Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Uglavnom jedem šta mi padne pod ruku, ne biram.

A što se čokolade tiče, nisam je odavno jeo. Slatkiši ček da se setim, e ne mogu da se setim ako ne računaš krem za večeru neki put uzmem, ali ovako nisam ni slatkiše odavno uzimao.

Jedino čips i kikiriki, ali kao što rekoh to je moja verzija ubermana nisam rekao da sam ja uerman, idem težim ka tome polako.

Pa eto. Koja je korist od Kikirikija i Cipsa ta je ista korist o gledanja fudbala. Zadovoljstvo je!

Подели на овим сајтовима

@Odahving slušaš li muziku,imaš li neku omiljenu numeru,gledaš li film,jesi čitao stripove kad si bio mali,jel bi volio otići malo na rafting u kanjon Tare ?

Muzika, meh neki put čisto kada izađem da pijančim i pecam da ne bude da ne znam ni jednu pesmu. Oljenu numeru nemam, povremeno, retko me uhvati neka pesma da je dobra, ali me brzo i prođe.

Filmove gledam, ali uglavnom su da mi prođe vreme. I da jedino SF, serije pojedine i pojedine filmove smatram za dobre i sviđaju mi se, ali nema ni jedan film da kao moj brat gledam po 5 puta jedan put i dosta. I opet:

ali kao što rekoh to je moja verzija ubermana nisam rekao da sam ja uerman, idem težim ka tome polako.
Подели на овим сајтовима

@Odahving

Brate pošto si u jednoj temi se zalagao za selekciju ljudi po principu jakosti i korisnosti u društvu (radilice),sada nakon ovog imam osjećaj da je za tebe civilizacija Borg iz Star Treka savršenstvo bitisanja u univerzumu,jesam li u pravu?

Vidiš više mi se sviđaju Vulkanci, Borgovi su ne znam bezlični mnogo.

Подели на овим сајтовима

Kako nije korist od kikirikija, zasiti me i čips i kikiriki. A šta uradi jedna odgledana utakmica?

с..бо си тему...а ниси одговорио акилију за секс...

Подели на овим сајтовима

Što sam tu Nigeriju volio '98. u Francuskoj to nije normalno . Tijani Babangida , Selestin Babajaro i ostale "babe" , na čelu sa Borom BabaMilutinovićem - vrhunski !

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Jbg , bejah tada klinac pa su mi ovi imali najmoćnija (prez)imena , pa sam se odmah oduševio i odlučio navijati za njih . (A još i naš čovjek na kormilu)

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Pa onda je totalno glupo da postavljas takve standarde i da kritikujes ljude kad i ti ne tezis tome.

Težim ja, ali polako i postepeno. 

A kritikovati nekoga nikada nije glupo.

I još nešto kritikuju i oni i ove što gledaju farmu (kritikujem ih i ja), a u osnovi je ista stvar, samo zabava.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...