Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Ово би било занимљиво. :) Може одлична екипа да се састави.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Pitam se da l' će se dogovore oko himne. Ako ne, onda "Hej Sloveni"

:)))

Подели на овим сајтовима

Moze da se sastavi vrhunska ekipa.

Mogu samo da zamislim kakva bi to reprezentacija bila.. :)

Као никад прежаљена кошаркашка, спремана за Барселону `92-ге и окршај са "Дрим" тимом :(

Подели на овим сајтовима

Ne znam bas o tome,tad sam se tek ispilio. :)

Е как`а је то кошарка била... Само тад и никада више, Амери су спремајући се за финале са СФРЈ, послали буквално "све звезде" НБА лиге... Сви наредни "Дрим" тимови су били "мешани", тек са по неком (некада по неком више) звездом... А тада... Меџик Џонсон, Мајкл Џордан, Скоти Пипен, Лари Бирд, Патрик Јуинг, Карл Малоун, Џон Стоктон, кристијан Лејтнер, Чарлс Баркли, Клајд Дрекслер, Крис Мулин, Дејвид Робинсон...

А са наше стране, Тони Кукоч, Владе Дивац, Жарко Паспаљ, Саша Ђорђевић, Дино Рађа, Аријан Комазец, Јуре Здовц, Предраг Даниловић, Зоран Сретеновић, Стојан Вранковић, Зоран Савић, Велимир Перасовић...

Каква би то кошарка била...

Подели на овим сајтовима

Е как`а је то кошарка била... Само тад и никада више, Амери су спремајући се за финале са СФРЈ, послали буквално "све звезде" НБА лиге... Сви наредни "Дрим" тимови су били "мешани", тек са по неком (некада по неком више) звездом... А тада... Меџик Џонсон, Мајкл Џордан, Скоти Пипен, Лари Бирд, Патрик Јуинг, Карл Малоун, Џон Стоктон, кристијан Лејтнер, Чарлс Баркли, Клајд Дрекслер, Крис Мулин, Дејвид Робинсон...

А са наше стране, Тони Кукоч, Владе Дивац, Жарко Паспаљ, Саша Ђорђевић, Дино Рађа, Аријан Комазец, Јуре Здовц, Предраг Даниловић, Зоран Сретеновић, Стојан Вранковић, Зоран Савић, Велимир Перасовић...

Каква би то кошарка била...

Tako su nesto i fudbalere zeznuli,cini mi se...isto se spremao neki ekstra tim i onda se raspala drzava.Gledao sam davno nesto o tome...

Подели на овим сајтовима

Tako su nesto i fudbalere zeznuli,cini mi se...isto se spremao neki ekstra tim i onda se raspala drzava.Gledao sam davno nesto o tome...

Јес... И уместо наше, на ЕП оде репрезентација Данске и освоји првенство и постане Првак Европе...

Подели на овим сајтовима

ево из главе да набацам екипу, па ме исправљајте : хандановић - коларов, бане, срна, суботић - модрић, матић, ракитић, мисимовић - џеко и манџукић... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

ево из главе да набацам екипу, па ме исправљајте : хандановић - коларов, бане, срна, суботић - модрић, матић, ракитић, мисимовић - џеко и манџукић... 

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:

Подели на овим сајтовима

Иначе, мислим да је Звезда највише изгубила када се прича о спорту и распаду државе... 92. је, играјућу домаћинства у Бугарској, чини ми се до 1/2 финала КШ стигла...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Као никад прежаљена кошаркашка, спремана за Барселону `92-ге и окршај са "Дрим" тимом :(

http://youtu.be/75IGqPlM2TM

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...