Рапсоди Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Ili zasto je prilikom saobracajne nesrece, proizvodjac automobila potpuno bezbedan? Zasto klijenti nikada od proizvodjaca automobila ne traze napismenu potvrdu da je automobil 100% bezbedan? Zasto autokompanije nikada nece dati takvuv garanciju? I najvaznije pitanje... Kako antivakceri tako olako sedaju u auto za koji im niko ne sme dati garanciju o 100% sigurnosti? Jos jedno pitanje za antivakcere. Koristite li ikakve lekove u zivotu? Glavobolja, zubobolha, menstrualni bolovi, antibiotici? Bilo sta? Jel znate da NI ZA JEDAN OD TIH LEKOVA proizvodjaci ne daju garanciju o 100% sigurnosti? A vi ih i pored toga pijete... To je vrlo zanimljiva situacija koja otkriva sve licemerje antivakcinaskog pokreta i skoro da sugerise neku nameru... Neki dijabolicni tajni plan s vase strane... Hmmm Није ти добро поређење. Не можеш поредити ауто, и вакцине или ти аутомобилску и фармацеутску индустрију. Ова друга то јест фармацеутска обрне мноооооооооого више новца , у питању су милијарде. У ауто седаш дупетом, а вакцину примаш кроз крвоток , на једно седаш ти а друго улази у тебе. Да купиш и возиш ауто те нико не приморава, а вакцинација је у демократском друштву обавезна. И притом је кажњиво ако је избегнеш. Колико знам ауто не мораш под ОБАВЕЗНО да имаш. Да се разумемо, ја нисам против вакцинације, али сам тотални песимиста да ће се скоро нешто променити по питању, увоза и контроле истих . Корупција, мито и ситносопственички интереси, људи који су задужени за увоз и контролу истих..........су на врло ниском моралном и људском нивоу........ А пошто нисам противник вакцинисања........а скептична сам у квалитет, садржај и ефекте исте..........., да не испаднем јелте, дијаболична и да не одступам о мишљења паметне већине ,једино што ми преостаје, то је да се молим Богу, када неко мој буде морао да је прими , да све прође у најбољем реду. П.С.Што се тиче лекова, ништа не пијем...............када наиђе нека пролазна тегоба само се помолим Богу и очас посла све решено, пошто си кршен а и да ниси, пробај једном...........али мораш да верујеш Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Није проблем примити вакцину.Проблем је чију и какву . Зашто да више будемо испитни полигон развијених земаља. У том грму лежи зец и то је суштина проблема. На нама пробају, виде реакције ...........па ако иде........ако су нус ефекти занемарљиви......користе и они................. Да је ово истина, 100% бих се сложио са тобом. Али ме помало нервира што у Србији "званичне" ставове никад не нападају људи из струке, него људи са интернета који о дотичној материји знају нешто на нивоу једне прочитане књиге или чак ни толико, него на нивоу неколико прочитаних чланака. У Србији од неколико десетина хиљада школованих историчара, "званичну историју" не напада ниједан од њих, него људи који се историјом баве из хобија и у слободно време проналазе светске завере и Србе у време Вавилонског царства. Од неколико десетина хиљада школованих биолога нико не напада теорију еволуције, него опет лаици који сматрају за свој задатак да шире истину против глобалне "званичне" науке. Од неколико десетина хиљада школованих лекара, фармацеута, биохемичара и других, нико не установи да вакцине изазивају аутизам или да смо европско-амерички полигон за тестирање, него опет људи који шире чланке преко друштвених мрежа. То је неозбиљно, једно толико неповерење да од толиког броја доктора медицине није могуће да се направи фронт од 50 или 100 лекара који ће својим потписаним ставом да алармирају јавност о нечем таквом, него ћемо пре да верујемо америчким сензационалистима који су својим штетним активностима већ успели да изазову две неконтролисане епидемије дечјих болести у САД и смрт неколико деце, то стварно није нормално. У реду је сумњати, али сумња треба да иде у оба смера, а овде је неповерење у српске лекаре и фармацеуте 100%, а ставови ових сензационалиста се узимају као свето писмо, без иједне трунке сумње. Ја бар до сада нисам видео код обичних људи толики ентузијазам да копирају и шире став неког лекарског удружења или САНУ, као што видим да пејстују и шире ставове неког Фајгеља и сличне екипе. Мислим, желимо ли од ове полутруле државе да кренемо у правцу стварања озбиљног друштва, или тоталне анархије? Justin Waters, Avocado, dzo ni and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Са' ће опет да прича како га приводе без разлога... Andrej Fajgelj PRIVEDEN zbog PRETNJI SMRĆU zaštitniku građana feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Inace, sto se tice toga da je kod nas vakcinacija obavezna po zakonu a u nekim zemljama Evrope nije - sto rece jedan covek njima ne treba zakon kad imaju razvijenu svest i ne treba ih niko terati da se vakcinisu. I nisu toliko oboleli od teorija zavere. Што се тиче њихове развијене свести, и наше заосталости, ево ти један пластичан пример. Када су Куле близнакиње на Вол стриту срушене, народ који се ту задесио и гледао својим очима из непосредне близине, ипак је морао да дође дома укљчи ТВ и за оно што је видео, ипак потражи потврду од BBC CNN. Толико о њиховој развијеној свести и нашој заосталости. П.С. У теорију завере не верујем да је теорија........то само неко хоће да нас убеди да је теорија..........има ли неко лек против теорија завере.......можда неки РУСКИ............њима верујем. