Margareta Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 60-80 % bolesti su nastale kao posledica naših ličnih grešaka, u vidu nebrige o zdravlju, nepravilne ishrane, izlaganja sebe štetnim agensima koji mogu izazvati boleštine. Umesto što se ljudi brinu ko im je poslao bolest, bolje da se potrude da je ne izazovu. Jedna stvar mi nije jasna i uvek sam se pitala sta je sa onom decom koja su rodjena bolesna? A jesi nekad razmišljala o tome da nekada majke izazovu bolest svoje dece? Puše u trudnoći, piju kafu, ne unose dovoljno vitamina, vode se starom narodnom da jedu za dvoje, pa onda jedu za desetoro užasnu hranu? Nekada se te posledice na detetu otkriju tek kasnije. Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Ima jedno mesto u Jevanđelju, ako se neko seti neka napiše, ali kad je Hristos iscelio nekog bolujućeg, ne sećam se od čega, pitaše ga učenici da li je on zgrešio ili roditelji njegovi? On je odgovorio - ni jedno ni drugo već da se sila Božija projavi na njemu... Tako nekako... Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 теме су спојене, јер је исти топик у питању... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Шта је болест? Болест је медицина против греха. Ко болује, тај не греши. Ко болује, тај се боји смрти, и мисли о смрти. Ко болује, тај се сећа Бога. Распад тела - зидање душе. Ако неко оздрави од болести по молитви духовника, то значи да га је болест приближила Богу и научила бојати се Бога, те према томе болест је извршила свој задатак. Ако ли не оздрави, значи да је души таквог болесника болест најпотребнији лек, потребнији него здравље. Но милост Божија често враћа људима изгубљено на поверење. Тешко ономе ко ово Божије поверење не разумедне или проигра. Из: НАСТАВЉЕНИЈЕ МОЛИТВЕНОЈЕ, Манастир Војловица, Божић 1943. год. Данче*, Караконџула and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 @@Muramasa, Zar ces odbaciti isceljenje koje ti se daruje? Ne bih rekla da smo toliko hrabri junaci. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Болестан не пита за цени, а ти говориш из теорије. Пракса показује да болесни увек завапи и прибегне молитви. Данче* and nana је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Тврдоглавијег трола не виђох до сад. Некад сам се нервирала кад прочитам твоје мишљење, сад јок. :bleh: Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Samo jos da ne pokusa da me leci protivno mojoj volji, pa ce da bude dobro. А ко то? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Rekao sam da mi ne treba "duhovno zdravlje" i da bi bilo najbolje da ne pokusava da me leci bolescu. Ти си, колико видим, безбрижан. Зашто се без повода брецаш? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Zato što bez telesnog zdravlja i dužnosti koje sam na sebe preuzeo moj život nema smisla. Pazi se onda brate da ti zivot stvarno ne ostane bez smisla. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Onda je vreme za smrt. Ne znam ja, meni je vreme za kolokvijum... Kaludjerovic Sreten, Млађони and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Да потсетимо жива бића људскијег разума, да је слободна воља неприкосновена. Темељ свега живота. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 @@Muramasa, Опет ваљаш ту причу. И шта сад? По твом треба сви да се потепамо. И прошли пут смо се закачили око тог и сад ћемо!!!!!!!! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Ал саг имам власт у рукама. bangin bangin Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Onda je vreme za smrt. Onda je vreme za bolji smisao... ili pivce... Kaludjerovic Sreten, Deki992 and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука