Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Углавном, ако ме се пита (а не пита се-сем Форума ради)...

Дакле, навијам за "Змајеве (БиХ), а `рвати-ако прођу-прођу!"

Подели на овим сајтовима

Вечерас навијам за Хрвате-наравно...    ЕП `96 у Енглеској-играју `рвати и Алемани.. 23-ћег јуна.. У Манчестеру граду...   Аеродром Лађевци-дежурне посаде... И моја маленкост у једној од њих... Играмо се рата   Две посаде... Нас четворица... Тројица из `рватских страна и ја из Сорабије..   Ова тројица разумљиво-навијау против Алемана, а ја једини, у том друштву, навијам баш за `рвате...   Тако било-таква "тура"

А по чему је Бразилац "милији" од `рвата!? То бих волео да знам!? 

Подели на овим сајтовима

igra li neko?

http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/

Odbranu sam napunio brazilcima

Џо Харт - Давид Луиз, Годин, Зунига, Рамос - Џерард, Ди Мариа, Лам, Ћаби Алонсо - Нејмар, Клосе. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Џо Харт - Давид Луиз, Годин, Зунига, Рамос - Џерард, Ди Мариа, Лам, Ћаби Алонсо - Нејмар, Клосе.

Cezar, Luiz, Tijago, Zuniga, Hazard, Di maria, Pjanić, Ozil, Mesi, Džeko, Miler  :)

Ako si raspoložen dođi u ligu 

Liga: jebeni

šifra: kukci  :)

Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе.

Подели на овим сајтовима

Cezar, Luiz, Tijago, Zuniga, Hazard, Di maria, Pjanić, Ozil, Mesi, Džeko, Miler  :)

Ako si raspoložen dođi u ligu 

Liga: jebeni

šifra: kukci  :)

ушао, стварно си набуџио одбрану :D

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Мало сурове реалности...не могу сад да нађем фотке оних домородаца амазоније,који су се побунили због  огромне своте новца коју је Бразил издвојио за ово првенство,а народ им живи у беди...

10447055_774880389210273_175936383746094

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

А по чему је Бразилац "милији" од `рвата!? То бих волео да знам!?

Па нпр. просјечан Бразилац, за разлику од просјечног Хрвата неће скандирати /нити на једној утакмици националног тима, нити у националном првенству, нити на улици/ "Србе на врбе", "За дом спремни"...

Наравно да се мјешају фудбал и политика, као што се политика мјеша у све остало.

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Мало сурове реалности...не могу сад да нађем фотке оних домородаца амазоније,који су се побунили због  огромне своте новца коју је Бразил издвојио за ово првенство,а народ им живи у беди...

10447055_774880389210273_175936383746094

Баш су били велики протести тамо, али биће то све "сређено", Не може светско да испашта, је л` тако? Чак се и предсједница Бразила жалила на ФИФУ! Шта направише од светског, све је битније од фудбала, жали Боже!

Него, јесте ли пребољели пенал Мијатовића? Ја нисам још увјек.

Можда би ваљало да се подјестимо неких занимиљивости са претходних првенстава...

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

ГГ прво "ухваћено"!

Квота 6. Додуше, нисам коцкао, али сам предложио кладионичарима. Поједини су ме и послушали.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...