Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

@,

издоминирао си са проценом да ће Чиле да буде добар, засад :D 

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Meni nekako zao ovih evropskih reprezentacija sto ovako kiksaju, a najzalije Portugala. Ali, sta je tu je. Ostace Nemacka do kraja da odbrani evropski fudbal.

Inace, gledao sam dosta utakmica i cini mi se da nijedna nije bila dosadna. Vrlo sam zadovoljan za sada.

Подели на овим сајтовима

Cast za sliku a jos vise za ovu naslikanu. Nego ne rece ti da navijas za Meksiko na ovom takmicenju?

Ма шалих се. Стварност је да не пратим фудбал, а још мање навијам. До душе, за ове латино екипе све знам шта порадише јер женине другарице, српске снајке, каче по фејсу. :)

Подели на овим сајтовима

@,

издоминирао си са проценом да ће Чиле да буде добар, засад :D

Ово Пгг ме подсјети на то како неки моји суграђани скраћено пишу ПГД - ту смо ваљда хтјели да личимо на Београд, шта ли, а ред слова... Као да је и битан.

@Feeble

Ја баш нешто навијам да освоје Јужноамериканци. Рекох раније да ми то код њих личи на онај фудбал на који сам ја навикао. Чиле, Уругвај... Све може, а највише бих волио да то буде Аргентина.

Црни Енглези. Ем ће вјероватно кући после групне фазе, а навијао сам за њих против Италије, ем су "оставили" Бразилцима фину колекцију застава. Иначе, они су преко свог савеза наручили карте чак и за финале, а случају да испадну, што је врло вјероватно, прије финала паре ће им бити враћене. Срећна држава, срећни људи.

Баш добар фудбал. Баш. Буквално нема аутсајдера.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

свака утакмица је за себе, кад се прође група... не бих ја отписивао још аргентинце и бразилце :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...