Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

I Italijani pred ispadanjem, sta se desava sa evropskim reprezentacijama... Da li se to placa danak velikom broju stranaca u njihovim ligama, ili jednostavno danas svi igraju fudbal?

Плаћа се данак великом броју странаца у њиховим репрезентацијама. Једине праве европске селекције ове године су Русија, Грчка и БиХ. Узгред, колико видим многи овде одређују за кога навијају по боји чарапа. А на православно или словенско братство се заборавља.

Подели на овим сајтовима

Плаћа се данак великом броју странаца у њиховим репрезентацијама. Једине праве европске селекције ове године су Русија, Грчка и БиХ. Узгред, колико видим многи овде одређују за кога навијају по боји чарапа. А на православно или словенско братство се заборавља.

Uh, nabrojao si 3 najgore i najdosadnije reprezentacije :) 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Pa da i Holandija izgubila svaku utakmicu bas zato sto se ne uklapa u tvoje rasisticke budalaste predrasude o strancima.

Подели на овим сајтовима

за дом - спремни

Croatia-Football-Team-Wallpapers-HD.jpg

Kо је крив - Нико(Ковач) !

Ријешио сам да мало одморим од писања, али ме мало пецну ова тема...

Брате, ја сам рекао на почетку првенства да ћу да навијам за Русе и Грке, али првенствено за Аргентину. И ноћас сам се нервирао као да је Србија играла, али пенал је у најмању руку сумњив. Јесте постојао контакт, што би рекли ови стручњаци, али је мени више дјеловало као да је Самарас налетио ногом на оног играча Обале Слоноваче, него да је он Самарасу поставио ногу. Додуше, ем је то Грцима донијело пролаз, ем мени на кладионици(играо сам да Грци дају по гол у оба полувремена, квота 6.6), али по мом неком скромном мишљењу није био пенал.

Притом, рекох ја данас како ће Грци да прођу са гол разликом 1:3 - рачунао сам да ће да добију 1:0. На крају прођоше са 2:4 гол разликом и то иду на Костарику. Дакле, чак и са оваквом игром, очајном мимо ове треће утакмице, могу ни из чега у четврфинале.

Не могу да вам опишем колико ми је драго што је прошао Уругвај, а Суарез... Само нека је здраво. Колико је добар фудбалер, толико је...

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...