator Dejan B.-Viden u drustvu jeretika.

Arsenija izjavila za ZRU- "Prihvatam izazov! Napustam forum ."

Nova teorija zavere-Jessy i tajni red humanitarnih zena u borbi protiv pedofilije.

Pravoslavni modni dodatak-Kako odabrati kupaci kostim koji ne sablaznjava. Marama na plazi-Da ili ne ? Za Zru govori-Mortisa Adams.

:351780:

Подели на овим сајтовима

ZRU administracija upozorava:  Na podforumu za upoznavanje i brak krstari organizovana grupa muskih ateista. Savetuje se svim forumasicama da budu jako oprezne i ne izlaze na sastanke bez prethodne molitve a potencijalne partnere, pre pocetka bilo kakvog razgovora, prvo da prekrste i poprskaju svetom vodicom! 

Подели на овим сајтовима

Markentiski mag Verum est in beer po zavrsetku dugogodisnje saradnje sa lokalnim pivarama priznao: Ceo zivot samo voleo i pio samo mamin domaci sok od malina! 

Подели на овим сајтовима

Vest dana-VSB napisao knjigu,kritika ostala bez teksta.

Milan Rakic-Razocarao sam se u biomelem.

Gospodja Pufna-Sve sto treba da znate o masonskim simbolima u citankama za prvi razred.

Verovali ili ne-Arsenija sutra odlazi sa foruma...nije htela da nam otkrije gde putuje ovog leta.

Na kafi kod Jessy ...

U danasnjem broju vam donosimo recept vocnog seika od banane -Po receptu drevnih indijanaca!

Mortisa-Sve blagodati sapuna od magareceg mleka.

Kaludjerovic-O svojim precima.

Skandal-Aca Milojkov u nocnom provodu .

Uz danasnji broj na pokon dobijate specijalni dodatak-Dijanini stihovi na balkonu

A za sve koji ponesu fiskalni racun iz pravoslavne prodavnice-poklon!!!  -Bosiljak u saksiji od belog mermera...dzepno izdanje

Подели на овим сајтовима

Blistavi osmeh (ex Zeleni Zub): Uz nesebicnu pomoc forumasa konacno sam skupio pare za protezu!

"Hvala vam od srca, divni ste" kratko je prokomentarisao uz sirok osmeh

Подели на овим сајтовима

MURAMASA samo za tabloid:

Priznajem, stalno sam ubUntu!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Dragana Milosevic,od ranije poznata policiji,privedena je u istrazni zatvor dana 13.07.2015.godine ... gde provodi noc odbijajuci da prizna tesko krivicno lisavanja slobode svog kucnog ljubimca.Pronadjeni pas nije bio vezan,ali je pronadjen lanac sa njegovim dnk tragovima.Optuznicu je pokrenula organizacija za zatitu zivotinja.Istraga je u toku...D.M. ce biti zadrzana u pritvoru dok traje istraga,po okoncanju istrage pomenuta D.M. ce moci da se brani sa slobode.

Подели на овим сајтовима

Al ti je stos!

:)) Смешнији ми је твој коментар од њеног наслова! :))

Dragana Milosevic,od ranije poznata policiji,privedena je u istrazni zatvor dana 13.07.2015.godine ... gde provodi noc odbijajuci da prizna tesko krivicno lisavanja slobode svog kucnog ljubimca.Pronadjeni pas nije bio vezan,ali je pronadjen lanac sa njegovim dnk tragovima.Optuznicu je pokrenula organizacija za zatitu zivotinja.Istraga je u toku...D.M. ce biti zadrzana u pritvoru dok traje istraga,po okoncanju istrage pomenuta D.M. ce moci da se brani sa slobode.

Заправо... Мислим да је ово најдужи наслов који сам икада прочитао... :0222_shocked:  

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

@,

To nije ni u snu mogla da procita na forumu, al ajd.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Заправо... Мислим да је ово најдужи наслов који сам икада прочитао... :0222_shocked:

:))) ...Malo sam se zbunila. Idemo od pocetka ....Nalov- >

Javna   ispovest -Dragana Milosevic-Moja prva noc u zatvoru 

Ivan Ivkovic-Kako sam pripitomio sokola

Drasko-ponovo otac...------> "Ja sam najsrecniji covek na svetu! " :1502_baby:

Srdjan Randjelovic--->Fotografije koje su obisle svet

Jessy-Od A do Z ? Cirilica koja nestaje

Skandal-Teolog i veroucitelj u ginmaziji Aca Milojkov ,samo za 18+

Jelena *- Najlepsi dezeni letnjih haljina

Arsenija-Ko mi je pomogao da zauvek napustim ZRU ...

U sledecem broju Poklon-Karte za Sabornu crkvu u Beogradu ...

Подели на овим сајтовима

SKANDALOZNO!!!!!! Dragana Milosevic ne prihvata Arsenijine neslane sale na svoj racun!!!!

Dragana Milosevic : Arsenija(e) preterala(I) si(ste)!!!!! sFun_bat

Arsenija(e) :  :0203_cool:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

@ADELAIDA :Виђена како се раном зором, у црвеном оклопном возилу, непознатих таблица, пробија кроз густу шуму! ;) :*

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...