Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Да чујем ваше мишљење о предстојењем финалу Лиге шампиона. Ја, лично, навијам и за БАрсу и Манчестер и волео сам да баш они дођу у финале. Волим Барсу јер је стварно напуцан тим али и енглеског првака а посебно Немању Видића. И сам сам неодлучан. И не знам на кога бих се кладио и да ли да се кладим уопште.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Sevastokrator

И тако Барселона освоји овогодишњи наслов,додуше на незанемарљиво непоштен начин,али иако навијам за Манчестер дуго година,признајем да је Барселона била боља...Овај пут  :)

Једина екипа која је зауставила Барселону је био Челзи,али зашто је судија Хенинг продао утакмицу Барселони,само он зна...или можда не?!  >:)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

? ???? ????????? ?????? ?????????? ??????,?????? ?? ????????????? ???????? ?????,??? ???? ??????? ?? ????????? ???? ??????,????????? ?? ?? ????????? ???? ????...???? ???  :star:

?????? ????? ???? ?? ?????????? ????????? ?? ??? ?????,??? ????? ?? ?????? ?????? ?????? ???????? ?????????,???? ?? ???...??? ????? ???!  >:D

Mozda i nije prodao... Samo je jedanput Celzi zaustavio Barsu sezone 2004/2005, ali je zatim sledece godine Barsa pobedila... :drugarstvo: :drugarstvo: :cheesy2: :cheesy3: :cheesy3: :cheesy3: :cheesy3: :rstar: :bstar:
Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Гледао сам и уживао. Било је крајње време да се пробудимо  0110_hahaha klapklap https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/srbijasmesko7sa.gif 0110_hahaha dada Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

На легендарној пријатељској утакмици између Енглеске и Мађарске на старом Вемблију 25. новембра 1953. Мађарска, чувена "Лака коњица", једна од најбољих екипа у историји овог спорта, победила је уображене Енглезе са убедљивих 6:3. И све то пред 100.000 гледалаца.

(После су одиграли утакмицу и у Будимпешти и Мађарска је победила 7:1)

Нандор Хидегкути је на овој утакмици постигао 3 гола, а овде је приказан један од њих (после фантастичне асистенције Ференца Пушкаша).

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...