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Manje da se gleda Alex Jones i bice sve u redu Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 П.С. У теорију завере не верујем да је теорија........то само неко хоће да нас убеди да је теорија..........има ли неко лек против теорија завере.......можда неки РУСКИ............њима верујем. Иначе, кад смо код теорија завере, огромна већина њих је настала на тлу С.А.Д., па сад, ако верујеш Американцима... Дидим је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Manje da se gleda Alex Jones i bice sve u redu Или мање да читам Владу Димитријевићам мог зему ................оно је ли забрањено причати о Влади Димитријевићу на овом сајту.......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Одбијање вакцина због могућих нежељених ефеката је као одбијање да те санитет превезе у болницу због инфаркта јер успут може да се погине у судару. GeniusAtWork, Плутон and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Иначе, кад смо код теорија завере, огромна већина њих је настала на тлу С.А.Д., па сад, ако верујеш Американцима... Амери као нација не постоје.............мора да су ипак творци свих завера, Амерички Срби ...........евентуално Руси....... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Да је ово истина, 100% бих се сложио са тобом. Али ме помало нервира што у Србији "званичне" ставове никад не нападају људи из струке, него људи са интернета који о дотичној материји знају нешто на нивоу једне прочитане књиге или чак ни толико, него на нивоу неколико прочитаних чланака. Naravno... to baš zvuči baš lepo i zanimljivo... kao strane kompanije ovde testiraju vakcine pre nego što ih upotrebe tamo negde a to im omogućavaju korupcija i mito "ljudi zaduženih za uvoz i kontrolu"... to što ljudi koji to pričaju verovatno nemaju ni predstavu kako izgleda uvoz vakcina i ko je za to nadležan, nije uopšte bitno... bitno je da njima ta priča deluje logično i istinito... Дидим је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Pa dobro, i ja sad mogu da izmislim da su popovi vanzemaljci ali to je samo moja masta i nusta vise. Necu praviti javne demonstracije zbog toga jer osim moje mastovitosti nemam nikakav dokaz za tu tvrdnju. Bas kao sto vi nemate ijedan jedini dokaz da se nekome daju vakcine kao zamorcicima. Izmisljate svasta i onda poverujete u sopstvenu izmisljotinu pa pametnim ljudima bez potrebe zadajete glavobolje... Попови јесу ванземаљци, потребни су им ванземаљски напори да буду добри пастири, поготово да заблуделе овце враћају на прави пут. Мрзи ме да копирам и лепим линкове/ то можеш и сам да урадиш и увериш се / од еминентних стручњака , који се усудише да мало пишају уз ветар, и износе доказе о фармацеутској мафији................ Није ми циљ заиста да паметним људима задајем главобоље................нека попију нешто од најновијих лекова за главобољу, избачених на тржиште.........проверено добри и поуздани. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Иначе, кад смо код теорија завере, огромна већина њих је настала на тлу С.А.Д., па сад, ако верујеш Американцима... Апсолутно тачно. На пример, ниједна совјетска/руска космолошка институција никад није оспорила америчко људско слетање на Месец, а све теорије како је то слетање НАСА-ина лаж лансирају сами Американци. И то наравно не амерички космолози, него новинари и полу-стручњаци. И данас је у Србији апсолутни хит теорија да је слетање на Месец америчка лаж и то се посматра као неки вид патриотизма и русофилије, а да и не знају да су прво слетање на Месец (као и први лет у космос) извршили Руси 1959. у мисији "Луна 2", скоро 10 година пре Американаца, само не са људском посадом него са роботима. Justin Waters and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Попови јесу ванземаљци, потребни су им ванземаљски напори да буду добри пастири, поготово да заблуделе овце враћају на прави пут. Мрзи ме да копирам и лепим линкове/ то можеш и сам да урадиш и увериш се / од еминентних стручњака , који се усудише да мало пишају уз ветар, и износе доказе о фармацеутској мафији................ Није ми циљ заиста да паметним људима задајем главобоље................нека попију нешто од најновијих лекова за главобољу, избачених на тржиште.........проверено добри и поуздани. Zao mi je. Linkovi sa takvim tekstovima eminentnih strucnjaka ne postoje. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Да је ово истина, 100% бих се сложио са тобом. Али ме помало нервира што у Србији "званичне" ставове никад не нападају људи из струке, него људи са интернета који о дотичној материји знају нешто на нивоу једне прочитане књиге или чак ни толико, него на нивоу неколико прочитаних чланака. Људи из струке поготово медицинске наравно да неће скакати себи у стомак и ризиковати губитак посла.Када им је добро зашто би пишали уз ветар. Неко ко има плату 50,60 или више хиљада у Србији, њега више ништа не интересује од тога, сем где ће паре најбоље потрошити /уложити/ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Људи из струке поготово медицинске наравно да неће скакати себи у стомак и ризиковати губитак посла.Када им је добро зашто би пишали уз ветар. Неко ко има плату 50,60 или више хиљада у Србији, њега више ништа не интересује од тога, сем где ће паре најбоље потрошити /уложити/ Mislim da ih vise interesuje kako ce otici u Nemacku i zaraditi min 6 puta vise od toga. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука