Jump to content

Ми волимо пиво!

Оцени ову тему

Pivo s batinama ili čokolada?  

8 члановâ је гласало

1. 1. Pivo s batinama ili čokolada?

• Čokolada
      2
    • Pivo s batinama.
      6

Препоручена порука

Jel ovo neko zezanje ili šta?

Znaš kad bi ovako nešto mogli u Srbiji. Prebili bi ove nasilnike...razbili bi flašu o beton i nabili u oko ovim nasilnicima. Kuj bre sme da te dira i preti ti sa bejzbolkama.

Ovako nešto ne bi molo da prođe u Srbiji.

Mi smo inadžije i narod koji voli da se kači.

Čak i da je video urađen radi zezanja, glupo je.

Pa i kao skrivena kamera je glupo.

Koliko sam video po snimku, većina ljudi tamo cuga Lowenbrau.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Jel ovo neko zezanje ili šta?

Znaš kad bi ovako nešto mogli u Srbiji. Prebili bi ove nasilnike...razbili bi flašu o beton i nabili u oko ovim nasilnicima. Kuj bre sme da te dira i preti ti sa bejzbolkama.

Ovako nešto ne bi molo da prođe u Srbiji.

Mi smo inadžije i narod koji voli da se kači.

Čak i da je video urađen radi zezanja, glupo je.

Pa i kao skrivena kamera je glupo.

Koliko sam video po snimku, većina ljudi tamo cuga Lowenbrau.

Ma tamo na Ukrajini su problemi s tim lokanjem, a veliki, locu svi, i djeca. Tamo je svaka inicijativa dobrodosla, ovo je ustvari perfomance nasih ukrajinskih kolega iz panslavizma. Video je od mojeg dobrog prijatelja, naseg aktiviste iz Ternopola. Situacija je stvarno ozbiljna. A u Ceskoj su takodje cim dalje tim vecim problemi s opijanjem maloljetnika, to je to najgore na tom. Ta djeca od 14, 15, 16 godina se tako "srede" da ih doktori iz sluzbe hitne pomoci koji ih skupljaju ambulatnim autom po gradu, salju odmah ravno na rescucitacno odjeljenje na reanimaciju i ozivljavanje a onu sto jos disu sama i pri svijesti su onda salju na detoksikaciju u bolnicu. Grozota! Film ima zadatak upozoriti na sve te negativne stvari vezane za konzumaciju alkohola, narocito kod djece!

Подели на овим сајтовима

Veruj mi da sam se samo zgrozio na te nasilnike. To što deca piju nije njihova krivica.

Krivica je do onih na koje se ugledaju, a to su roditelji i stariji iz okruženja, a i najviše zakon, koji ne brani prodaju alkohola maloletnicima.

A i veća je šteta od čokolade nego od piva.

Da su ponudili kremenadlu ili bilo koje drugo pečenje, nego čokoladu. Bezveze.

Veoma negativne komentare imam na sve ovo.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Veruj mi da sam se samo zgrozio na te nasilnike. To što deca piju nije njihova krivica.

Krivica je do onih na koje se ugledaju, a to su roditelji i stariji iz okruženja, a i najviše zakon, koji ne brani prodaju alkohola maloletnicima.

A i veća je šteta od čokolade nego od piva.

Da su ponudili kremenadlu ili bilo koje drugo pečenje, nego čokoladu. Bezveze.

Veoma negativne komentare imam na sve ovo.

Ah, dragi moj, svaka majka bi svaki put radije vidjela svog sina prezderanog cokoladom ili ako treba i par puta prebijenog umjesto pijanog "na mrtvo" i nego da prati kako si unistava alkoholom zdravlje i zivot iz godine u godinu a ne moze mu nikako pomoci, sasvim je bespomocna da na tom bilo sta promjeni.

Evo tih njihovih klipova sto ih ioni rade, covjece, naravno da to nije idealno, sve te akcije koje izmisljaju ali radit se nesto mora, ne pustit da sve ide stihijski.

Задумайся вже сьогодні

Соціальний ролик "Задумайся вже сьогодні" проти куріння, алкоголізму, наркоманії, збоченства. ВМГО "Здорова Україна"

Подели на овим сајтовима

пиво, ко их шиша.

овима ни паре из руке не би узео, а не чоколаду.

и најбоље да бих седео и чекао да ме бију :D

било је оваквих стрејт еџ милитаната деведесетих по београду, а има их и другде.

у америци су посебно били активни и популарни деведесетих.

и тукло се, и примале батине, и бежало, није то ништа ново.

скинси и металци су их посебно волели и ловили :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

само ме живо занима да ли се према неком из својих породица исто тако понашају, јер ако то раде онда су оличење психопата, људи који агресивно нарушавају туђа права без кајања и саосећања.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Belgija ima pivo koje uvećava grudi

IZVOR: VEČERNJE NOVOSTI

Brisel -- Jedan proizvođač belgijskog piva tvrdi kako od samo jedne krigle njihovog proizvoda dolazi do povećanja grudi za dva broja.

16122467414f64ebcdd570e067867437_220x293.jpg

Dovoljna je jedna...(foto: sxc.hu)

Naime, prvobitna ideja nije bila da se stvori čudotvorni napitak za rast grudi, ali izgleda da se ipak radi o nečemu što je delotvornije od plastičnih operacija.

Osim što ima neverovatnu osobinu, belgijsko pivo "Bohza" ističe se i svojom niskom cenom, a u početku se prodavalo bez alkohola i za majke koje su imale problema s dojenjem.

Izvor

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

I ja sam nekada razmatrao koje je pivo bolje amstel ili niksicko, ili hajneken ili... I onda sam otkrio male nezavisne proizvodjace, male pivnice i shvatio o kakvom se smecu u prvom slucaju radi.... Konkretno najvise volim Ale posebno ako je tamniji i tezi.Jedino komercijalno pivo koje volim je Siera Nevada, iz severne kalifornije; ostali su svi bljak.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Oscar Wilde je ziveo popriulicno davno. Siera nevada je odlicno, hajneken je najgora splacina sa gomilom sode kao nekada valjevsko; danska i nazalost u zadnje vreme ceska piva su upravo ono o cemu je Wilde pricao; kao da pijes vodu.

Jesi probao ikada Siera Nevada? Narocito njihov Pale Ale:

http://www.sierranevada.com/beers/paleale.html

Not Available 

Подели на овим сајтовима

После једне конвенције пивара, скупили се представници неколико пивара и отишли до паба. Када је дошла келнерица да наруче пиће, тип из Бадвајзера, наравно, наручи један Бадвајзер. Тип из Хајнекена наручи Хајнекен, тип из Бекса наручи Бекс, тип из Стеле наручи Стелу. Само тип из Гиниса наручи - Кока-колу.

Кад су га сви запањено питали - Зашто?

Он одговори: - Па кад ви нећете пиво, нећу ни ја...

:)

• Волим 1

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Krave upale na žurku i popile pivo Video

I. H. | 27. 05. 2012. - 11:21h | Komentara: 10

Žurka u dvorištu kuće u američkom gradu Boksfordu iznenada je prekinuta kada je grupa krava upala na lice mesta i popila zalihe piva. Nekoliko devojaka počelo je da vrišti i beži, pa su organizatori pozvali policiju.

246816_krave-02_f.jpg?ver=1338049921

Pivopije: Krave iz Boksforda se poslužuju pivom

Kada su policajci Džejms Riter i Džozef Borodok stigli u dvorište u kom se održavala zabava, bili su začuđeni prizorom.

Desetak uspaničenih devojaka vrišteći je pokušavalo da pobegne na trem, dok su za stolom mirno stajale crno-bele krave, ispijajući pivo.

Šest krava je uspelo da pobegne od svog vlasnika a zatim su malo lutale ulicama, dok nisu odlučile da ispitaju odakle se čuje muzika.

246814_krave-01_ff.jpg?ver=1338050028

Žurka im se očigledno veoma dopala, pa su odlučile da ostanu i opustoše zalihe pića.

- Kada smo stigli, jedna krava je i dalje pila pivo, dok su ostale preturale po smeću - izjavio je policajac Riter za "NBC".

Krave su ubrzo uhvaćene i vraćene vlasniku.

Pogledajte video:

Подели на овим сајтовима

Да ли су краве после какиле качкаваљ ? Чула сам да се то дешава кад се "меша" млеко и пиво greengrin

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...