Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Где је тај Суарез растао?

Одличан фудбалер а понашање као ......

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Где је тај Суарез растао?

Одличан фудбалер а понашање као ......

Ево ако те не мрзи да читаш, један је од седморице браће, родитељи се развели када је имао 9 година ...

http://www.theguardian.com/football/2013/sep/24/luis-suarez-upbringing-liverpool-book-extract

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Steta je sto Grcka prodje, ali ako Obala Slonovace nije mogla da izvuce nerijeseno onda su zasluzili. Sastaju se sa Kostarikom, pa se nadam ce Kostariknaci zaustaviti pohod antifudbala kojeg prezentuje Elada. 

Vec za prvu polovinu osmine finala, 6 latino americkih ekipa i dve evropske se kvalifikovale. Od toga jedino Holandija iz Evropa koja je zvucno ime. Ovo je definitivno latinoamericko prvenstvo, a sto je i razumljivo, jer kada se igra u Evropi onda Evropske ekipe dominiraju i jedino se Brazil i Argentina standardno isticu. Sljedece prvenstvo u Rusiji mislim da ce biti ovakva situacija kao sad samo u korist Evropskih ekipa. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

6 latino americkih ekipa i dve evropske se kvalifikovale. Od toga jedino Holandija iz Evropa koja je zvucno ime.

Ok, ali sad stizu Nemacka, Francuska, Belgija a mozda i Svajcarska. S tim da su Nemacka i Francuska veoma jake i vise su pokazale od recimo Brazila i Argentine, bar po meni. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Kostarika mi bleda ... a voleo bih da oni osvoje prvenstvo. Grci će još i da prodju u četvrtfinale, po svemu sudeći 1-0  - daj Bože da grešim. Osim Kostarike, navijam i za Nigeriju

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...